|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Shiseido
Hej
![]() Mam na wymiane nowy puder sypki Shiseido (kolor nr. 2)- kupiłam go tydzień temu w GC w Warszawie, niestety źle dobrałam kolor i jest dla mnie odrobinę za ciemny;( Wymieniłabym go na jakis inny wysokopółkowy w jasnym odcieniu o podobnym stopniu zużycia (najchetniej shiseido oczywiście ![]() PS. Puder ma świetne recenzje(ja sie z nimi zgadzam) ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dot.: Shiseido
Kolor jest naturalny, ale ja się w nim źle czuje bo jest dla mnie - strasznego bledziocha - o ton za ciemny. Co do pryzm - wolę puder sypki to raz
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
Myślę że zużycie to 2-3%, niestety za jasny,ja z kolei wolę pudry prasowane,
ale jak się nie ma cos się lubi , to się lubi co się ma ![]() http://www.sephora.fr/browse/product...tegoryId=GIVEN |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
Przekupka: 57 pkt / 100% pozyt.
|
Witaj.Ja miałabym na wymiane puder Heleny Rubinstein Double Agent kolor 01 jasny bezowy.
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
http://www.shiseido.co.jp/e/themakeu...up/powder1.htm spojrz na Color Chart i kolor nr 2 to ten puder. Ech, ale ja jestem podatna na perswazję - uwierzyłam że jest on dla mnie w sam raz, a tu taki zawód
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Czy to nie jest przypadkiem kompakt? |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Helena jest całkiem nowa, jest to puder w kamieniu, kupiłam cały zestaw jej kosmetyków na wolnocłówce i ten puder jest dla mnie za jasny, więc go nawet nie dotknęłam
![]()
![]() |
#9 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Myślę, że tak jak z Pryzmami przekłamuje, ja byłam w szoku jak zobaczyłam to zdjęcie - aż pobiegłam sprawdzic czy to ten sam puder
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
Hyang daj znac czy moja propozycja cie interesuje?
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Ups, zapomniałam napisać, że raczej odpada, ponieważ szukam czegoś z drobinkami ( shiseido i pryzmy je maja), a nie matujacego:/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
Moglabym ci jeszcze zaproponowac miniature Meteorytow 8g kolor 01 nowa,prosto z wolnoclowki (wczoraj kupiona na lotnisku w zestawie)
![]()
![]() |
#14 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Przyczajenie
|
Witaj, ja rowniez jestem zainteresowana, moglabym sluzyc pudrem Pupa Silk Touch Powder 06, sypki z drobinkami, wlasciwie na twarzy nie widac zadnego koloru, jedynie efekt rozswietlajacy, mam kartonik, ulotke, uzylam slownie raz : http://www.estyl.pl/sklep/customer/p...cat=298&page=2. Oczywiscie dorzucilabym cos jeszcze.
Pozdr. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
beba75 - znam puder PUPY i raczej nie jestem nim zainetresowana
![]() bzinko - sama wiesz, że meteoryty miniaturki maja pojemność 8g., wiec relacja pojemności mnie nie zadowala ![]() dusiu - obejrze pryzmy w sephorze i Ci napisze czy są ok, ale tu to Ty ryzykujesz z kolorem, więc dobrze się zastanów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Konto usunięte
|
Ale jak będziesz znała kolory pryzm(zabacz też 03 bo też miałam)to podpowiesz mi do którego kwadraciku podobny jest kolor Twojego pudru.
Chcę to zrobić uczciwie, przez porównanie, abyśmy obie były zadowolone, bo przecież nie rzecz w wymianie tylko w zadowoleniu z niej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Pozdrawiam, Iza |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
Dusiu, kolor pudru to coś pomiędzy kolorami z lewej strony pryzm, natomiast moja oferta jest juz nieaktualna - dostalam Meteoryty (dzień dziecka ;P), wiec sobie mieszam i mam już ten efekt, którego oczekiwalam od pudru shiseido
![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:34.