|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
|
porzadki w łazience-moze cos sie spodoba??
1. serum a zniszczone koncowki-Avon - zostalo 50%
2.pianka do wlosow wella flex połysk i trwalosc- raz uzyta 3.guma do kreatywnej stylizacji wlosow-joanna- 90% zostalo 4. krem pod oczy z peptydami-avon -90%zostalo 5.mleczko do demakijazu pure camille YR- zostalo 90-80% 6.róz margaret astor w sztywcie- 2 cm 7.kredka do ust max factor -7cm 8.korektor łagodzacy z alantoina aloe activ- 1cm 9.clerasil total control w kulce-nieuzywany 10. benzacne zel - raz uzyty 11.lakiery do paznokci-braz l'oreal, czerwien, pastelowy l'oreal, sliwkowy color trend avonu. 12. rozpromieniajacy krem na dzien avonu |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
BAN stały
|
Dot.: porzadki w łazience-moze cos sie spodoba??
nie szukam niczego konkretnego,rozwaze kazda propozycje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
4. krem pod oczy z peptydami-avon -90%zostalo 11.lakiery do paznokci-braz l'oreal cześć! znalazłabyś coś u mnie za powyższe? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
trudno
![]() pozdrowienia! ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
Mam błoto do włosow Powitanie z Afryka Bielendy(pozostało około polowy), wosk w plasrtrach do depilacji Tanita(pozostało 6 podwójnych plastrów, czyli 12, 2 chusteczki pilegnacyjne do usuwania wosku z oliwką, pół tubki oliwki łagodzącej podraznienia Joanna), krem nawilżający o podwójnum dzialaniu Clean&Clear(pozostało okolo 60%), karmel brązujący do ciala Perfecta Body Dax Cosmetics(pozostało około 60%), pianka Sunsilk podkreślająca fale i loki(zyzycie minimalne, prawie nowa), DMM odcień cameo(jasny), 2 mydelka dove kremowe po 25 gramów.
Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Cytat:
kosmetyki http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=94788 tam tez jest link do ciuszkow Edytowane przez lorelaine Czas edycji: 2006-01-28 o 21:33 |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
BAN stały
|
lorealine: mnie u ciebie interesuje : krem ujędrniający do biustu Avon -uzyty kilkanascie razy, zuzute ćwierć pudeleczka
podkład Oriflame-zostalo ponad polowe, kolor jasny nie wiem czy to jest aktualne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
Przekupka: 15 pkt / 100% pozyt.
|
9.clerasil total control w kulce-nieuzywany
12. rozpromieniajacy krem na dzien avonu moze znajdziesz cos u mnie?? wejdz prosze do mojego watku z rofilu "kafetkowy kramik" |
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
2.pianka do wlosow wella flex połysk i trwalosc- raz uzyta 3.guma do kreatywnej stylizacji wlosow-joanna- 90% zostalo zobacz u mnie ![]()
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
znajdziesz cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
#21 |
BAN stały
|
odlewka AMOR AMOR CACHAREL - powiedzmy tak 10ml
![]() tylko to mnie zainteresowalo, ale bardzo! moge cos dorzucic za te perfumy do tego nablyszczacza, kurcze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#22 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
A teraz trochę z innej beczki i nie na temat... Autorka tego postu - happy_woman - jest oszustką, żeby nie powiedzieć złodziejką. Swego czsu działała na targowisku kosmetyki (tu na wizażu) i miałyśmy się zymienić na kosmetyki. Wysłałam jej puder Chanel, krem na noc Avon i pomadkę ochronną Avon - ona swojej paczki nie wysłała, unika mnie, nie odpowiada na prośby, groźby.... to oszustka!!! lepiej jej unikajcie, przecież nie potrzebujemy na wizażu oszustów, prawda??
|
![]() ![]() |
![]() |
#24 |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Happy_woman i jej klon - virusek - zostali zabanowani. Dane są zabezpieczone na potrzeby dochodzenia policyjnego w sprawie podejrzenia o oszustwa.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:22.