|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
zapraszam do mnie !!!
Proponuję Wam na zamiankę poniższe rzeczy:
1.Bluza męska(i nie tylko)czarna -materiał:nie znam się szczerze mówiąc ![]() 2.Bluza męska Big Star-stan dobry-rozmiar M-polecam-bardzo ładna 3.Buty damskie-czółenka-tak jak na zdjęciu -rozmiar 40(pisze sześć i pół)-stan prawie idealne-długaśno były odstawione do szafy-nie pożdzierane-polecam!!!-40 rozm. 4.Buty letnie,czarne na obcasie 5.Buty czarne koturny 6.buty białoniebieski koturny 7.sandały 8.Spodnie damskie-na wzrost 172 idealne(na metce pisze 38/32) -w pasie 74 ,w biodrach ok.85(bez rozciągania)-materiał bez dziurek,przetarć 97%-coton,4 %-elastyna 9.Torba damska-zdjęcie realistyczne-bardzo długi pasek -regulowany,na klapie duża kieszeń i rzep,-w sumie 6 kieszeni ,pakowna ,pojemna,dobra do szkoły,na rower itd.wymiary-27,5 -26-stan idealny,mało naszona 10.dziwna torebka-rozkładana- 11.pasek 12.żakiecik szczuplutki w paseczki 13.golf bez rękawów czarny 14.dżinsowa spódnica-denim reszta zdjęć w postach -8,19 Ja poszukuję na wymiankę raczej damskie ubranka,okulary,buty rozm.40.-i sama nie wiem co...jak mi cos wpadnie w oko to czemu nie? w dalszych postach dokładki Edytowane przez agawill Czas edycji: 2006-06-11 o 23:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: zapraszam do mnie !!!
Jakie wtmiary ma męska bluza? masz jeszcze jakieś meskie bluzy lub ogólnie ciuchy? i znajdziesz cosik jak bedzie dobra ?
![]()
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Hejka!Już ci piszę dokładnie wymiary-ta bluza niebiesko-żółta:rękaw-56 cm,szerokość 56cm,długość 75-ma jeden szkopuł -przy ściągaczu (nie rzuca się w oczy )rękawa jest malutki ubytek-bluza była noszona -ale wygląda nieżle-
druga bluza czarna -nike-wymiary:długość rękawa(od szwu)-62cm,szerokosć 56cm,długość-67 mi u ciebie się podoba się druga bluzka od góry z wyciętymi plecami i rybaczki-pozdrawiam Agawill |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
rybaczki wymienilabym jednak za rybaczki, a nic z bluzeczek sobie nie wybralas chetnie bez plecow oddam za jakas z bluz i mozesz sobie cos dobrac na spokojnie
![]()
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
a która bluza cię interesuje?może coś z moich resztek jeszcze cię zanteresuje..
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...hlight=agawill |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
dokładam jeszcze:
pasek skórzany 85cm golf bez rękawków spódnica bez rozcięcia dziwna torebka żakiecik dla bardzo szczupłej lub małolaty Edytowane przez agawill Czas edycji: 2006-06-06 o 21:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...9&d=1149590338 znajdziesz cos u mnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
a u mnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Przyczajenie
|
Ratata-u ciebie najgorsze jest to że nie otwierają mi się u twoje linki-nie jestem aż taka drobinka -moje rozmiary to 38-40 więc ciuszki odpadają-przynajmniej te ,które udało mi się zobaczyć-ale może coś dla córy znajdę...szkoda że nie masz wiekszych rozmiarów.
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
Hej, odpisałam Ci u mnie w wątku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:06.