|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Mój chłopak jest gejem
Hej dziewczyny. Jestem w ponad rocznym związku, oboje mamy po 22 lata, mój chłopak to jeszcze takie duże dziecko - tak jak to w tym wieku bywa, ale ogólnie jest opiekuńczym, kochanym, wyrozumiałym i troskliwym facetem. Jest mi z nim dobrze, ale do rzeczy. Od dzieciaka ma przyjaciela (czasem mowi, ze to przyjaciel, a czasem tylko, ze zwykly kolega - zalezy w jakich stosunkach zyja w danym momencie). Mieszkaja razem na studiach. Od poczatku mialam wrazenie, ze nie przepada za mna, zdarzalo sie, ze nie mowil mi czesc gdy mijal mnie na chodniku albo gdy przychodzilam do mojego chlopaka. Ja tez nie lubie go ogolnie, straszny cwaniak i dzieciak - ale po prostu tego nie okazuje, jestem zawsze usmiechnieta. Zauwazylam rowniez, ze wyrzucil mnie ze znajomych (
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
BAN stały
|
Dot.: Mój chłopak jest gejem
Nie sądzę, że jest gejem. Ale dupkiem na pewno. Czemu z nim jesteś?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Twój chłopak nie jest gejem, tylko gówniarzem, dla którego liczy się poparcie kolegów i zrobi wszystko by być przez nich lubiany. Dla mnie to kosmos, że jeszcze z nim jesteś
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Chore to jakieś wszystko i rzeczywiście jak dla mnie trochę zalatuje pod gejostwo. Może za dużo Trudnych Spraw oglądam, ale geje czasem specjalnie szukają sobie dziewczyn, żeby ukryć to, że nimi są
![]() A tak poważnie to wymiksuj się z tego trójkąta czy czworokąta. Po co Ci to? Po co Ci chłopak, który Cie obraża przed innymi ludźmi i do tego klamie? Rozumiem, przyjaźń przyjaźnią, nie masz prawa mu tego zabraniać, ale facet powinien przede wszystkim za Tobą stać murem, a nie trzesc portkami przed kolesiem, bo jeszcze się obrazi, łolaboga, paranoja jakaś ![]() Edytowane przez stitches Czas edycji: 2018-03-24 o 19:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Serio, chce Ci starać dla kogoś, kto tak bardzo Cię nie szanuje? I przejmuje się kolegą bardziej, niż Tobą? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Gdyby był gejem to jeszcze pół biedy, a tutaj jest po prostu burakiem. W obu wypadkach należy poważnie zastanowić się nad sensem tego związku... Jeśli woli facetów no to chyba powodu nie muszę tłumaczyć, a jeśli ważniejsze jest dla niego zdanie kolegi i jest niedojrzały to może Ci życia nie starczyć zanim doczekasz się zmian.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
Niepokojący są nie tylko jego relacje z kolegą, ale też stosunek do Ciebie... Zastanów się dobrze czy chcesz tkwić w takim związku
![]()
So in America when the sun goes down and I sit on the old broken-down river pier watching the long, long skies over New Jersey (...), I think of Dean Moriarty, I even think of Old Dean Moriarty the father we never found, I think of Dean Moriarty.” |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Konto usunięte
|
Twoj facet nie jestem gejem, tylko gowniarzem i burakiem, ktory Cie nie szanuje i w obrzydliwy sposob obgaduje Ciebie razem z kumplem.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Konto usunięte
|
Twój chłopak jest burakiem
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Chyba bym zapytała dziewczyny tego Dawida, czy zauważyła coś podejrzanego
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:18.