![]() |
#1 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
błyszczyki,cienie(JT,AA itp)
D O K ł A D K A
AA OCEANIC masło kakaowe do ciala - użyte raz na dłonie. szampon Pregaine http://www.wizaz.pl/produkty/baza/ce...ls&itemid=2455 użyty 2 razy SALLY HANSEN - get strong - została 1/3 - instant strenght - została połowa Samoopalacz to twarzy i ciała w żelU LIRENE zostało ponad 3/4 Maseczka do twarzy Silicol Skin, została 1/3 bardzo wydajna Odżywka do włosów L'Oreal , ta różowa ,pozostało 1/3- nie ma Perfumy Sephora Jaśmin, buteleczka 50ml, ubytek 10% Dezodorant w szklanej buteleczce w naturalnym sprayu PRET A PORTER COTYze 100ml pozostało ciut mniej niz połowa, mam także dezodorant zwykły mały z tej samej serii Chcę się pozbyć jak najszybciej tych kosmetyków, które zalegają u mnie i tylko się kurzą. Najchętniej wymienię kilka(naście)rzeczy na jedną, która mi się przyda, najlepiej z górnej półki. CZEGO SZUKAM: -błyszczyki - JT, Guerain KissKiss, Max Factor Silk Gloss(ciemny róż), L'oreal glam shine juice, i inne. -kosmetyki naturalne, naturalne oleje itp -podkłady pudry (górna półka) do ciemniejszej cery np Kanebo, Cream Finish, Shiseido Compact Foundation -balsam do ust Biotherm, Aquasource Levres(baardzo!) -podkład MAYBELLINE PURE MAKEUP odcień 30 - Rimmel Recover 103 lub ton ciemniejszy Nie unteresuje mnie raczej Avon i Oriflame. Chętnie wymienie kilka swoich rzeczy na jedną. USTA * Błyszczyk INGLOT zapach kokosowy *TISANE balsam do ust *AVON Color Trend błyszczyk w okrągłym opakowaniu, zapach jagodowy *DAX COSMETICS czekoladowy , cudny zapach czekolady i smak *AA Oceanic grejfrutowy - nie ma *Oriflame przezroczysty z fioletowymi drobinkami *złoto-beżowy błyszczyk ASTOR z gąbeczką ,pozostało ok 1/3 *Avon Color Trend, bardzo ładny kolorek między róźem a delikatną czerwienią *Pomadki AVON little blossom- pachnący kwiatuszek oraz pielęgnacyjny balsam *pomadka ochronna NEUTROGENA - opakowanie troszkę zniszczone * błyszczyk z kulką AVON z brokatem, ślicznie pachnie i słodko smakuje * Błyszczyk MAYBELLINE, ślicznie pachnie, daje ładny połysk, uzyty 2 razy - nie ma http://www.wizaz.pl/produkty/baza/ce...s&itemid=11175 *pomadka Avon , kolor czekoladowy *pomadka Oriflame jasny, błyszczący z drobinkami CRISTAL LIPSTIC olor cristal rose - nie ma *Błyszczyk INGLOT na kolejnym zdjęciu, kolor ciemniejszy róż,zapach kokosu z gąbeczką Błyszczyk Juicy Tubes Toffie Pop, też ok połowa TYLKO NA INNY BłYSZCZYK GóRNOPółKOWY, najlepiej też JT. Błyszczyk w kostce ESTEE LAUDER, intensywny kolor wiśni, delikatne wgłębienie OCZY *Pojedynczy cien Manhattan różowy * ------------------------- biało-srebrny * Podwójne cienie Isa Dora różowe 37 pearly flamingo * Niebieski cień ( nie wiem jakiej firmy) * Cień JOKO trzykolorowy * Niebieski cień w kremie RIMMEL COOL TOUCH/ zostało 3/4 kolor 021 ice cold *arabian glow AVON do ust,powiek,policzków kolor brązowy wpadający w złoty - nie ma *kredka RIMMEL LONDON soft kohl kajal eye pencil szara *kredka do oczu ARcancil brązowa *tusz brokatowy do rzęs Avon *odżywka RIMMEL do rzęs ze szczoteczką bezbarwna z witaminiami BUZKA * Podkład antybakteryjny Manhattan kolor 76 sand (dla lekko opalonej) *Trójkolorowy puder LANCOME MAQUICAKE, zawiera trzy kolorki bardzo podobne do siebie z tym, że dwa musiałam niestety przesypać do słoiczka, bo się pokruszyły, także są zmieszane, trzeci natomiast jest w opakowaniu. Zużycie bardzo niewielkie, tlyko jedynie ta wada, że dwa są w słoiczku, ale nie przeszkadza to w wykonywaniu makijażu. Kolorki również bardzo jasne,dla mnie za jasne. *Shiseido compact foundation 040 natural fair ochre puder, tester pełnowymiarowy, zuzycie minimalne 13g. *Rozświetlacz REVLON SKINLIGHTS, ciężko stwierdzić ile zostało, bo powpadało w te dziurki i trzeba by było rozebrać pudełko, ale myślę że jest jeszcze tam w środku drugie tyle co widać na zdj PIELęGNACJA * FITOMED spray do twarzy pomarańczowy * krem SOPOT zostało zużycie minimalne * ORIFLAME peeling do cery mieszanej pozostała połowa * Avon, kuracja przecwitrądzikowa na noc * Clerasil płatki oczyszczające przeciwko wągrom (została połowa) * krem na noc Clerasil Mam jeszcze dwie opaski czarne do włosów, nieużywane-jedna cieńsza druga grubsza. WłOSY *VIVALITY odżywka do włosów suchych,została 1/3 -nie ma * NIVEA odżywka podkreślająca skręt fal i loków, 2/3 *odżywka dla brunetek GLISS KUR 1/2 - nie ma *szampon dla brunetek *brylantyna w włosów w sprayu *żel do włosów nabłyszczający *odżywka GLISS KUR połysk jedwabiu - nie ma *ORIFLAME odżywka kokosowa do suchych włosów - nie ma *brylantyna w wosku *KARITES odżywka do włosów 1/3 *FRUCTIS mleczko wygładzające , 2/3 *SUNSILK wygładzający *SUNSILK podkreślający loki,fale Edytowane przez singielka1 Czas edycji: 2006-06-04 o 19:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dot.: błyszczyki,cienie(JT,AA itp)
hej chetnie przygarnełabym kilka twoich rzeczy - może znajdziesz cos w zamian?? Gdybyś mogła podac zużycie tam, gdzie nie jest to napisane byłabym wdzięczna
![]() *DAX COSMETICS czekoladowy , cudny zapach czekolady i smak *AA Oceanic grejfrutowy *pomadka Avon , kolor czekoladowy *odżywka GLISS KUR połysk jedwabiu *ORIFLAME odżywka kokosowa do suchych włosów * ST IVES odżywka malinowa do włosów normalnych(super pachnie) *KARITES odżywka do włosów 1/3
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mam jeszcze: - szampon nabłyszczający do włosów Avon Naturals- nieużywany - żel pod prysznic Re-charge Nieużywany Avon - krem do piet Avon nieuzywany - balsam waniliowy Avon ok 50% - żel pod prysznic waniliowy Avon ok jest 70% Bell Planete nr 5 (złoto-zielony/khaki) - użyty 2 razy Sephora - bardzo ciemno-szary (ale wieczko sie ułamało) Joko - jasny perłowy fiolet/wrzos
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
zainteresuje Cię coś?
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...41#post1607341 |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
|
przykro mi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
* Błyszczyk INGLOT zapach kokosowy
*DAX COSMETICS czekoladowy , cudny zapach czekolady i smak *AA Oceanic grejfrutowy * błyszczyk z kulką AVON z brokatem, ślicznie pachnie i słodko smakuje * Błyszczyk MAYBELLINE, ślicznie pachnie, daje ładny połysk, uzyty 2 razy i jeszcze ten błyszczyk Inglota kokosowy z gąbeczką. może znajdziesz coś u mnie? ![]()
http://kodeina.ownlog.com - tutaj mnie znajdziesz https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...to%B6+chcia%B3 - trochę kosmetyków ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...81#post1745881 - ciuszki ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
#15 | |
po prostu Em :)
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
Przekupka: 130 pkt / 100% pozyt.
|
singielko...a coś u mnie? Bardzo mi zależy więc oddam za bezcen
![]()
#22 |
Zakorzenienie
|
singielko u mnie byszczyk? Ten bourjois? Chętnię wymienię chociaż jego
#24 |
Zakorzenienie
|
hmm...no tak...szkoda...tak myślę....na pewno się nie skusisz już na nic w wątku? Z drugiej strony może by się to opłacało.
A może chciałabys jakies próbki albo odlewki. jeśli tak to czego?
#26 |
Zakorzenienie
|
*SUNSILK wygładzający
Odżywka do włosów L'Oreal , ta różowa ,pozostało 1/3 *Rozświetlacz REVLON SKINLIGHTS, ciężko stwierdzić ile zostało, bo powpadało w te dziurki i trzeba by było rozebrać pudełko, ale myślę że jest jeszcze tam w środku drugie tyle co widać na zdj
#27 |
Zakorzenienie
|
Błyszczyk INGLOT zapach kokosowy
*AVON Color Trend błyszczyk w okrągłym opakowaniu, zapach jagodowy *AA Oceanic grejfrutowy ** błyszczyk z kulką AVON z brokatem, ślicznie pachnie i słodko smakuje arabian glow AVON do ust,powiek,policzków kolor brązowy wpadający w złoty *tusz brokatowy do rzęs Avon *odżywka RIMMEL do rzęs ze szczoteczką bezbarwna z witaminiami ORIFLAME odżywka kokosowa do suchych włosów * ST IVES odżywka malinowa do włosów normalnych(super pachnie) mnie interesują te rzeczy.Tylko nie wiem jaki jest ich stopień zużycia i w związku z tym nie wiem ile co warte ![]() A ja mogę odlać: Podkład Loreal translucide 34 (do opalonej skóry) Sunsilk efekt żelazka Peeling do ciała Fruttini mandarynka z figą
#28 |
|
NADIA-u Ciebie znalazłam róż Manhattan- tylko on mnie interesuje,ale to za mało
![]() ENNKA-błyszczyk Inglot - uzyty kilka razy,lekkie wgłębienei Avon jagodowy to samo błyszczyk z kulką Avon nie używany (miałam taki sam poprzednio) arabian glow raz maźnięty tusz brokatowy też raz użyty odżywka rimmel użyta ok 4 razy oriflame kokosowa, zostaa połowa st ives zostało troszkę mniej niż połowa Hmm... podziękuję jednak za odlewki... A masz coś jeszcze? moze jakieś probki podkładow lepszych? Edytowane przez singielka1 Czas edycji: 2006-05-13 o 10:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#30 |
Rozeznanie
|
to może podkład astora i balsam ziai za fitomed, błyszczyk aa i maybelline? myślę, że cenowo będzie w porządku.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:12.