|
Notka |
|
Medycyna estetyczna W tym miejscu znajdziesz pytania i odpowiedzi z zakresu medycyny estetycznej. Wejdź i zobacz jak możesz podnieść jakość swojego życia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Bezoperacyjny lifting powieki buzia
witam forumowiczki. Chce zrobic jakis bezoperacyjny lifting. Zalezy mi na powiekach. Czy któras jest bogata w doswiadczenia z takimi zabiegami?bede wdzieczna za pomoc
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Bezoperacyjny lifting powieki buzia
Podpinam się po post koleżanki. Tyle,że ja mam juz 40 na karku i to najwyższy czas na jakis lifting. Tez mnie interesują jakieś mało inwazyjne metody.Chciałabym sobie troszke poprawic owal twarzy, zmniejszyc splycic kurze łapki i tak jakos w gole "odswiezyc" wyglad
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Tez jestem zainteresowana liftingiem powiek ale bez skalpela. Ktos robił?Poczytalam troche o liftingu powiek Plexr i Scarlet rf. Obie metody sa laserowe. Jednak po Plexr rekonwalscencja nie jest taka piekna jak zapewnia producent urzadzenia czy informacje udzielane w gabinetach o zabiegu. Jest opuchlizna i sa strupy. Co do Scarlet to inna technologia. Nie ma opuchlizny, strupów. I mozna na drugi dzien normalnie zrobic makijaz. Sklanialabym sie ku temu bardziej. Co do efektow kazda z nas bedzie miala moze nie identyczny ale podobny w zaleznosci od kondycji skory na powiekach.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:16.