|
Notka |
|
Studia Miejsce dla osób, które są zainteresowane studiami. Chcesz dowiedzieć się jak wygląda życie studenckie? Dołącz do nas, podziel się doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Krajoznawstwo i turystyka historyczna
cześć!
![]() Krajoznawstwo i turystyka historyczna...czy któraś z was to studiowała/studiuje?co sadzicie na temat tego kierunku? myślę tez nad etnologia albo turystyka i rekreacja i już sama nie wiem ![]() pomóżcie! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Krajoznawstwo i turystyka historyczna
Moja koleżanka studiuje turystykę historyczną i jest bardzo zadowolona. Ja samą historię, ale wykładowcy się powtarzają. Gdyby ten kierunek był wtedy kiedy ja składałam papiery to bym poszła
![]()
Every siren often my lullaby Every heartbeat functioning thrown to the night I'm quenched in your light And see the floor rising through a dream Forgotten thoughts lost in a memorable theme And soaked to the skin Mój kulinarny kącik |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Turystyka historyczna brzmi super ciekawie
![]() Ja studiowałam dwa inne kierunki, w tym etnologię i pomimo tego, że to bardzo interesujące i "wciągające" studia, to jednak trochę mało konkretne. Po znajomych widzę, że ciężko po nich znaleźć jakąś pracę stricte związaną z tym, o czym się uczyliśmy i co nas interesowało. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
może ktoś po latach się wypowie?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Jaka praca po tym?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:55.