|
Notka |
|
Paznokcie Forum, w którym rozmawiamy o pielęgnacji paznokci. Podyskutujmy o malowaniu, kształcie, stylizacji i dominujących trendach w zdobieniu paznokci. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Wzorek na paznokcie na bal?
Mam problem... ostatnio paznokcie mi sie łamią i rozdwajają wiec nie uda mi się je wychodowac na bal ktory odbedzie się 21 czerwca.
Potrzebuje pilnie pomocy!!!Nie wiem czy wybrac tipsy,zele czy moze akryle.Znowu jezeli się na coś zdecytuje nie jestem pewna jaki wzorek na paznokciach umieszcze ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Wzorek na paznokcie na bal?
Wiem, że nie takiej odpowiedzi oczekujesz, ale napiszę Ci co o tym myślę.
Po pierwsze moim zdaniem wszelkie wzorki (poza frenchem) to wiocha ![]() Po drugie, to lepiej zainwestuj w dobrą odżywkę do paznokci i je porządnie zregeneruj. (Polecam Odżywkę keratynową GAL w kapsułkach do wcierania.) Po trzecie tipsy to najgorsze wyjście, bo paznokcie po zdjęciu będziesz miała w duuużo gorszym stanie. Powiedziałąbym nawet że w opłakanym. Ja na ślub siostry połamałam sobie paznokcie i niestety poszlam z takimi najkrótszymi jak tylko się da. Pomalowałam je tylko bezbarwnym lakierem żeby sie błyszczały. I wcale nie wyglądało to źle ![]() ![]() Pozdrawiam. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Hmmmm... nie dokońca się zrozumiałyśmy cattarina bo ja chce mieć długie paznokcie no bo poprostu nie czuje się dobrze w krotkich
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
No to w takim razie dobry będzie jakiś jednokolorowy, ale bardzo błyszczący lakier.
Wiem, że Joko ma serie Holographic http://www.joko.pl/pl/?f=40e4a59c7c3...d38c73479bc510 Napisz co o tym myślisz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
cattarina zanim napiszesz, ze tipsy iszcza paznkcie radze dokladnie przejrzec to forum. Byly juz nie raz pokazywane paznokcie po profesjonalnym zdjeciu zelu i na pewno nie byl to stan oplakany.
Co do frencha i "wiesniackich" wzorkow, to skoro dziewczyna na codzien nosi frencha to chyba normalne, ze chce sie czuc wyjatkowo na wielkim balu? Szanuje Twoja opinie, ale zwroc uwage jak ja wyrazasz, bo komus sie moze zrobic przykro. kasienka proponuje jakies fajne zatapianki jesli chcesz zel lub akryl - mozna zatopic koronke - jezeli jest w sukience, czarne hologramki i dodac identyczne cyrkonie jakie masz na bransoletce ![]() ![]()
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
Z wyglądu, to może i będą o.k. ale z ich kondycją na pewno nie będzie dobrze!!!
Będą cienkie, kruche i łamliwe. Nie przekonasz mnie, że jest inaczej. Poza tym jak mam inaczej wyrazić,że nie podobają mi się wzorki??? Mam napisać, że są "nieładne" Hihi sory, ale ja właśnie uważam dokładnie tak jak napisałam, że to "wiocha". I nie miałam zamiaru nikogo tym urazić. Ale jeśli uraziłam, to przepraszam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
cattarina ale ja tak samo proponowałabym przeszukac forum i troszku poczytać o tipsach, ponieważ jeżeli są zdjęte PRZEZ PROFESJONALISTKĘ!!!!!!!!! !!!!!!!!!!! a nie przez osobę je noszącą, to są ok, do tego oliwka + odżywka i po tygodniu jak nowo narodzone
![]() ![]() Kasieńko, widzę,że chcesz na bal zaszaleć, myślę,że tipisiki będą ok, i do tego ładne zatapianki, czyli to co priponuje Tiara, wkleję kilka propozycji naszej mistrzyni Dagi, mam nadzieję,że się nie obrazi ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
No Cattarina ładne lakiery
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Tiara Twój pomysł jest fantastyczny
![]() ![]() ![]() Tylko jeszcze musez pomyslec nad fryzorka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Wszystkie podane przez Was pomysły są bardzo ciekawe
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
Moim zdaniem tak gdzie koronka tam powinny być loki na głowie fajnie upiete, właśnie wrociłam od koleżanek i robiłam im fajne fryzurki z loków, były bardzo zadowowlone
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Maszka4 ale ja mam loki z natury
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
Kasienka jak sukienka z koronka to zatopienie czarnej koronki i np. srebrne cyrkonie wygladaloby superancko
![]()
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
a srebrne cyrkonie jak połozone na czarnej koronce czy pod ,a moze obok?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Może byc na granicy koronki - wtedy sa jakby "zakończeniem " dla koronki, bo raczej koronki nie daje sie na cały paznokciec; ewentualnie mozna je porozrzucac po koronce, ale wg mnie pierwsza opcja jest fajniejsza.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
No wiesz ale blyskotki na koronce tez sa bardzo ciekawe...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:37.