|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Pomóżcie mi to zrozumieć.
Jestem z dziewczyną prawie rok. Mamy po 25 lat. Poznałem jej znajomych jak i rodzinę. Również poznała moich rodziców i znajomych. Seksu jeszcze nie uprawialiśmy. Na spotkaniach wszystko jest w porządku, ale jak się nie widzimy to ona potrafi wymienić ze mną tylko kilka wiadomości w ciągu dnia lub pogadać przez telefon przez chwilę.
Chodzi mi o jej wieloletniego przyjaciela. Czy to jest w porządku, że z nim potrafi rozmawiać przez cały dzień, a ze mną tylko tyle? Było kilka wspólnych spotkań i za każdym razem było tak, że w centrum uwagi był tylko on. Boli mnie, że poświęca mu tyle uwagi. Ostatnio dowiedziałem się, że w sylwestra napisał jej kocham Was, a ona odpowiedziała ja ciebie też. Powiedziałem jej, że to mi się nie podoba. Zareagowała na to śmiechem, że nie mam się czego bać, bo znają się jak łyse konie. Tłumaczyła się również, że on poznał jej byłych, o których mi nigdy nie wspominała. Czy nie mam się czym martwić? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Pomóżcie mi to zrozumieć.
Dlaczego nie sypiacie ze sobą?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Gazela inteligencji
|
Wątpię, że masz powody do obaw, że cię z nim zdradzi, ale nie chciałabym być z osobą, dla której ktoś jest ważniejszy - to znaczy spędza z kimś więcej czasu, poświęca mu więcej uwagi, szczególnie po roku związku - to już jest według mnie dość poważna relacja. Może i z tym przyjacielem wszystko jest zupełnie platoniczne, ale ewidentnie jest dla niej ważniejszy, niż ty. Nie czułabym się tez w porządku czepiać się o czyjś kontakt z przyjacielem, więc szczerze, odeszłabym.
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Ja się zgadzam z kalor.
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Spytaj ją, czy do czegoś między nimi doszło. Przytulanie, calowanki... Obstawiam że tak. Oczywiście po pijaku i w stanie depresyjnym, ale ona cały czas to wspomina i marzy...
Ja tam bym nie chciała być z kimś, kto jest wpatrzony w inną osobę, a mnie traktuje jak dodatek. A Ty właśnie jesteś w takim położeniu. Bardzo niefajnie i bez szacunku. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:45.