|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Podobają Wam się ażurowe poncza?
takie jakby robione na szydełku/drutach; fajnie wyglądają do spódnic hippie, wąskich jeansów i właśnie jakie buty? koturny byłyby ok, balerinki też nawet, super pasują kowbojki; natomiast typowe szpilki lub buty na grubszym słupku chyba nie bardzo........
macie jakieś fotki? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Podobają Wam się ażurowe poncza?
wedlug mnie sa swietne!!!
![]()
z samego rana i w jednej skarpetce. W spodniah była Lolą. W szkole-Dolly. W rubrykach-Dolores. Lecz w moich ramionach zawsze była Lolitą." Edytowane przez cappucino Czas edycji: 2005-08-27 o 11:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
moja koleżanka z grupy lubuje się w takich ponczach i własnie do tego nosi super dopasowane dzinsy i jakies eskimoskie kozaczki
choć ostatnio miała buty na obcasie z okrągłym noskiem z brązowego zamszu i taką dużą workowatą torbe całość fajnie orginalnie wyglądała ![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Podobaja mi sie azurowe narzutki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Osbiście nie bardzo przepadam za ażurami, ale te sa ładniutkie i nadaja sie na jakies wyjście np na rodzinna imprezke
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Mi sie bardzo podobaja takie poncza, wiecie gdzie mozna takie dostac???
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Można wejść na strone internetową tych sklepów, np. reserwed i tam poszukać.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
Na 99% jestem pewna, że to nie są poncza. Moim zdaniem, ponczo (ażurowe czy nie) to coś takiego (niekoniecznie z kapturem):
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
![]()
No właśnie te dwa ostatnie to po mojemu poncza, a reszta to chyba sweterki?!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Ja rowniez tak sądze.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Ja kupiłam sobie fajne czarne ponczo w Orsay-u. Uwielbiam w nim chodzić.
![]() Dziewczyny jeśli lubicie ciuszki robione na drutach czy szydełku to zajrzyjcie sobie na tę stronkę: http://www.loretta.pl/glowna.php Niedawno ją znalazłam. Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
niesamowicie spodobalo mi sie ponczo, ktore widzialam wczesna jesienia i dostalam go pozniej w prezencie od mojej mamy. Jednak jakos nie czuje sie w nim dobrze i wisi w szafie...i az mi zal, ze go nie nosze
![]()
************************* ********************** Czarownice sa zwykle tak towarzyskie jak koty......wiekszosc czarownic jest zyczliwa (ogolnie), lagodna (dla pokornych), wielkoduszna (dla zaslugujacych, bo nie zaslugujacy dostawali wiecej niz im sie nalezalo) i oddana generalnie swemu powolaniu, ktore oferuje w zyciu raczej kopniaki niz calusy. T.P ![]() ************************* ********************** |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
nie ukrywam- wypowiedź isy na plotkowym zainspirowała mnie do poszukiwań poncho
![]() znalazłam na allegro takie dla mnie jest-> ![]() kupowac?nie kupowac?martwie sie że jest dosyć krótkie,a poncho powinno być cieplejsze,dłuższe-bardziej obfite..ale ażurek jest śliczny,w sumie wydaje się "mięsisty" taki powstrzymuje mnie przede wszystkim świadomosć mojego raczej niskiego wzrostu-nie chciałabym wygladac jak jakis skrzat Halabala ![]() ![]() ![]() jako ciekawostke przyrodnicza załączam również poncho-serwete ![]()
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
o tak bardzo bardzo mi sie podobaja i ostatnio na takie zachorowałam widziałam brazowe w terranovie w lumpiku tez widziałam takie ale rózowe
![]() ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
ażurowe nie za bardzo
![]() ![]() ![]()
![]() |
#17 |
Wtajemniczenie
|
nie uważacie że to białe jest takie..szczątkowe?że powinno być jednak obszerniejsze?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:48.