![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() ---> Słowa rzucone na wiatr <---
Jak to mozliwe, ze jednego dnia mezczyzna mowi Kocham CIe, jestes dla mnie wszystkim, bedziemy razem do konca zycia i wiele, wiele innych z ta sama koncowka "do konca zycia" az tu nagle prosi o spotkanie i mowi.. juz cie nie kocham, to juz nie ma sensu... a po paru dniach widzi sie go z nowa kobieta jak sciskaja sie ze soba czule... przezylyscie cos takiego??
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2 |
lipiec na maksa!!! :)
|
Dot.: ---> Słowa rzucone na wiatr <---
Kochana, brak mi słów...
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
okropne
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Dobrze znam to uczucie.
Słowa mówione od tak... bo wypada? Bo się nie wie co innego powiedzieć? Bo chce się poprostu kogos zbyć? Akurat w innej sytuacji, ale jednak.
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Typowe zakochanie faceta. Wystarczy ze spodoba im się jakaś dziewczyna i już ją kochają :/ Mój obecny TŻ też po 5 dniach bycia ze mną powiedział mi ze mnie kocha :/ co było dla mnie nie małym szokiem
hah moja kolezanka wczoraj przezyla to co ty ! Chłopak zapewniał ją że ją kocha i bla bla.. a innej dziewczynie powiedział ze za nią teskni i mysli o niej ![]() ![]()
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
Ja się własnie po tkim czymś zbieram, w poniedziałek po tym jak planowaliśmy wspólne zycie, zakomunikował mi, że wraca do swojej byłej, z która nie był od 1,5 roku. Szok. Bo dzień wcześniej jeszcze mnie przytulał i mówił czułe słowa. Nie moge sie pozbierać. Wyje przez cały czas i nie wiem co ze soba począć. Jest mi strasdznie ciężko.;(
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
po prostu takich słów nie można sobie brać głęboko do serca..bo faceci często tak mówią,nie zdając sobie sprawy,że dziewczyna naprawdę się angażuje i ufa..zresztą takie deklaracje są składane przez każdą płeć..jednak trzeba zdawać sobie sprawę,że uczucie w końcu wygaśnie..
![]() ![]() uki ,red scorpio trzymajcie się ciepło ![]()
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Współczuję. Ja staram się unikać takich facetów, kiedyś myślałam, że takie szybkie zakochiwanie i odkochiwanie się to domena młodych. Niestety, to kwestia charakteru. Po prostu nie należy ufać im i za wczesnie cieszyć się z dowodów miłości. Chyba.
"Była jednak za duża na złodziejkę, zbyt uczciwa na skrytobójczynię, zbyt inteligentna na żonę i zbyt dumna, by podjąć jedyną powszechnie dostępną damską profesję. Dlatego została wojowniczką. /T.Pratchett, "Blask Fantastyczny"/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
Mnie też spotkało cos takiego....
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Moje Kumpela paula ma swietny zwiazek. jest od 7 miesiecy ze wspanialym mezczyzna, ktory ja kocha. zazdroszcze jej, a ja?! ja jestem sama... najlepsze jest to, ze ich zwiazek jest taki silny, ze przetrwa wszystko, czasem siedze i mysle czemu to nie ja mam kogos takiego przy sobie ;(
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
W końcu spotkasz faceta, który jest Ciebie wart
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
KWC
|
Tak, przeszłam przez coś takiego, po trzech latach mydlenia mi oczu TŻ zainteresował się inną. I skończyły się deklaracje o ślubie i milości na zawsze. Przeżyłam to, chociaż było mi bardzo ciężko. Też dasz radę. Głowa do góry
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Rozeznanie
|
Smutne. Bywa.
Ileż to razy wydawało mi się, że kocham i poszłabym za NIM w ogień, by nazajutrz stwierdzić, że właściwie to nic ON dla mnie nie znaczy. Spontanicznie wyrzucane z siebie słowa w czułym "sam na sam" - mam 22 lata i wciąż mi się to zdarza. A co najśmieszniejsze (?): w chwili gdy je wypowiadam, naprawdę święcie w nie wierzę.
![]() |
#15 |
Rozeznanie
|
ki trzymaj się cieplutko taki ktoś nie jest Ciebie wart
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
tak
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Rozeznanie
|
Oj, Dziewczynki myślałam, że tylko ja taka pechowa a tu można ładny klubik utworzyć... a tak poważnie to boli dalej i to bardzo. Ale staram sie nie mysleć, nie rozkładać wszytskiego na czynniki pierwsze bo to nic w tej chwili nie da. Pogarsza sparwe tylko, bo psuje mi nastrój i łzy cisną się same do oczu. teraz chciałabym tylko odzyskać wiarę w to, że są na świecie faceci - ludzie a nie tylko dranie
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Dzieki za słowa otuchy, staram sie trzymac ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Również przezyłam coś takiego 3tyg temu
![]() Po prawie 2 latach bycia razem planowaniu wspólnej przyszłości Mój narzeczony znalazł sobie nowa dziewczynę ,nic nie powiedziawszy poprostu odszedł do niej ...bez żadnych wyjaśnień. To był cios prosto w serce.... Niewiem czy jeszcze zaufam jakiemuś mężczyznie ![]() Naprawdę współczuję dziewczynom które przeszły przez to samo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
zauważyłam, że wielu facetów ma tendencję do szybkiego zakochiwania się i mówienia słów "kocham Cię" - nawet po krótkim okresie czasu
![]() ![]() Uważam, że zbyt szybkie deklaracje oznaczają małą dojrzałość i zawsze podchodziłam do nich nieufnie ![]()
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Osobiście tego nie przeżyłam, mam za soba jedno rozstanie, wiem że była wielka miłość zarówno z jego jak i mojej strony ale nie wyszło pomimo to.
Jednak mam nadzieje że nigdy tego nie doświadczę bo to coś okropnego. Mam też nadzieję że kiedy się w kimś zakocham to juz naprawdę do końca życia i że nie zauroczę się nagle w kims innym Bo kobietom też sie to zdarza, nagle spadnie jakieś uczucie do kogoś innego i co wtedy? Choćby sie bronić zapierać przed tym..to jak z tego wybrnąć? ma sie już tylko klapki na oczach i mysli o tym kimś innym. Nie chciałabym takiej sytuacji ![]()
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
Niestety, mnie rozczarowanie też nie ominęło. Posłuchajcie tego:
Mój narzeczony po 3 latach związku nagle zaczął mnie gorzej trakrować, stał się opryskliwy, przestał się zupełnie interesować moimi sprawami, choć 2 miesiące wcześniej klękał przede mną i prosił o rękę ![]() ![]() A pomysleć, że kiedy go poznałam, był bez pracy i golusieńki, jak go Pan Bóg stworzył, w dodatku zabiedzony i zakompleksiony. Dopiero ja dostrzegłam w nim wartościowego człowieka i zaczłęłam z nim "chodzić" (wcześniej każda laska go rzucała), w niedługim czasie znalazł sobie dobrą pracę, zaczął ubierać się lepiej i w ogóle bardzo się zmienił na korzyść. Moi rodzice traktowali go jak syna... Mieliśmy zamieszkać razem (u mnie, w moim własnym mieszkaniu, nie u niego-bo on dalej siedzi u rodziców) Podsumowując: już nigdy tak bezgranicznie nie zaufam żadnemu facetowi- to był mój pierwszy chłopak, OK, mój błąd, ale następnym razem nie dam z siebie zrobić idiotki! ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
a bo faceci sami nie wiedza czego chca.
![]() |
#25 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
[QUOTE=VioletJewel: Dupkom na pohybel!
![]() ![]() Jak ktoś kiedyś powiedział: "Mężczyżni nie dojrzewają, tylko się starzeją." Z przykrością stwierdzam, że w wielu przypadkach to prawda. Zgadzam się z dziewczynami, które piszą, że szybkie wyznanie miłosne np. po tygodniu znajomości, moze oznaczać równie szybkie odkochanie się. Dla wszystkich dziewczyn, które cierpią po takim rozstaniu: Trzymajcie się, z czasem bedzie lepiej! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
Ja uslyszalam slowa "kocham cie" w dniu zerwania... smiac sie czy plakac z glupoty facetow?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
heheh tez tak kiedys mialam...jeden koles widzial mnie ze 3 razy potem pisal do mnie smsy a po tygodniu powiedzial,ze mnie kocha
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zadomowienie
|
mi też powiedział,że mnie kocha po paru dniach znajomości...echhh
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:37.