|
Notka |
|
Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Najlepsze męskie perfumy dla..
Witam. Szukam "najlepszych" męskich perfum dla 15 latka. Chodzi o takie które przyciągałyby uwagę dziewczyn i były dość intensywne tak aby nie trzeba było się w nie "wczuwać" i ich "szukać"bo ledwo je czuć, ale aby nie było tak że wchodzę do sali i czuć tylko mnie że aż dusi;/. Tak więc coś co czuć ale nie aż za bardzo. Po świętach jak zbiorę kaskę pojadę coś wybrać ale chciałbym wiedzieć w czym szukać. Do tej pory miałem axe czekoladowego, ładnie pachniał i mówiło mi to parę dziewczyn (o to chodzi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Najlepsze męskie perfumy dla..
na dobry początek Azarro Chrome - klasyk daje radę.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Ja polecam:
Givenchy, Play, ale te białe - chyba summer ![]() Lacoste, te zółte... oczywiście nie pamiętam nazwy, ale mają takie czarne gumowe 'wdzianko' ![]() Guerlain, Homme L'eau ![]() I powodzenia w szukaniu ![]()
![]() |
#4 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
nie chcę kupować czegoś super drogiego dlatego cena lacosty red to cena maksymalna tak jakby. A co sądzicie o zapachach playboy?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Konto usunięte
|
Zależy od gustu, mi żaden nie zapadł w pamięć pozytywnie. Poza tym mało trwałe. Już bardziej mi się podobały Signature Beckhama, ale też trwałość słaba (do 4 godzin).
Może sprawdź sobie Adidas Active Bodies http://allegro.pl/adidas-active-bodi...364023159.html Zapach jest bardzo fajny, ale ma jeden minus- jest dość pospolity. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;23875458]Pewnie chodzi o te: http://www.dolce.pl/lacoste/challenge/6750.php5[/QUOTE]
Dokładnie ![]() Dziękuję ![]() Ja nie doczytałam, że cena jest ograniczona... ale może warto kupić mniejszą pojemność a mieć coś super ![]() Ja za Playboyami nie przepadam, szału nie robią ![]() Ale może ta Lacosta Challenge by się zmieściła w budżecie.
![]() |
#8 |
Konto usunięte
|
135 z przesyłką za 90 ml to chyba nie jest drogo. Jeśli tak uważasz zerknij na tę aukcję http://allegro.pl/lacoste-challenge-...370300934.html
Co prawda tester, ale skoro to dla Ciebie, a nie na prezent to nie powinno robić różnicy, a sprzedający pewniak. Tylko oczywiście najpierw sprawdź czy się spodobają ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
nie ma co 15 latkow rozpieszczac ;D
http://www.perfumeria.pl/produkt,par...20854,1,1.html a gwarantuje ze nie odstaje od wod za 120zl czy 150zl o ile ktos lubi ogorkowe mango ![]() ![]() Edytowane przez klystianek Czas edycji: 2010-12-19 o 20:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dosc trwale, ciekawie pachnace, jak sie nie przesadzi z ilosci - to otoczenie nie ucierpi, i nie sa tak oklepane i popularne jak Hugo Boss czy Lacoste Red ![]() Sa to: - z wyzszej polki, ale nie morderczo drogie: Diesel - Fuel for Life Homme i Diesel - Only The Brave, - z nizszej polki: Puma - Animagical man i Puma - Urban Motion for Him polecam tez zapachy Joop! - Joop! Go, Joop! Jump i Joop! Thrill Man oraz ich wariacje letnie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Może też jakis STR8? Ja osobiscie szaleje za zielonym, podobnie jak mój luby
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
nie będę wydawał tyle kasy co napisałem bo nie ma co. Pojadę i zobaczę wszystkie zapachy tak więc podawajcie tylko firmy z zapachami pasującymi do mojego opisu
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
Lokalizacja: Puszcza Notecka...czyli tam gdzie "złocisty noteć" płynie...:P
|
Witaj,
ze swej strony poparłbym magdulenkę i jej propozycję odnośnie Joop - Thrill. Tą właśnie wodę kupiłem memu młodszemu bratu i jeśli wierzyć jego słowom, koleżanki były "wniebowzięte". Nie zgodziłbym się jednak z propozycją Joop Jump, to mimo wszystko jest odrobinę "poważniejsza" woda. Podobnie dałbym sobie spokój z wymienionym przez Ciebie Lacoste red i szarym Boss'em (zbyt często spotykane...i podrabiane!). Nie zaprzeczam to ładne zapachy, ale myślę też, że powinieneś zacząć "mocniejszym" uderzeniem i wypracować tym sobie rozpoznawalność (wśród płci pięknej oczywiście). Pozdrawiam i życzę sukcesów w poszukiwaniach ![]() Ps. Nie bój się zamawiać próbek przez All., sam tak poznałem kilka ciekawych i niedostępnych w "realu' dla mnie wód. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Przyczajenie
|
zobaczę tego Joop Thrill ale czekam na dalsze propozycje. Chodzi o coś "podobnego" do axe czekoladowego bo już parę razy (np dzisiaj) słyszałem ze ładnie pachnie. Sandacz, jeżeli mogę zapytać. Ile lat ma brat?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
Lokalizacja: Puszcza Notecka...czyli tam gdzie "złocisty noteć" płynie...:P
|
![]() Pewnie nie byłby zadowolony, że tu go "obgaduję" gdyby się dowiedział. "Młodszy" ma 16 wiosen, więc myślę, że z Thrill'em będzie ok. Ps. Ja w jego wieku z tkliwością patrzyłem na stojącą na mej półce "3" Adidasa..."M" ma zdecydowanie za dobrze... Edytowane przez Sandacz Czas edycji: 2010-12-20 o 20:59 Powód: PS. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Przyczajenie
|
czekam na dalsze propo
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Matka buldoga
|
No to moze cos latwo dostepnego, nie drogiego...i trwalego. Przynajmniej na mnie
![]() Puma Aqua Man Pierre Cardin Emotion Uwielbiam ![]()
![]() |
#18 |
BAN stały
|
![]()
jeśli szukasz letnich zapachów polecam poniższe + zielony paul smith
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Przyczajenie
|
Uwielbiam jak mój mąż używa zapachu chrome
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:40.