|
Notka |
|
Medycyna estetyczna W tym miejscu znajdziesz pytania i odpowiedzi z zakresu medycyny estetycznej. Wejdź i zobacz jak możesz podnieść jakość swojego życia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Opadające powieki- plazma iq
witajcie,
Założyłam nowy wątek ponieważ nie znalazłam na wizażu nic na ten temat. A może któraś z Was korzystała z tego zabiegu. Chodzi mi konkretnie o zabieg podniesienia górnych powiek bez interwencji chirurgicznej. jakie są efekty? Czy warto? I polecić mi ew gabinet w Krakowie gdzie zrobią to dobrze. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Opadające powieki- plazma iq
Cześć,
na innych forach dziewczyny odradzają, w ostatniej Urodzie lub Pani był wywiad z Magdaleną Łopuszyńską, jej wypowiedź o plazmie również nie zachęca. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
A co konkretnie? Brak efektu? Powikłania?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Dot.: Opadające powiekodi- plazma iq
Straszysz, tu fora odradzają, tu Pani doktor zniechęca, a prawda jest taka że każdy z nas może podobnie albo inaczej zareagować na zabieg. Jednemu przyniesie oczekiwane efekty, drugiemu mogą pojawić się skutki uboczne, takie jest życie, trzeba się z tym liczyć i przyjąć ewentualne konsekwencje to klatę. Dodam jeszcze od siebie że chętnie poddaję się zabiegom z zakresu medycyny estetycznej i każdy zabieg który mam mieć wykonany zostaje szczegółowo ze mną omówiony, bez ściemy, nie ma strutututu wiem za jaki czas mogę spodziewać się efektów, co będzie się działo z moją skórą i jakie jest ryzyko zabiegu. Wiem, więc podpisuje świadomą zgodę na wykonanie zabiegu. Oddaje się w ręce zaufanego lekarza, doświadczonego i jak do tej pory -odpukać- obyło się bez powikłań. Plazma IQ jako alternatywa dla blefaroplastyki powiek do mnie przemawia i sama rozważam, moja dr akuratnie często kwalifikuje do tego zabiegu, obserwuje bardzo dobre efekty, dowiedziałam się z rozmowy z nią, więc u mnie to tylko kwestia czasu. Życzę dobrych wyborów. Pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Witam, jestem 6 dzień po zabiegu plexr - korekta opadających powiek. Jeszcze się wszystko nie wygoiło, powiem nawet, że nie odpadł mi ani jeden "strupek", jednak opuchlizna zeszła i już widzę efekty. Robię sobie codziennie zdjęcie, więc po zakończeniu kuracji załączę i będzies z mogła sama ocenić.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
bardzo ciekawa jestem efektów, wstaw koniecznie foty jak się wygoisz!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
Słuchaj! od lat chodzę do jednego miejsca i nigdy się nie zawiodłam. Napisz jaki masz konkretnie problem co chcesz zrobić, to poradzę Ci do kogo pójść. Pozdrawiam
Edytowane przez CHUUSTAgra Czas edycji: 2017-10-29 o 07:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
a jak wygląda się 3-4 dnia? Czy po zatuszowaniu strupków podkładem dam rade wyjsć do ludzi do pracy?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
Też myślę wysłać mamę na zabieg plasmą, ale sama nie wiem czy się kwalifikuje. Nie do końca mam przekonanie czy faktycznie skóra się na tyle dźwignie, aby otworzyć oko. Wiecie co mam na myśli?
dodam że mama jest krawcową no i mocno nadwyręża wzrok. Może wstawię foto i doradzicie czy to już plastyka powiek czy plasma może tutaj zadziałać?miałyście ten zabieg więc może coś napiszecie w tym temacie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:27.