|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Jaki sport?
Witam!
proszę o przeniesienie jeżeli jest w zlym temacie,bo kompletnie nie wiem gdzie umieścić taki temat.. Pytanie- czy ktoś zna fajny sport,miejscówkę gdzie mozna się zapisać?albo pochodzic?mam wolnych parę wieczorów w tygodniu i planuję się zebrać z tym na jesień i może ktos na coś fajnego chodzi, tenis,squash czy cos ,wie ,ze jest gdzieś tanio i chciałby polecic ![]() albo fajny aerobik czy fitness ![]()
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Jaki sport?
na jesień/zimę super działają ćwiczenia "do upadłego" w stylu aerobik taneczny lub "umięśniacz" (seryjki brzuszków, pompek itp)
Dorzuć do tego siłkę i akurat na lato będziesz wyglądać jak milion dolców. Z jakiego jestes miasta?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
A jestem z WARSZAWY:P
Generalnie jeszcze powiem tak- ważę 50 kg ![]() ![]() Ja uprawiałam czynnie wiele sportów i to wcale nie amatorsko,dlatego nie jest tak łatwo mnie zmęczyć i szukam fajnej alternatywy,niekoniecznie coś mocno nieamatorskiego. Chcę po prostu znaleźć ciekawy sport,który mnie wciągnie ![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
jeżeli dziewczyna uprawiała sporty i to całkiem nieamatorsko i nie łatwo ją zmęczyć to szczerze wątpię aby podrygi na fitnessie ją zadowoliły.
Siłownia też nie jest dla każdego-nie każdy lubi taki indywidualny wysiłek, wcale niekoniecznie dynamiczny tylko poukładany w serie, z przerwami trwającymi konkretny wymiar czasu, z seriami kończącymi się na danej ilości powtórzeń. Chcesz się zmęczyć, wyszaleć i utrzymać ciało w dobrej kondycjii-polecam sztuki walki-dynamiczne, ciężkie, wyczerpujące i dajace mega kopa. Tylko wybierz dobry klub, ale w Wawie pewnie nie będzie z tym problemu...
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:27.