|
|||||||
| Notka |
|
| Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
życie mi się wali
Witam wszystkich, nie wiedziałam gdzie mam umieścić mój wpis a potrzebuje szybkiej pomocy.
Niedawno rozstałam się z chłopakiem po 5 latach związku zaczęłam się spotykać z kim innym, ale mój były ciągle się o mnie starał i jakoś tak wyszło, że do niego wróciłam wiecie, wspólne plany, marzenia, życie.. rozstałam się z nim, ponieważ po 1 w moim zyciu pojawił się ktoś inny a po 2 nie miałam już sił znosić ciągle tego, że nigdzie nie wychodzimy (albo tylko do jego znajomych) zawsze on tam pije. Kiedy miałam największy problem w życiu nie dostałam od niego żadnej pomocy. to wszystko sprawiło, ze się z nim rozstałam. Wróciłam bo myślałam, że się zmienił i trochę się zmienił, ale j nie wiem czy jestem z nim dla naszych marzeń wspólnego normalnego domu (którego nigdy nie miałam) już sama nie wiem co mam o tym myśleć do mojego życia wrócił ten, który pojawił się wtedy. Czy gdybym kochała mojego faceta myślałabym o innym ? Czy ja tylko wiąże nim swoje plany a nie miłość i rodzinę ? nie wiem co mam robić a on chce się teraz oświadczyć.. Powiedzcie mi czy można kochać dwie osoby na raz ? ja nie potrafię zerwać kontaktu tym chłopakiem, który znów wrócił do mojego życia.. |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: życie mi się wali
Gdybys kochała faktycznie os 1 nie pokochałabym tej 2 w podobnym czasie. Któras kochasz mniej.
|
|
|
|
|
#3 |
|
uparta chmura
|
Dot.: życie mi się wali
Do pierwszej jesteś przywiązania/przyzwyczajona , znasz tą osobę z dobrych i złych stron, jest to coś stałego w twoim życiu. Druga osoba to coś nowego, ciekawego, być może coś lepszego od tego pierwszego.
Też mi się wydaję, że jak byś kochała 1 to 2 by się nie pojawiło. Zresztą po w Twoim życiu ktoś, kto Cię nie wspiera itp
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:54.