|
Notka |
|
Uśmiechnij się Uśmiechnij się to miejsce dla wszystkich, którzy chcą poprawić sobie nastrój. Tutaj obejrzysz śmieszne zdjęcia i komiksy. Możesz podzielić się swoim zdjęciem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Z kobiecych opowiadań :)))
Z kobiecych opowiadań:
>> > >>>> > >> > >>>> > >> > >>>> > * * * * * >> > >>>> > >> > >>>> > Pierwszy nasz wspólny Sylwester 97/98, po trzech >> > >>>> (!) miesiącach znajomości, >> > >>>> > wchodzimy na imprezę do klubu, dużo ludzi, >> > >>>> tłoczno, więc i zatrzęsienie >> > >>>> > kobiet. Mój ukochany lustruje salę i mówi do >> > >>>> mnie "Królową balu to Ty nie >> > >>>> > będziesz". Jak sobie to przypominam teraz, to >> > >>>> zastanawiam się jak to się >> > >>>> > stało, że został moim ukochanym mężem >> > >>>> > >> > >>>> > * * * * * >> > >>>> > >> > >>>> > Już po ślubie. Po moich skargach, że chciałabym >> > >>>> otrzymać kiedyś romantyczny >> > >>>> > bukiet kwiatów, wracam kiedyś do domu, a na >> > >>>> stole pięć pięknych róż ładnie >> > >>>> > przystrojonych. Już się cieszę i dziękuję za ten >> > >>>> poryw serca, a mój małżonek >> > >>>> > na to: >> > >>>> > "Wiesz, właściwie nie chciałem Ci kupić bukietu, >> > >>>> ale pani sprzedająca kwiaty >> > >>>> > szła już do domu i mi zaproponowała i do tego >> > >>>> przeceniła, więc kupiłem" >> > >>>> > >> > >>>> > * * * * * >> > >>>> > >> > >>>> > Stoimy sobie z mężem na przystanku, pod wiatą, >> > >>>> przytuleni, pada lekki >> > >>>> > deszczyk. Czuję, że robi się romantycznie i >> > >>>> zaraz padnie coś takiego, jak >> > >>>> > "Kocham cię" lub "podobasz mi się" lub coś >> > >>>> równie przyjemnego. A mój >> > >>>> > mężczyzna tak stoi, patrzy się na mnie i mówi >> > >>>> "Wiesz kochanie, chyba masz >> > >>>> > łupież" >> > >>>> > >> > >>>> > * * * * * >> > >>>> > >> > >>>> > Moje 22-gie urodziny. On: "Tak mało, a >> > >>>> jednocześnie tak wiele..." >> > >>>> > >> > >>>> > * * * * * >> > >>>> > >> > >>>> > Czasy narzeczeństwa z moim ukochanym mężem >> > >>>> (znajomość z 1,5 rocznym stażem) >> > >>>> > romantyczna atmosfera, kolacyjka, świece, po >> > >>>> prostu cudnie, pieszczoty. >> > >>>> > Ja wspominam, iż będziemy się kochać w >> > >>>> prezerwatywie, ponieważ zapomniałam >> > >>>> > proszków. On bardzo niezadowolony z grymasem na >> > >>>> twarzy odpowiada: >> > >>>> > - No nie, ale z własną kobietą to bym chciał bez >> > >>>> prezerwatywy. >> > >>>> > >> > >>>> > * * * * * >> > >>>> > >> > >>>> > Dzwoni były (już jako były) czy nie pójdę z nim >> > >>>> na Sylwka. >> > >>>> > Mówię, że się zastanowię, bo już mnie ktoś >> > >>>> zaprosił. Oddzwaniam do niego, a >> > >>>> > ten mówi: >> > >>>> > - Jutro Ci dam odpowiedź, bo zaprosiłem jeszcze >> > >>>> Kaśkę i Jolkę i nie wiem co >> > >>>> > mi odpowiedzą... >> > >>>> > >> > >>>> > * * * * * >> > >>>> > >> > >>>> > Właśnie dzwoniła do mnie moja była. Chce do mnie >> > >>>> wrócić na nowych warunkach. >> > >>>> > Ale wiesz, zastrzegłem sobie prawo do kochanki. >> > >>>> > >> > >>>> > * * * * * >> > >>>> > >> > >>>> > Jeden z moich exów często wyjeżdżał służbowo, >> > >>>> znikał na kilka dni z mojego >> > >>>> > życia. Zero telefonu czy smsa. Postanowiłam >> > >>>> przeprowadzić rozmowę i jakem >> > >>>> > pomyślała takem uczyniła. Tłumacze kolesiowi, że >> > >>>> jest mi przykro, że >> > >>>> > rozumiem że zajęty, że to wyjazd służbowy, ale >> > >>>> byłoby mi milo gdyby choć >> > >>>> > naskrobał smsa jak sobie o mnie w czasie rozłąki >> > >>>> pomyśli... >> > >>>> > Że nie wymagam ustawicznego kontaktu i 17 >> > >>>> telefonów dziennie ale jak ma >> > >>>> > wolną chwilkę, w której sobie o mnie przypomni >> > >>>> (biedactwo zalatane) to >> > >>>> > niechaj mi puści choć sygnał.. Facet ze >> > >>>> zrozumieniem kiwa głową przez cały >> > >>>> > mój monolog, mina skruszona, wiec naiwnie >> > >>>> pomyślałam, że dotarło, zrozumiał >> > >>>> > przekaz. Jakże >> > >>>> > mnie zdziwiła odpowiedz: >> > >>>> > - No wiesz ja o tobie nie myślę bo chlejemy z >> > >>>> chłopakami, ale ustawie sobie >> > >>>> > budzik i jak zadzwoni to ci cos wyśle. O ile >> > >>>> będę w stanie >> > >>>> > >> > >>>> > * * * * * >> > >>>> > >> > >>>> > Spotykałam się kiedyś z typowym umysłem ścisłym, >> > >>>> dla którego liczyły się >> > >>>> > fakty, przymiotników nie używał, niemalże >> > >>>> wyłącznie czasowniki. O >> > >>>> > komplementach mowy nie było. >> > >>>> > Jednego dnia jednak powiedział mi, że "ładnie >> > >>>> wyglądam" Oniemiałam. >> > >>>> > Coś mnie tknęło. >> > >>>> > Ja: - Kto ci kazał tak powiedzieć? >> > >>>> > On: - Kolega. >> > >>>> > >> > >>>> > * * * * * >> > >>>> > >> > >>>> > Na dyskotece. On idzie kupić sobie piąte piwo. >> > >>>> > JA: - Może wystarczy tego piwa na razie, ledwo >> > >>>> się trzymasz. >> > >>>> > ON: - I tak po pięciu piwach tańczę lepiej niż >> > >>>> ty na trzeĄwo. >> > >>>> > >> > >>>> > * * * * * >> > >>>> > >> > >>>> > Niedziela wieczorem. (Piątkowy i sobotni wieczór >> > >>>> spędziliśmy na >> > >>>> > dyskotekach.) >> > >>>> > JA: - Nie mam dzisiaj siły na szaleństwa. >> > >>>> Wczoraj balowaliśmy do czwartej, >> > >>>> > przedwczoraj do czwartej. Jutro zajęcia od rana. >> > >>>> > ON: - Jak ci się nie podoba, to pójdę z Kaśką. >> > >>>> Chłopaki mówili, że ona daje >> > >>>> > się przelecieć pijanemu, nie to co ty. (Poszłam, >> > >>>> o naiwna!) >> > >>>> > >> > >>>> > * * * * * >> > >>>> > >> > >>>> > Przed wyjściem na urodziny jego kolegi: >> > >>>> > - Umaluj się kiedyś bardziej wyzywająco, bo jak >> > >>>> kumplom opowiadam, że lubisz >> > >>>> > ostry seks, to nie wierzą. Dziewczyna powinna >> > >>>> czasem wyglądać trochę jak >> > >>>> > k***wa.
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Re: Z kobiecych opowiadań :)))
Genialne powiedzonko mojego męża:
"W 3 miesiące po porodzie, kiedy jeszcze nie zrzuciłam 20-kilku kilogramów: kochanie to dobrze, że teraz jesteś taka okrąglutka. Przynajmniej się nie boję (mój mąz waaży około 100kg), że Ci coś zrobię kiedy się kochamy". Za 3 miesiące ważyłam mniej niż przed ciążą"." Jaka ja byłam zła a mój mąz stwierdził, że powiedział to z dobroci serca i nic niemiłego nie miał na myśli. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Re: Z kobiecych opowiadań :)))
ojej no bywa... moj mi ostatnio powiedzial
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Dot.: Re: Z kobiecych opowiadań :)))
to ja tez dorzuce.
Stoję jak zwykleprzed lustrem inarzekam że to mam nie takie a tamto jeszcze gorsze. Na to mój TZ: Nie, no kochanie śliczna jestes! Maż takie śliczne nogi i...stópki.. Nie, no stópki to masz troche duże , ale poza tym wszystko masz super ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
Dot.: Z kobiecych opowiadań :)))
![]() ![]()
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
![]()
Bardzo fajne... !
![]()
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
oj czasami taka jest smutna prawda...
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
Fajowe
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
moje 20 (albo 21- nie pamiętam) urodziny. tż: "nie no, jak na dwie dychy to ty się nieźle trzymasz"
![]() a te wszystkie teksty powyżej są naprawde super ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
:d
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
Kiedyś się dowiedziałam, że od pasa w górę jestem perfect, natomiast od pasa w dół tylko
![]() ![]() ![]()
![]() |
#12 | ||
Wtajemniczenie
|
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#13 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
nie no po prostu wymiekam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
Faceci to półmózgi jednak.
![]()
![]() |
#17 |
mała księżniczka
|
taka (niestety) jest prawda... faceci nie maja wyczucia taktu.. Troche romantyzmu!!! Czy my za dużo oczekujemy??
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:59.