"zmarchy" pod oczami - ratunku!! - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Kobieta 30+

Notka

Kobieta 30+ Forum dla trzydziestolatek, czterdziestolatek i innych -latek. Tutaj możesz podzielić się swoimi problemami, poradami i doświadczeniem.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2006-05-31, 11:33   #1
ewcia74
Przyczajenie

"zmarchy" pod oczami - ratunku!!

Czesc dziewczyny
Wiem,ze takie wątki pojawiały się już na forum ale jakoś nie znalazłam nic odpowiedniego.Otóż mój straszny problem to zmarszczki pod oczami a dokładniej nawet na lini poniżej oka,prawie na policzku.Próbowałam juz rożnych specyfików ale niestety bez rewelacyjnych efektów.Ostatnio mam jakies mazidło z DaxCosmetics Laser Effect ale po tym również nie widac poprawy Mam dopiero 32 lata a stan skóry pod oczami oceniam chyba na 40 !!Troche wpływu na ten stan pewnie miały moje ciąże,zwłaszcza ostatnia a dokładnie chudnięcie po niej(przytyłam 20 kg i w trzy miesiace wróciłam do wagi sprzed ciąży)a to że karmie i wstaję w nocy też pewnie swoje robi.Błagam,moze znacie jakieś sprawdzone specyfiki co by choć troche poprawiły ten stan.Tak bym chciała żeby Juleńka miała ładną mamusie.... Od razu dodam że na botox mnie nie stac Licze dziewczyny na Wasze doświadczenie i czekam na dobre rady
Pozdrawiam
ewcia74 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-05-31, 22:48   #2
Klara02
Zadomowienie

Dot.: "zmarchy" pod oczami - ratunku!!

Zagladnij do watku "serum Basi z vit C" Udaj sie tez na allegro w poszukiwaniu kolagenu. Poczytaj jeszcze "cudowne tabletki na zmarszczki" (szukaj informacji o pyknogenolu i vitE). Kup okulary przeciwsloneczne. Pij duzo wody i nie martw sie Wszystko bedzie dobrze
Stary 2006-06-04, 18:53   #3
izzolda
Raczkowanie

a ja cie nie pociesze.Ja też tam mam mimo ze mam 29 lat i urodziłam tylko jedno dziecko-tez tak mam choc nie tylko pod oczami-na całej buzi mam straszne zmarszczki.Ja też szybko schudłam po urodzeniu dziecka.
Ja zakupiłam te cudowne tabletki na zamrszczki-ale biore krótko wiec nie powiem czy są skuteczne,buzie i skóre pod oczami smaruje zmodyfikowanym serun Z witamina C.Staram sie też pić dużo wody.
Mam nadzije Ewcia ze nam się uda cos z tym zrobić

Edytowane przez izzolda
Czas edycji: 2006-06-05 o 20:49
izzolda jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-06-05, 16:25   #4
ewcia74
Przyczajenie

No wlasnie Izollda,ciekawe czy sa jakies naprawde skuteczne kremy na to przekleństwo... Swoja droga to troche sama sobie na nie zasłuzyłam bo wczesniej byłam goracą zwolenniczką opalania i wstyd się przyznac,nie zawsze z odpowiednim zabezpieczeniem a teraz oglądam tego efekty....No ale nie ma co płakać nad "rozlanym mlekiem" tylko szukać metody żeby choć troche to zwalczyc.Smaruje to moje "nieszczęście" Juvitem i kremem pod oczy ale nie widze zbytniej poprawy,pewnie bede musiała się z tym jakoś pogodzic,no coz,jedne mają gładziutką buzie do 40 a ja chyba należe do tej drugiej grupy,niestety Piej duzo wody,chocby z racji tego ze karmie i zielonej herbaty tez sporo wypijam ale na nic to wszystko
Izollda i inne zainteresowane osoby ,jesli przetestujecie cos skutecznego,dajcie znac,pozdrawiam
ewcia74 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-06-05, 18:54   #5
frostis
Raczkowanie

GG do frostis
Wink Dot.: "zmarchy" pod oczami - ratunku!!

Mojej skorze pod oczami tez najwiecej zaszkodzilo slonce.
Teraz filtry i ciemne okulary to dla mnie mus.
Skore odzywil mi krem clinique anti gravity,a wczesniej wyprobowalam juz wiele innych.
Swietny okazal sie tez LRP z wit C,zuzylam chyba ze 3 opakowania.
A teraz uzywam krem z ziaja seria aretina,krem z retinolem i koenzynem q10.Mam juz 2 opakowanie i bardzo sobie chwale.Ogolnie uzywam drozszych kosmetykow,a ten mi polecila kolezanka,ktora zna sie na skladach i za jej namowa sprobowalam i nie zaluje.
A do tego za grosze.
frostis jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-06-05, 21:12   #6
izzolda
Raczkowanie

Ewcia jeśli jeszcze karmisz to się nie przejmuj jak przestaniesz to będzie troszkę lepiej. Dopiero wtedy będziesz mogła na dobre o siebie zadbać-bo teraz dbasz o maleństwo.
Widzicie dziewczyny a ja opalać zaczęłam się dopiero w tamtym roku-od urodzenia mam uczulenie na słońce a też mam zmarchy mimo takiego wieku.
Jak znajdę jakieś ciekawe przepisy i sposobiki dam znać na pewno.
izzolda jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Kobieta 30+

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości