|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Dot.: Wymienię wszystkie perfumy na jedną!!! górna półka
A rozważasz w ogóle wymianę na inne miniaturki lub na coś z kolorówki/pielęgnacji?
Podoba mi sie u Ciebie parę miniaturek, ale aktualnie nie mam na zbyciu zadnego zapachu w odpowiedniej pojemności ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Z Twojego wątku interesuje mnie w sumie tylko paleta Dior 730 Brun Casual ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
a czy skolonna bylabyś zamiec laurena za hugo bossa - women + zel do kapieli tylko nie pamietam ile ml (jest schowany na szafie ale chyba 15) Moschino zielono żółty.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Miałam nadzieję, że wpadną Ci mi u mnie w oko kosmetyki o wartości mniej więcej równoważnej. Mnie u Ciebie podobają się: Gucci II, zostało na kilka psiknięć, flakonik 30ml Miniaturka Estee Lauder Pleasures 3,5ml Miniaturka Estee Lauder Intuition 4ml W sumie niecałych 10 ml zapachu. Natomiast paleta cieni Dior'a kosztowała prawie 200 zł i ma bardzo niewielkie zużycie. To się zupełnie wartość nie zgadza ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ok? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
Juz mam zdjecia,ale jestem tak wściekla co kilkanaście minut komputer mi sie zawiesza,
Mam prośbe możesz mi na pryw. podaj swój mail wyśle Ci zdjecia, bo tu coś mi niewychodzi ale popróbuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
a czy byłabyś skłonna zamienić się na jedną miniaturkę? od dawna szukam Intuition Estee Lauder'a. Mój wątek w podpisie, ale pewnie wolałabyś kosmetyki. Mam np. resztkę Deep Red H. Bossa (na oko ok. 7ml).
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:25.