Mój instruktor jazdy - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyj±tkowe miejsce, w którym podzielisz siê emocjami, uczuciami, zwi±zkami oraz uzyskasz wsparcie i porady spo³eczno¶ci.

Odpowiedz

Narzêdzia
Stary 2007-06-21, 16:47   #1
Trusmilk
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 956

Mój instruktor jazdy

Oj sama nie wiem, jak mog³am do tego doprowadziæ. To spad³o tak nagle, chyba ju¿ po pierwszej godzinie, wizualnie nie mój typ, a jednak. Pamiêtam jak wtedy wysiad³am z auta i u¶miecha³am siê ca³± drogê id±c do domu. I tak siê zaczê³o, oczekiwanie na kolejne jazdy, uwielbiam jak rozmawiamy, uwielbiam jego poczucie humoru, uwielbiam jego ca³ego. Dzisiejsza rozmowa zamieni³a siê nawet w flirt. Po 1,5 godzinie , wracam do domu i my¶lê: "G³upia, on ma 27 lat!!!". Ja mam 18 lat. Tyle sprzecznych my¶li, my¶li niez³o¿onych w jedn± kupê.

Ci¶nie mnie w prawym przedsionku serca. I w lewym te¿.
Stary 2007-06-21, 16:51   #2
Sweet_21
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 8 052
Dot.: mój instruktor jaazdy

Zauroczenie?
No có¿,bywa, ca³kiem przyjemne uczucie a i owszem.
Czy on jest ¿onaty?

Bartu¶
29.08.2009

"Byle smród co walczy z wentylatorem uwa¿a siê za Don Kichota"
/S.J.Lec/
Sweet_21 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2007-06-21, 16:53   #3
sammira
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 041
GG do sammira

Przecie¿ to nic z³ego! No, chyba, ¿e ma ¿onê i gromadkê dzieci...

sammira jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2007-06-21, 16:54   #4
201710120930
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 4 741

Cytat:
Napisane przez Trusmilk Poka¿ wiadomo¶æ
Oj sama nie wiem, jak mog³am do tego doprowadziæ. To spad³o tak nagle, chyba ju¿ po pierwszej godzinie, wizualnie nie mój typ, a jednak. Pamiêtam jak wtedy wysiad³am z auta i u¶miecha³am siê ca³± drogê id±c do domu. I tak siê zaczê³o, oczekiwanie na kolejne jazdy, uwielbiam jak rozmawiamy, uwielbiam jego poczucie humoru, uwielbiam jego ca³ego. Dzisiejsza rozmowa zamieni³a siê nawet w flirt. Po 1,5 godzinie , wracam do domu i my¶lê: "G³upia, on ma 27 lat!!!". Ja mam 18 lat. Tyle sprzecznych my¶li, my¶li niez³o¿onych w jedn± kupê.

Ci¶nie mnie w prawym przedsionku serca. I w lewym te¿.
No co mam Ci napisaæ?

Wszystkie znaki na ziemi i na niebie wskazuj± ,¿e siê .. zakocha³a¶ !!!

ps tylko nie oblewa³ specjalnie egzaminów
201710120930 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2007-06-21, 16:54   #5
Trusmilk
Rozeznanie

Nie jest ¿onaty, gdyby by³, nie dopuszcza³abym nigdy takiej my¶li, ¿e mo¿e mi siê podobaæ. Gdyby przynajmniej zmienili mi instruktora, nie chcê siê uzale¿niæ od niego, bo trudno bêdzie mi siê rozstaæ.

Edytowane przez Trusmilk
Czas edycji: 2007-06-21 o 16:55 Powód: dodanie s³ówka
Trusmilk jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2007-06-21, 17:01   #6
syntagma
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 4 509

instruktorzy czesto sobie flirtuja z kursantkami
Stary 2007-06-21, 17:04   #7
myShaczeQ
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 767
GG do myShaczeQ

oj tak, czesto a co maja robic tak na dobra sprawe
dlatego ja mam starszego pana i nikt mi nie zakloca skupienia jak jade

myShaczeQ jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c

Najlepsze Promocje i Wyprzeda¿e

REKLAMA
Stary 2007-06-21, 17:06   #8
Trusmilk
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez syntagma Poka¿ wiadomo¶æ
instruktorzy czesto sobie flirtuja z kursantkami
To nie jest tak, ¿e ja licze na co¶ z jego strony, nie, nie. W mojej g³ówce nic takiego siê nie ubzdura³o, poprostu zapadl mi gdzie¶ g³êboko..
Stary 2007-06-22, 07:17   #9
zytasia
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 211

Hyh, ja pamietam jak czekalam na swoja pierwsza jazde. Pod osrodek podjechal koles, instruktor. Wysoki, przystojny, muskularny.Ciacho takie Pomyslalam "fajnie by bylo gdyby to byl ten moj". I byl Od pierwszej godziny zlapalismy wspolny jezyk. To, ze podobal mi sie wizualnie nic nie znaczylo. Mial zone i dziecko, wiec jakiekolwiek flirty nie wchodzily w gre. Nie zakochalam sie, ani nawet ni ezauroczylam. Po prostu cholernie go polubilam. Nasze cale 2 godziny jazdy byly naprawde kupa milo spedzonego czasu. Rozmawialismy o wszystkim i niczym, smialismy sie, dogryzalismy sobie. Po jakims czasie stwierdzilismy, ze wlasciwie chyba mowimy sobie za duzo. Po przemysleniu stwierdzil, ze wiem o nim wiecej niz jego najlepszy kumpel. Z wielkim bolem serca szlam na ostatnia jazde. Myslalam jak cholernie bedzie mi brakowalo tych rozmow. I wyszlo na to, ze jemu tez. Zdalismy sobie sprawe, ze te rozmowy, powazne a jednak na luzie, sa dla nas taka odskocznia (ja wtedy mialam dosc ciezki okres w zyiu, on tez). I nie zerwalismy kontaktu. Nauka sie skonczyla, prawko zdalam za 1 razem i mimo ze minely juz 3 lata, nadal sie kontaktujemy i spotykamy. Kto wie, jak by sie to potoczylo, gdyby nie jego stan cywilny Takze moze sprobuj, jednak nie oczekuj od razu ze to bedzie milosc na zawsze. Faktycznie ciagle slyszy sie o tym, ze instruktorzy to straszni flirciarze. Ale szanse tak czy siak trzeba lapac. A roznica wieku? To nic takiego Moja babcia byla starsza od dziadka 16 lat. I byli ze soba taaaaacy szczesliwi
zytasia jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2007-06-22, 13:20   #10
Trusmilk
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez zytasia Poka¿ wiadomo¶æ
Hyh, ja pamietam jak czekalam na swoja pierwsza jazde. Pod osrodek podjechal koles, instruktor. Wysoki, przystojny, muskularny.Ciacho takie Pomyslalam "fajnie by bylo gdyby to byl ten moj". I byl Od pierwszej godziny zlapalismy wspolny jezyk. To, ze podobal mi sie wizualnie nic nie znaczylo. Mial zone i dziecko, wiec jakiekolwiek flirty nie wchodzily w gre. Nie zakochalam sie, ani nawet ni ezauroczylam. Po prostu cholernie go polubilam. Nasze cale 2 godziny jazdy byly naprawde kupa milo spedzonego czasu. Rozmawialismy o wszystkim i niczym, smialismy sie, dogryzalismy sobie. Po jakims czasie stwierdzilismy, ze wlasciwie chyba mowimy sobie za duzo. Po przemysleniu stwierdzil, ze wiem o nim wiecej niz jego najlepszy kumpel. Z wielkim bolem serca szlam na ostatnia jazde. Myslalam jak cholernie bedzie mi brakowalo tych rozmow. I wyszlo na to, ze jemu tez. Zdalismy sobie sprawe, ze te rozmowy, powazne a jednak na luzie, sa dla nas taka odskocznia (ja wtedy mialam dosc ciezki okres w zyiu, on tez). I nie zerwalismy kontaktu. Nauka sie skonczyla, prawko zdalam za 1 razem i mimo ze minely juz 3 lata, nadal sie kontaktujemy i spotykamy. Kto wie, jak by sie to potoczylo, gdyby nie jego stan cywilny Takze moze sprobuj, jednak nie oczekuj od razu ze to bedzie milosc na zawsze. Faktycznie ciagle slyszy sie o tym, ze instruktorzy to straszni flirciarze. Ale szanse tak czy siak trzeba lapac. A roznica wieku? To nic takiego Moja babcia byla starsza od dziadka 16 lat. I byli ze soba taaaaacy szczesliwi
Bardzo siê cieszê, ¿e nie jestem jedyna. Dzisiaj mam kolejn± jazdê, mam nadzieje, ¿e z nim(od czasu do czasu zmieniaj± nam instruktora). Dla mnie wiek raczej nie ma ró¿nicy, ale dla niego napewno tak.

P.S. Czemu kurs nie trwa 60 godzin? 100
Stary 2007-06-22, 13:24   #11
pluto17-17
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 936

heheeh ja jutro idê na prawo jazdy 1 lekcja cholera ale sie boje jak trafie na jakiegos przystojniaka :P hehehe
chcia³abym sie dogadac jakos z tym kolesiem zeby nie by³o tak dretwo w tym samochodzie no i zeby mi pieknie wszystko wyt³umaczy³ ,
pluto17-17 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c

Okazje i pomys³y na prezent

REKLAMA
Stary 2007-06-22, 13:26   #12
truskaffka
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 4 293

no to dobrze, ze Ci zapadl w glowce przynajmniej bedzie sie milo jezdzilo... hheh...
and it teases you every night (..)
truskaffka jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2007-06-22, 14:47   #13
kiniaczeq
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 11 397

je¶li nie ma dziecka, jakiej¶ rodziny któr± mog³aby¶ rozwaliæ to chyba nie ma nic w tym z³ego ?
Stary 2007-06-22, 19:18   #14
anelka7
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 39

Powiem Ci ze jeste¶ w ¶wietnej sytuacji, bo robienie tego cholernego kartonika up³ynie Ci na ró¿owo - a relacje z instruktorem s± bardzo wa¿ne a je¶li wpadniecie sobie w oko... kto wie kto wie
Stary 2007-06-22, 20:04   #15
agnieszka k
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 576
Send a message via Skype™ to agnieszka k

ja tez mia³am fajnego instruktora, lecz niestety musia³am go zmieniæ, bo siê nie mog³am skupiæ. :B

Essence mania trwa

agnieszka k jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2007-06-22, 21:24   #16
Trusmilk
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez agnieszka k Poka¿ wiadomo¶æ
ja tez mia³am fajnego instruktora, lecz niestety musia³am go zmieniæ, bo siê nie mog³am skupiæ. :B
Te¿ o tym my¶la³am, ale mam wej¶æ do biura i powiedzieæ, ¿e nie chce mieæ z nim jazdy, bo siê zakocha³am?!
Stary 2007-06-22, 21:31   #17
Taverney
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 6 678

Trusmilk, a Ty jeszcze patrzysz na drogê podczas jazdy?
Taverney jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2007-06-22, 21:43   #18
Trusmilk
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Taverney Poka¿ wiadomo¶æ
Trusmilk, a Ty jeszcze patrzysz na drogê podczas jazdy?
<lol2> patrzê, patrzê, tylko jak jest czerwone ¶wiat³o to od czasu do czasu sporjze na jego d³ugie rzêsiska i fajne piegi <mniaaam> coo ja mam zrobiæ? dziewczyny pomó¿cie
Stary 2007-06-22, 22:31   #19
Taverney
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 6 678

mo¿e klina klinem i... zapisz siê na prawo jazdy na motor, mo¿e bêdzie jeszcze bardziej przystojny i tego zostawisz na lodzie
Taverney jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c

Okazje i pomys³y na prezent

REKLAMA
Stary 2007-06-23, 06:24   #20
Trusmilk
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Taverney Poka¿ wiadomo¶æ
mo¿e klina klinem i... zapisz siê na prawo jazdy na motor, mo¿e bêdzie jeszcze bardziej przystojny i tego zostawisz na lodzie
znam wszystkich instruktorów z tego o¶rodka, ale on ma najwiêkszy urok jeszcze szef jest przystojny, ale jego to siê bojê:p
Stary 2007-06-23, 17:09   #21
pluto17-17
Zadomowienie

heh to nie zle a on daje jakies ozanki ze ty tez sie mu podobasz??? na szczescie ja mam instruktora co ma cyba 50 lat :P
Stary 2007-06-24, 08:12   #22
Trusmilk
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez pluto17-17 Poka¿ wiadomo¶æ
heh to nie zle a on daje jakies ozanki ze ty tez sie mu podobasz??? na szczescie ja mam instruktora co ma cyba 50 lat :P
Trudno powiedzieæ, czasami mam wra¿enie jakby mnie podrywa³, ale sama wiesz jak to z instruktorami bywa oj te¿ bym chcia³a takiego piêædziesiêciolatka, przynajmniej nie mia³abym takiego dylematu.
Stary 2007-06-24, 09:35   #23
pluto17-17
Zadomowienie

Cytat:
Trudno powiedzieæ, czasami mam wra¿enie jakby mnie podrywa³, ale sama wiesz jak to z instruktorami bywa oj te¿ bym chcia³a takiego piêædziesiêciolatka, przynajmniej nie mia³abym takiego dylematu.
hhe no m.ój to spoko ziom taki starszy ale jajcarz nie z³y atmosferka w trakcie jazdy jest ok
ni instruktorzy to s± ziez³e zió³ka
Stary 2007-06-24, 10:59   #24
misiaczek_43
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 45

no no no widze ze kolezanka nam sie zakochala jezeli chodzi o mnie to mam mieszane zdanie o instruktorach nauku jazdy. moj narzeczony jest instruktorem i z tego co zaobserwowalam to u nie go w firmie to dziewczyny instruktorow to czesto sie zmieniaja. jeden koles zdradza zone i otwarcie mowi ze gdyby wczesniej wiedzial ze zostanie instruktorem to nigdy by sie nie ozenil- dla mnie jest to cos okropnego nie cierpie tego kolesia!wiem ze czesto lubia podrywac dziewczyny i to ich bawi ale tak naprawde nie mysla o niczym powaznie. jak na poczatku ich poznalam to wydawali mi sie bardzo sympatyczni , zabawni, rozrywkowi, wrecz przy nich mozna bylo ze smiechu boki zrywac .... a teraz dopiero widze jak jest - ten z ta , tamten z tamta, ten zdradza.... istna masakra. oczywiscie nie twierdze ze "twoj" instruktor jest taki . wiem ze moze byc naprawde sympatyczny i ze wyjatki sie zdazaja !np moj narzeczony kursanci i kursantki go lubia bo duzo tlumaczy objasnia a do tego mozna sobie z nim spoko porozmawiac, pozartowac , wiem sama ze przy kursantach swoich jest bardzo zabawny i mily . sama wielokrotnie widzialam i slyszalam jak poprostu w samochodzie smial sie z kursantami sam mi mowi ze jak sobie pogada na tematy bardziej prywatne i jak sie posmieje to mu czas szybciej i milej leci.
misiaczek_43 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2007-06-24, 11:12   #25
Trusmilk
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez misiaczek_43 Poka¿ wiadomo¶æ
no no no widze ze kolezanka nam sie zakochala jezeli chodzi o mnie to mam mieszane zdanie o instruktorach nauku jazdy. moj narzeczony jest instruktorem i z tego co zaobserwowalam to u nie go w firmie to dziewczyny instruktorow to czesto sie zmieniaja. jeden koles zdradza zone i otwarcie mowi ze gdyby wczesniej wiedzial ze zostanie instruktorem to nigdy by sie nie ozenil- dla mnie jest to cos okropnego nie cierpie tego kolesia!wiem ze czesto lubia podrywac dziewczyny i to ich bawi ale tak naprawde nie mysla o niczym powaznie. jak na poczatku ich poznalam to wydawali mi sie bardzo sympatyczni , zabawni, rozrywkowi, wrecz przy nich mozna bylo ze smiechu boki zrywac .... a teraz dopiero widze jak jest - ten z ta , tamten z tamta, ten zdradza.... istna masakra. oczywiscie nie twierdze ze "twoj" instruktor jest taki . wiem ze moze byc naprawde sympatyczny i ze wyjatki sie zdazaja !np moj narzeczony kursanci i kursantki go lubia bo duzo tlumaczy objasnia a do tego mozna sobie z nim spoko porozmawiac, pozartowac , wiem sama ze przy kursantach swoich jest bardzo zabawny i mily . sama wielokrotnie widzialam i slyszalam jak poprostu w samochodzie smial sie z kursantami sam mi mowi ze jak sobie pogada na tematy bardziej prywatne i jak sie posmieje to mu czas szybciej i milej leci.
czasami mam ochotê rzuciæ siê na mojego isntruktora muszê przystopowaæ, ale jak zwalczyæ to uczucie? cholera..serce nie s³uga
Stary 2007-06-24, 11:21   #26
Madlenka007
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 422

Cytat:
czasami mam ochotê rzuciæ siê na mojego isntruktora muszê przystopowaæ, ale jak zwalczyæ to uczucie? cholera..serce nie s³uga
Ale dlaczego musisz przystopowaæ - je¶li on Ci sie podoba i nie ¿adnych zobowi±zañ, to nie ma na co czekaæ - musisz sie koniecznie dowiedzieæ czy to dzia³a te¿ w drug± stronê
Dzia³aj szybko, bo kurs szybciutko zleci i instruktor nie bêdzie je¼dzi³ z Tob± wiecznie (chyba, ¿e prywatnie)
Stary 2007-06-24, 11:46   #27
Trusmilk
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Madlenka007 Poka¿ wiadomo¶æ
Ale dlaczego musisz przystopowaæ - je¶li on Ci sie podoba i nie ¿adnych zobowi±zañ, to nie ma na co czekaæ - musisz sie koniecznie dowiedzieæ czy to dzia³a te¿ w drug± stronê
Dzia³aj szybko, bo kurs szybciutko zleci i instruktor nie bêdzie je¼dzi³ z Tob± wiecznie (chyba, ¿e prywatnie)
Oj, ale mam waln±æ prosto z mostu, ¿e mi siê podoba trochê siê bojê o t± ró¿nicê wieku, bo mimo wszystko uwa¿am, ¿e to jaka¶ przeszkoda jest. Ostatnio cieszy³am siê jak g³upia, gdy po³o¿y³ rêkê na mojej rêcê na skrzyni biegów <wiem, wiem. zwariowa³am>. Ale on ma co¶ takiego magnetycznego w sobie, jak±s magie, która przyci±ga wzrok.
Stary 2007-06-24, 11:56   #28
Madlenka007
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 422

Cytat:
Oj, ale mam waln±æ prosto z mostu, ¿e mi siê podoba trochê siê bojê o t± ró¿nicê wieku, bo mimo wszystko uwa¿am, ¿e to jaka¶ przeszkoda jest. Ostatnio cieszy³am siê jak g³upia, gdy po³o¿y³ rêkê na mojej rêcê na skrzyni biegów <wiem, wiem. zwariowa³am>. Ale on ma co¶ takiego magnetycznego w sobie, jak±s magie, która przyci±ga wzrok.
Bez ryzyka nie ma zabawy
To w koñcu instruktor jazdy - gdy cos pójdzie nie tak mo¿esz go zmieniæ a i kurs nie trwa tak d³ugo wiêc hcyba nie ma sie o co martwiæ
Stary 2007-06-24, 18:26   #29
pluto17-17
Zadomowienie

kurde no moze nakrêæ jak±¶ rozmowe tak wiesz pod¶wiadomie moze cos odbirze i jak bedzie chcia³ to zareaguje na twoje heheh ----> ukryte pragnienia
Stary 2007-07-09, 23:52   #30
a_n_e_c_z_k_a
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 103
Dot.: mój instruktor jazdy

Trusmilk, jestem bardzo ciekawa jak dalej potoczyly sie losy Twojego kursu, a przede wszystkim Twoja znajomosc z instruktorem
Najgorszy moment w ¿yciu to taki, kiedy myslisz ¿e nic gorszego Ciê nie spotka, a po¼niej nastaje taka chwila kiedy nie masz si³y p³akaæ, potem nie masz juz czym p³akaæ, a rozpacz jest nie do ogarnicia...
a_n_e_c_z_k_a jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Odpowiedz

Nowe w±tki na forum Intymnie

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2018-01-29 21:30:11

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:58.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.