|
Notka |
|
Kobieta 30+ Forum dla trzydziestolatek, czterdziestolatek i innych -latek. Tutaj możesz podzielić się swoimi problemami, poradami i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() "zmarchy" pod oczami - ratunku!!
Czesc dziewczyny
Wiem,ze takie wątki pojawiały się już na forum ale jakoś nie znalazłam nic odpowiedniego.Otóż mój straszny problem to zmarszczki pod oczami a dokładniej nawet na lini poniżej oka,prawie na policzku.Próbowałam juz rożnych specyfików ale niestety bez rewelacyjnych efektów.Ostatnio mam jakies mazidło z DaxCosmetics Laser Effect ale po tym również nie widac poprawy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: "zmarchy" pod oczami - ratunku!!
Zagladnij do watku "serum Basi z vit C" Udaj sie tez na allegro w poszukiwaniu kolagenu. Poczytaj jeszcze "cudowne tabletki na zmarszczki" (szukaj informacji o pyknogenolu i vitE). Kup okulary przeciwsloneczne. Pij duzo wody i nie martw sie
![]() ![]()
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
a ja cie nie pociesze.Ja też tam mam mimo ze mam 29 lat i urodziłam tylko jedno dziecko-tez tak mam choc nie tylko pod oczami-na całej buzi mam straszne zmarszczki.Ja też szybko schudłam po urodzeniu dziecka.
Ja zakupiłam te cudowne tabletki na zamrszczki-ale biore krótko wiec nie powiem czy są skuteczne,buzie i skóre pod oczami smaruje zmodyfikowanym serun Z witamina C.Staram sie też pić dużo wody. Mam nadzije Ewcia ze nam się uda cos z tym zrobić ![]() Edytowane przez izzolda Czas edycji: 2006-06-05 o 20:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
No wlasnie Izollda,ciekawe czy sa jakies naprawde skuteczne kremy na to przekleństwo...
![]() ![]() ![]() ![]() Izollda i inne zainteresowane osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
![]()
Mojej skorze pod oczami tez najwiecej zaszkodzilo slonce.
Teraz filtry i ciemne okulary to dla mnie mus. Skore odzywil mi krem clinique anti gravity,a wczesniej wyprobowalam juz wiele innych. Swietny okazal sie tez LRP z wit C,zuzylam chyba ze 3 opakowania. A teraz uzywam krem z ziaja seria aretina,krem z retinolem i koenzynem q10.Mam juz 2 opakowanie i bardzo sobie chwale.Ogolnie uzywam drozszych kosmetykow,a ten mi polecila kolezanka,ktora zna sie na skladach i za jej namowa sprobowalam i nie zaluje. A do tego za grosze. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Ewcia jeśli jeszcze karmisz to się nie przejmuj jak przestaniesz to będzie troszkę lepiej. Dopiero wtedy będziesz mogła na dobre o siebie zadbać-bo teraz dbasz o maleństwo.
Widzicie dziewczyny a ja opalać zaczęłam się dopiero w tamtym roku-od urodzenia mam uczulenie na słońce ![]() Jak znajdę jakieś ciekawe przepisy i sposobiki dam znać na pewno. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:55.