|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Tydzień
Jak schudnąc 10 kg przez tydzień ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Tydzień
Cytat:
Pozdrawiam;* |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Lena chyba niechcąco wcisnęło Ci się zero po tej jedynce.
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
no coments
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
♥
|
eee nie radze ale jedno co mi przychodzi do głowy oczywiscie tego nie polecam ani nie sugeruje to niejedznie przez tydz tzn np jabłko tylko dziennie i duzoo cwiczen - ale nie rob tego bo to tylko zaszkodzi twego zyciu
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Niestety ,ale raczej ciężko to widzę
![]() Pewnie w grę wchodziłyby jakieś środki farmakologiczne ,ćwiczenia (nieustanne chyba ![]() ![]() Ale wydaje mi się Lena332 ,że nie powinnaś tak drastycznie zmieniać swojej masy ,bo to tylko odbije się na Twoim zdrówku ,a chyba tego byś nie chciała ,buźka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
Amputacja?
![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Tylko 10....a moze 20
![]()
![]() |
#9 |
|
No ja zamierzam nic nie jeść. I biegać po 2 godz dziennie i jeździć rowerem. Już dzisiaj leci pierwszy dzień i nawet dobrze mi idzie. Pozdrawiam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Lena licz się z wysokim prawdopodobieństwem trafienia do szpitala.
![]() Jedzenie to pierwotna potrzrba ludzka - wiesz, co to znaczy?
![]() |
![]() |
#11 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wybaczcie ale coby się nadmiernie nie denerwować przestałam reagować na takie wątki ![]()
![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
nie tracisz niestety 10kg....bo przez pierwszy tydzien i tak pojdzie ci tylko woda, a stracic 10litrow wody z organizmu to tylko smierc. a jesli chcesz dodatkowo biegac? hmmm no to powodzenia, szczegolnie przy obecnych wysokich temperaturach. mam nadzieje ze nie zemdlejesz gdzies na drodze.
przyznam sie ze nie jadlam kiedys nic przez tydzien, ale nie schudlam jakos drastycznie, po prostu ciagle sikalam ![]() wierz mi ze jak dodasz troche kcal to tylko na dobre wyjdziesz, bo organizm najwiecej chudnie jak trawi posilki, pobiera energie zeby miec na to spalanie. a jak sie jest na samych plynach, to albo straci sie wode, albo organizm magazynuje ten tluszcz ktorego chcesz sie pozbyc, i w rezultacie moga wystapic opuchnieca. co do cwiczen, to do tego tez potrzebna energia. skad niby ja wezmiesz, z powietrza? moim zdaniem powinnas ograniczyc kalorie, chociaz nawet przy 500-600 kcal/dzien to niezdrowe, ale zawsze cos zjesz (no ale jo-jo raczej nie unikniesz) ehh zreszta wole sie nie wymadrzac, bo kiedys tez strasznie mnie to irytowalo. ale kiedys moze bedziesz juz na etapie, jakim ja jestem, i bedziesz dzielic sie doswiadczeniem z innymi, tak jak ja dzisiaj. musialam sie sparzyc na wlasnej skorze, zeby nie myslec juz tak jak ty. powodzenia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
ale przecież żeby biegać ( 2 godz.
![]() Nie rozumiem jak chcesz to zrobić.. A wogóle to po co Ci aż 10 kg wciągu zaledwie tygodnia ?
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
Ja jestem za tym aby tego typu wątki omijać i pozostawiać bez echa i w ogóle się w nich nie wpisywać, w końcu umrą śmiercią naturalną i nie będą zaśmiecać forum
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
Zgadzam się z Tobą Houseofcolours. Można zwątpić w celowość komentarzy - zwłaszcza jeśli to na tym forum ktoś umieszcza takiego posta, ale z drugiej strony są dziewczyny, które nie zdają sobie sprawy z tego, jaką krzywdę mogą sobie wyrządzić głodzeniem się.
Czasem warto powtarzać w kółko to samo - może za którymś razem dotrze... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Rozeznanie
|
![]()
przecież ten post to czysta prowokacja
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
Nie wiem nawet jak utyć 10 kg przez tydzień......
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
|
bo chce schudnąc dla mojego chłopaka. I chce dodatkowo ładnie wyglądać na komersie który jest za tydzień. Nie jestem gruba bo waże 50 kg. Ale ja niechce być normalna chce być chuda . Bo nik mi jeszcze niepowiedział ze chuda jestem tylko zawsze wszyscy mi mówią że normalnie wyglądam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
mogłaś troszke wcześniej o tym pomyśleć .. z resztą .. 50 kg to dużo??????? jesli chcesz aby spod sukienki wystawały Ci kości to ok
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jesli piszesz serio - idz do lekarza rodzinnego po skierowanie do psychiatry, poniewaz powinien zajac sie Toba specjalista. Forum czy rodzina w tym wypadku nie pomoze.Jestem gotowa -jesli piszesz z domu-zdobyc Twoj numer i zadzwonic do Twoich rodzocow zeby ich oswiecic jakie rzeczy ich corka wypisuje i co z soba robi. Edytowane przez nekome Czas edycji: 2006-06-13 o 18:47 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
hmmm a czy Twoj chlopak powiedzial Ci ze źle wyglądasz czy wrecz odwrotnie ?? mysle ze skoro jest z Tobą to nie dla Twojego wyglądu. A powinnysmy zmieniac sie, swoj wyglad dla samych siebie a nie dla kogos. Bo jezeli ktos ocenia nas po tym jak wygladamy to nie jest niczego warty....
![]() sory ale to co piszesz i chcesz robic jest poprostu glupie~!!
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
ja też waże 50 kg ,niby mało ,ale przy moim wzroście wyglądam normalnie...i na pewno w życiu bym nie chciała ważyć mniej
![]() no bo po co wyglądać na kościotrupa skoro można wyglądać ,jak to ujęłaś "normalnie" i atrakcyjnie ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
dokladnie... ja jak czytam takie *******y (bo inaczej nie mozna tego nazwac) to az mi sie jelita przewracaja :P
![]() |
#26 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dobre! Dziewczyny, przeciez to prowokacja!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
no ja tez tak mysle bo chyba zadna dziewczyna o zdrowych zmyslach nie wpadla by na tak glupi pomysl...
A moze kolezanka po prostu sobie zafunduje odsysanie tluszczu, tudziez ujedrnienie skory ?? przeciez operacja trwa kilka godzin to efekt bedzie widoczny na nastepny dzien ![]() ![]()
![]() |
#28 | |
Rozeznanie
|
![]() Cytat:
Albo zwykla prowokacja albo ktos tu ma problem ![]()
![]() |
![]() |
#29 |
Zadomowienie
|
Alez Kochane, pomażyc zawsze mozna
![]() ![]() ![]() A tak powaznie: mi się wydaje, ze jeśli to nie jest prowokacja i założycielka tego wątku powaznie tak myśli, to nic i tak nie poradzimy. Jedyne pocieszenie że długo tak nie wytrzyma. I takie doświadczenie szybko ja sprowadzi na ziemie. Trzymajmy tylko kciuki żeby nie zrobiła sobie krzywdy. Cóż podejrzewam jednak, że dziewczyna czuje się niedoceniona i w ten sposób chce się dowartościować bo wiadomo, że każdy będzie jej tłumaczył że nie jest gruba.... Mam mnóstwo takich kolezanek i bez przerwy to przerabiam ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:37.