|
Notka |
|
Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne Forum dla osób, które lubią tworzyć coś własnymi rękami. Miejsce dla początkujących oraz zaawansowanych. Rozmawiamy o rękodziele i DIY. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Pomocy, prosze o opinie -gablotka
Mam do was wielka prozbe, dostałam w jednej kwiaciarni kawalek miejsca w ktorym mam postawic gablotke ze swoja bizuteria. Gablotka kupiona za okazyjną cene teraz tylko problem jak ja przystroic/udekorowac. Gablotka ma jakies 1,7m wysokości o 80cm szerokosci z czech stron oszklona. Problem w tym ze nie ma pulek
![]() prosze doradzcie cos, myslalam zeby powiescic bizu na sznurkach, moze jakies kwiatki ? w koncu to kwiaciarnia. Licze na wasze pomysly pomozcie boja mysle i mysle i nic ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: Pomocy, prosze o opinie -gablotka
guga1, nie pisz na podforum biżuteria, załóż wątek (albo popraoś joannę_k o przeniesienie tego) na forum ogólnym zrób_to_sam. Tam są bardzo twórcze dziewczyny i wątek odwiedzi więcej użytkowniczek, wtedy na pewno znajdzie się kilka cudownych pomysłów
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
swietny pomysl, dzieki
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Ja bym proponowala wziasc kawalek plyty ze styropianu, oblozyc ladnym materialem. Czarnym lub czerwonym. Szpileczkami lub ozdobnymi gwozdzikami poprzyczepiac biuzu. Do tego sama gablotke mozna by bylo ozdobic wzorami pomalowac, ladnie wygladaja rysuneczki z konturowki do szkla i nawet zamiast farbek mozna uzyc lakieru do pazurkow :P
No i powodzenia i gratulacje gablotki. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
tak a propo to masz założoną działalność??? tak pytam bo zastanawiam się czy opłaca się otwierać biznes???
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
styropian powleczony takim materiałem, którym jubilerzy mają obleczone te ich tacki... taki jakby aksamit czy cos, z takim meszkiem
![]() ![]()
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
W ostatnim chyba "M jak mieszkanie" czy coś w tym stylu, jest wlasnie taka gablotka z bizuterią powleczoną materiałem. Super wygląda. Sprawdx moze w empiku.
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:09.