|
Notka |
|
Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
|
Powiększanie piersi u dr Murawskiego
Długo się zastanawiałam nad powiększeniem biustu, teraz mam odpowiedni budżet i jestem zdecydowana, pozostaje wybrać odpowiedniego lekarza. Szukam opinii na temat Dr Murawskiego z Warszawy, został mi polecony przez znajomą, ona robiła u niego biust. Może któraś z Was korzystała z jego usług, zbieram wywiad
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Powiększanie piersi u dr Murawskiego
Poważna decyzja, masz rację, że nie polegasz na jednej opinii. Ja przeszłam zabieg powiększania piersi, ale w Krakowie, tak czy inaczej życzę powodzenia.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Ten lekarz przyjmuje w Elite? Też jestem na etapie zbierania informacji na temat poszczególnych specjalistów od biustów.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
BAN stały
|
Tak dr Murawski pracuje w klinice Elite, tam się wybieram na konsultację, trochę się boję, w końcu to poważny zabieg, ale mam nadzieję, że wszystko pójdzie jak należy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Dobrze trafiłaś z tematem, bo ja jestem po operacji u tego lekarza, powiększałam biust implantami mentor, efekt super jestem bardzo zadowolona, piersi wyglądają naturalnie, nie widać, że zostały powiększone. Dr Murawski to dobry specjalista i dba o pacjenta, doglądał mnie też po operacji, dobra opieka lekarska nie ma co. Pewnie masz dużo pytań – napisz do mnie wiadomość prywatną to ci opowiem co i jak i podeślę zdjęcie biustu przed i po.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:39.