|
|||||||
| Notka |
|
| Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Pomoc w odchudzaniu
Szukam osoby ktorej udalo sie zrzucic kilogramy waze 90 kg nie moge poatrzec na siebie pomocy
|
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Pomoc w odchudzaniu
To ja pomogę
schudłam 30 kg i dalej chudnę. Służę pomocą i radami. Dasz rade Kochana!
|
|
#3 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Przyczajenie
|
Też jestem ciekawa różnych metod. Sprawdzonych
|
|
|
|
|
#5 |
|
Przyczajenie
|
Ja takze chce wrocic do figury 65 kg sukam osoby ktira mi pomoże uczciwie
|
|
|
|
|
#6 |
|
.
|
to idź do dietetyka
|
|
#7 |
|
Przyczajenie
|
ja schudłam 23 kg w ciągu roku
ruch i odpowiednia dieta po prostu... zaczynałam od 10 minutowych ćwiczeń kardio codziennie, teraz 4 razy w tygodniu chodzę na różne zajęcia fitness początki zawsze są najtrudniejsze... ale dla chcącego nic trudnego
|
|
|
|
|
#8 |
|
Przyczajenie
|
Ja chce bardzo
|
|
|
|
|
#9 |
|
Zadomowienie
|
Polecam dołączenie do któregoś wątku na "Wspólnym odchudzaniu", powinnaś znaleźć coś dla siebie.
Trzymam kciuki ;]
|
|
#10 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, ja swoją przygodę opisuje na facebooku. Link w podpisie
|
|
#11 |
|
Zadomowienie
|
Ja bardzo chętnie mogę Ci pomóc
Sama schudłam ponad 20kg, a teraz rozpisuje ludziom diety i treningi. Jeżeli chcesz pomocy to pisz, nie krępuj się postaram się pomóc jak będę umiała |
|
|
|
|
#12 |
|
Przyczajenie
|
Dukan niesttey niszczy nerki, wiem sama po sobie, uwazajcie
obecnie stosuje diete Ja już zaczełam od 1 stycznia 3 kg - codziennie 100g ryz, 80g ciemny makaron, max 3 jajka dziennie 300 g warzyw polecam wsparcie które mi pomaga xxx kalorycznosc 1200 kcl i regularnosc Edytowane przez Trzepotka Czas edycji: 2018-01-11 o 21:34 Powód: Link. |
|
|
|
|
#13 |
|
Przyczajenie
|
Na pewno zapomnij o wszelkich dietach. Najważniejsze jest zdrowe odżywianie i zmiana nawyków. Jedzenie tego, co się lubi i co sprawia nam przyjemność w zdrowszej wersji. Wprowadzenie jakiejś aktywności fizycznej do naszego życia i nawyków. Też chętnie ci pomogę jakby brakowało ci motywacji i jakbyś miała problemy z pomocą w zmianie nawyków żywieniowych
Najważniejsze jest zdrowie!
|
|
#14 |
|
Przyczajenie
|
Uważam, że warto pójść do dietetyka, który ustali właściwą dietę dla Ciebie na podstawie Twoich wyników zdrowia. Poza tym treningi! Skorzystaj z pomocy trenera personalnego, to są ludzie, którzy mają właściwe podejście i Ci pomogą, myślę, że to spora motywacja. Zwłaszcza, że poświęcają Ci uwagę patrzą czy poprawnie wykonujesz ćwiczenia, przynajmniej nie działasz na oślep. Ja używałam też suplementów przyspieszających spalanie tłuszczu. Byłam zadowolona z efektów bo szybko traciłam na wadze a samopoczucie miałam dobre. Mnie w podjęciu decyzji pomogła ta strona xxx spotkałam się z wieloma pozytywnymi opiniami o takiej suplementacji i dlatego zaryzykowałam. Warto poczytać i dowiedzieć się czy taki sposób wspomagania odchudzania jest dla nas.
Edytowane przez moniczorek Czas edycji: 2018-01-31 o 00:00 Powód: link |
|
|
|
|
#15 |
|
BAN stały
|
Jestem zdania że odchudzanie na własną rękę jak się nie wie nic o tym nie jest zdrowe, lecz bardzo niebezpieczne. Ludzie oczywiście zawsze wiedzą najlepiej, ale ja wolałam skorzystać z usługi specjalisty xxx
Jestem pewna że moja dieta jest zdrowa, a ja już widzę po niej efekty! Edytowane przez moniczorek Czas edycji: 2018-02-13 o 09:19 Powód: link |
|
|
|
|
#16 | |
|
Kamolka
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#17 | ||||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Ja bardzo przytyłam w krótkim czasie zajadając stres. Teraz chciałabym zrzucić 15kg. Zaczęłam jeść zdrowiej i regularnie ( co 3h), ćwiczę w dni kiedy mogę tzn leczę nadciśnienie i intensywne ćwiczenia powodują u mnie skoki ciśnienia i kołatanie serca, staram więc zastępować ćwiczenia długimi spacerami lecz niestety nie zawsze mam na nie czas. Mam duży problem z podjadaniem w kilka dni przed miesiączką. Normalnie nie umiem zapanować nad sobą by nie zjeść słodkiego przydałby się ktoś kto da mi kopa w tyłek gdy sięgam po słodkie i w ogóle podjadanie między posiłkami. Po okresie przez około 2,5 tyg nie mam z tym problemu i słodycze dla mnie mogłyby nie istnieć.
Na dietetyka mnie nie stać. Czy znajdzie się dobra duszyczka do pomocy w zgubieniu nadmiaru kg???
|
||||||||||||||||||||||
|
|
#18 |
|
Przyczajenie
|
Schudłam 10 kg i nie miałam żadnej specjalnej diety w stylu Dukana itd. Miałam rozpisany jadłospis przez dietetyka, któremu powiedziałam, że chcę jeść normalnie i powoli ograniczać niezdrowe jedzenie. Zaczęłam też ćwiczyć w domu i chodzic na szybkie spacery a później przekonałam sie już do siłowni. Szybko nie schudłam ale przynajmniej dopięłam swojego małymi kroczkami co motywuje o wiele bardziej niż nagłe rzucenie dotychczasowego jedzenia i zniechęcania sie po nieudanych próbach
|
|
|
#19 |
|
Rozeznanie
|
16 kg schudłam
własnymi siłami , mogę podpowiedzieć co nieco
|
|
|
|
|
#20 |
|
Rozeznanie
|
Dobry dietetyk, zdrowe odżywianie i dużo ruchu. Jeżeli nie lubisz ćwiczyć polecam saunę karbonową, poczytaj
![]()
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Dietetyka
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:45.

schudłam 30 kg i dalej chudnę. Służę pomocą i radami. Dasz rade Kochana! 

Akcja: racjonalne odżywianie 

własnymi siłami , mogę podpowiedzieć co nieco