|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Mój facet i moja zazdrość.
Hej wszystkim, mam problem z którym chciałabym się podzielić.
Niestety jestem bardzo zazdrosna. Nie umiem sobie z tym poradzić. Mam 25 lat, mój facet lada moment ma 30 na karku. Poświęca mi sporo czasu, generalnie wszystko w porządku, gdyby nie jego męskie wyjścia (które mają miejsce raz na jakiś czas, więc wszystko w granicach normy, ale ja i tak sobie z tym nie radzę). Staż jest niespełna roczny. Wychodzi rzadko, ale kiedy już to robi, to wraca bardzo pijany i to w porannych godzinach. Jego kumple są w podobnym wieku, więc wydawałoby się że goście, którzy już mają co nieco w głowie, ale żaden z nich nie ma kobiety co mnie jeszcze bardziej denerwuje. O co chodzi? O to, że ja mu chyba nie ufam. Wiem, to jest złe i tak naprawdę to dotyczy tylko i wyłącznie mnie, bo on nie robi niczego złego, ale kompletnie sobie nie radzę z tymi uczuciami. Chciałabym zapytać czy ktoś zna może jakieś sposoby, żeby zmienić myślenie? I jakie stawiać granice, o ile w ogóle stawiać? Jeżeli będzie chciał odejść to to zrobi. Wiem, bo nie trzeba imprezowania, aby poznać kogoś nowego bądź zdradzać. Ale ja i tak nie umiem pozbyć się natrętnych myśli... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Mój facet i moja zazdrość.
Po prostu mu zaufaj. Przypominam, że związek na tym się opiera. Bycie chorobliwie zazdrosną po pewnym czasie staje sie toksyczne.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie wiem, co ci poradzić oprócz porządnego zastanowienia się, dlaczego tak naprawdę ty mu nie ufasz - bo o to tutaj chodzi. Czy to problem z nim - np. czy zrobił coś, żeby zniszczyć twoje zaufanie, albo np. zdradzał poprzednie partnerki? Czy problem leży w związku, bo nie czujesz się kochana, wyjątkowa? A może to z twojej strony kompleksy lub złe wspomnienia z innych związków? Moim zdaniem powinnaś chyba najpierw doszukać się przyczyny sytuacji, a potem ją przepracować - sama lub z terapeutą.
![]() |
![]() |
#4 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wizażowy Kot Igor
|
W te dni, kiedy on "ma wyjścia" Ty też sobie zorganizuj ze swoim towarzystwem. Może w ten sposób dotrze do Ciebie, że skoro Ty nie robisz wtedy nic złego to i on nie robi. Oboje się bawicie i tyle.
I don't have time for that! I'm a cat. We are rather busy you know? Zanim założysz wątek, zajrzyj tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1269209 Warto wsłuchać się w Słowo: https://www.youtube.com/channel/UC5n...oyrF8xorb-IqVw No pasaran! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Ale on cos zrobił kiedyś, ze masz takie odczucia w sobie? Czy jesteś zazdrosna ze bawi sie dobrze bez ciebie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Jak wraca rano kompletnie zapijaczony, to powody do zmartwień są według mnie.
![]() Po co sie wiazać z facetem, który tak chleje? Edytowane przez MeganEagle Czas edycji: 2018-04-04 o 10:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Podejdz go z tej strony- pogadaj ze nie podoba ci sie ze przyvhodzi pijany, ze chcialabys zeby lepiej sie pilnowal z % jak wychodzi z kolegami
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:05.