|
|||||||
| Notka |
|
| Uśmiechnij się Uśmiechnij się to miejsce dla wszystkich, którzy chcą poprawić sobie nastrój. Tutaj obejrzysz śmieszne zdjęcia i komiksy. Możesz podzielić się swoim zdjęciem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Nasze wpadki ;)
Dziewczyny co myślicie o założeniu wątku o naszych zabawnych wpadkach?
Po kilku latach spotkałam koleżankę z podstawówki na przystanku autobusowym. Bożena zawsze była poważna i była chudzielcem w klasie, jadła za 8-miu a i tak nigdy nie udawało jej się przytyć. No i 3 tygodnie temu spotkałam ją po takiej długiej przerwie. Bożena z dużym brzuszkiem, zaokrąglona. POdchodzę do niej, łapię za brzuch i mówię: - Bożenko jak miło Cię widzieć po tylu latach, widzę że jesteś w ciąży, który miesiąc? A BOżena: - Przytyłam. Myślałam, że się zapadnę pod ziemię. Po chwili Bożena mówi: - Wiesz choruję ... No to ja kojarzę od razu, kurcze w ciaży nie jest, przytyła jak nigdy kurcze z pewnością na coś choruje poważnego skoro taka "napuchnięta". No i się pytam: - Bożena a na co chorujesz jeśli mogę spytać? Masz cukrzycę lub leczysz się hormonami? - Choruję na gardło - odpowiedziała BOżena No i wymiękłam na całego Jaja jak berety ![]() ---------- Dopisano o 19:07 ---------- Poprzedni post napisano o 19:04 ---------- Widzę, że jest podobny watek, ale pod inną nazwą ![]() Proszę o usnięcie tego postu, a ja skopiuję wiadomośc pod tamten wątek ![]() Dziękuję |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Uśmiechnij się
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:44.