![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Wrocław - Siłownia i Fitness
Witam Was Dziewczyny!
Chciałabym prosić o radę. Od niedawna poszukuję fajnego klubu fitness, gdzie możnaby chodzić na aerobik, funky, i inne takie [img]icons/icon7.gif[/img] W związku z tym chciałabym, żebyście mi poleciły takie miejsce we Wrocławiu, z którego jesteście rzeczywiście zadowolone, najlepiej gdzieś w okolicy Biskupina, Środmieścia. Będę też bardzo wdzięczna za podanie cen karnetów( oczywiście mniej więcej) i co on obejmuje. Z góry dziękuję za jakąkolwiek odpowiedź. Będę czekać [img]icons/icon7.gif[/img] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
dobre kluby fitness we Wrocławiu
Witam Was Dziewczyny!
Chciałabym prosić o radę. Od niedawna poszukuję fajnego klubu fitness, gdzie możnaby chodzić na aerobik, funky, i inne takie [img]icons/icon7.gif[/img] W związku z tym chciałabym, żebyście mi poleciły takie miejsce we Wrocławiu, z którego jesteście rzeczywiście zadowolone, najlepiej gdzieś w okolicy Biskupina, Środmieścia. Będę też bardzo wdzięczna za podanie cen karnetów( oczywiście mniej więcej) i co on obejmuje. Z góry dziękuję za jakąkolwiek odpowiedź. Będę czekać [img]icons/icon7.gif[/img] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
[img]icons/icon40.gif[/img] Dziewczyny !!!
Czy naprawdę żadna nie jest mi w stanie pomóc??? Bardzo mi zależy na tej informacji. Wiem, że na pewno chociaż jedna się znajdzie i podzieli wiedzą [img]icons/icon7.gif[/img] Czekam i czekam. [img]icons/icon26.gif[/img] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
[img]icons/icon40.gif[/img] Dziewczyny !!!
Czy naprawdę żadna nie jest mi w stanie pomóc??? Bardzo mi zależy na tej informacji. Wiem, że na pewno chociaż jedna się znajdzie i podzieli wiedzą [img]icons/icon7.gif[/img] Czekam i czekam. [img]icons/icon26.gif[/img] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Fitness - Wrocław?
Jak w temacie [img]icons/icon7.gif[/img] Czy możecie polecić jakiś miły klub. Czy ktoś chodzi mże na Gwarną. Najbardziej interesują mnie Krzyki, ale jeśli jakiś inny jest sprawdzony i dobry to mogę przecież spróbować.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Re: Fitness - Wrocław?
Hej!
Chodze na Gwarna od jakichs 2 miesiecy, jest OK ![]() Choc szczerze mowiac nie wyprobowywalam innych klubow. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Wiem, ze oferuja tam przerozne formy aerobicu. Na jaki chodzisz i ile kosztuje karnet? Wlasnie sie zastanawiam, czy nie zaczac chodzic gdzies do klubu fitness, bo te moje cwiczenia w domu juz mi sie znudzily, brakuje mi pomyslow
Joanna napisał(a): > Hej! > > Chodze na Gwarna od jakichs 2 miesiecy, jest OK ![]() > Choc szczerze mowiac nie wyprobowywalam innych klubow. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
sojda napisał(a):
> Wiem, ze oferuja tam przerozne formy aerobicu. Na jaki chodzisz i ile kosztuje karnet? Wlasnie sie zastanawiam, czy nie zaczac chodzic gdzies do klubu fitness, bo te moje cwiczenia w domu juz mi sie znudzily, brakuje mi pomyslow > > Ja chodze na rozne zajecia, a oferuja tam zwykly aerobic, step, tai bo, aerobic na rowerach, body shaper, jest tez mala silownia. Jesli chodzi o ceny to karnety na konkretne zajecia sa w roznych cenach zaleznie od pory dnia, ilosci zajec w tygodniu, mniej wiecej od 6 do 11 zlotych za zajecia. Mozna tez wykupic karnet np. za 46, 31 lub 15 zlotych i w ramach tej kwoty korzystac z zajec dowolnych a takze z silowni, sauny, solarium. Jednak ceny zajec z aerobicu sa wtedy nieco wieksze, ale nie jest to straszna roznica. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Dzięki Joanna , a już myślałam, że nikt mi nie odpowie. Napisz proszę na jakie zajęcia chodzisz. Najbardziej interesuje mnie ATC, body shaper, TBC. Jakie są Twoje wrażenia, a może polecisz coś innego?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
agkz napisał(a):
> Dzięki Joanna , a już myślałam, że nikt mi nie odpowie. Napisz proszę na jakie zajęcia chodzisz. Najbardziej interesuje mnie ATC, body shaper, TBC. Jakie są Twoje wrażenia, a może polecisz coś innego? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam i do zobaczenia na Gwarnej. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Do zobaczenia, a cenniki sa dostepne na www.mosir.wroc.pl
Dzieki za info, rzeczywiscie, mialam 1,5 miesieczna przerwe w cwiczeniach i moglabym nie wydolic... Zdecydowalam sie na karnet w, pochodze na rozne zajecia i zobacze, co najbardziej mi pasuje. Jeszcze raz dzieki Joasiu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
Wlasnie sie dzisiaj przespacerowalam do MOSiR-u na Gwarna i zafundowalam sobie karnet W. To moj "pierwszy raz", ale jestem pelna optymizmu! Moze sie spotkamy na jakichs zajeciach!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
![]() Poprosze kierownika zeby dal mi upust na karnet za zwerbowanie dwoch nowych klientek ![]() Powodzenia, mam nadzieje ze bedziecie zadowolone |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
Lady Fitness Club -wrocław
Witam kochane Wizażanki
![]() Czy któraś a Was dziewuszki wiec cos wiecej o LADY FITNESS CLUBIE mieszczacym sie we Wrocławiu? Wybieram się tam , ale tak sie przymierzam jak pies do jeża.... mają w swojej ofercie m.in. trening indywidualny i chce sie zapisac , ale nie wiem jaka tam jest obsluga i komfort ćwiczen... Bardzo są rozreklamowani ale wiecie jak to jest ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
Dot.: Lady Fitness Club -wrocław
A gdzie jest ten klub??
![]() Pozdrawiam z Wroclawia |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
Dot.: Lady Fitness Club -wrocław
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
~~~~ Lady Fitness Club ~~~~ Wrocław ~~~~ Ktore Zajecia Jakie Efekty??? Jakie ....
Prowadzace Tam Sa?? Ktora Najfajniejsza???
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
![]()
Czy ktoś zna??? Poleca??? Jaka atmosfera no i skuteczność???
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
BAN stały
|
![]() Chciałabym się zapisać na aerobik we Wrocławiu. Proszę was drogie wizażanki o jakieś adresy lub telefonu sprawdzonych aerobików
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
BAN stały
|
Dot.: Aerobik Wrocław
Żadna Wizażanka z Wrocławia nie chodzi na aerobik?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Przyczajenie
|
Witaj tani jest bodyfit i wyglada na niezly karnet 2 razy aerobik + siłownia w tygodniu +2 razy w miesiacu solarium lub sauna kosztuje 64 zl Ja sie tam zapisuje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Przyczajenie
|
ja chodzę na spiską do mosiru, w ogóle mosir ma dosyć tanie karnety, mam wrażenie, sprawdź sobie dokładnie ceny i rozkład zajęć na ich stronie mosir.wroc.pl. ja chodzę do 17tej, wtedy jest tańszy karnet - 64zł, więc tylko o tych zajęciach mogę ci opowiedzieć, pozostałych nie znam, zwłaszcza, że są nowi instruktorzy i instruktorki, podobno świetne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Przyczajenie
|
wrocław - gymnasion na czystej?
któraś z was może już była? jak wrażenia?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
Dot.: Active Fitness - Wrocław ???
Chodzi Ci o ten na przy ul.Grabiszyńskiej? Ja tam nie byłam, ale kusi mnie, bo mam blisko
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zadomowienie
|
![]()
Przed chwilą byłam na stronie internetowej Active Fitness Clubu (przy ul. Grabiszyńskiej) http://www.activefitness.pl/index1.htm i zainteresowały mnie zajęcia NIKE BOLLYWOOD
Są to jakieś nowe zajęcia w tym klubie ![]() "W obecnym grafiku zajęć znajdziesz zajęcia o wdzięcznej nazwie NIKE BOLLYWOOD, które są absolutną nowością! Wprowadzamy je po mającym miejsce w naszym klubie szkoleniu tanecznym zatytułowanym "Wschód spotyka Zachód". To zajęcia fitness inspirowane tańcem hinduskim - w rytm muzyki bhangra, hip hopu oraz rytm-bluesa. Naprawdę warto się skusić..." Przechodząc do sedna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Przyczajenie
|
Dot.: wrocław - gymnasion na czystej?
pozwolę sobie podciągnąc wiadomość do góry, może znajdzie się jednak jakaś dziewczyna, która już tam chodzi. kusi mnie, żeby tam się zapisać, ale jednak to spora inwestycja finansowa...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
![]()
Fitness Biskupin Wrocław kto dołączy??
Zaczynam od jutra (fitness i siłownia)ale raźniej z kimś ![]() Są chętni?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Fitness Biskupin Wrocław kto dołączy??
hello,mieszkam na biskupinie i tez myslalam o tym,zebym tam pojsc,ale ja moge dopiero od 10 stycznia,bo tedy mam wyplate i stac mnie bedzie na to,zeby kupic karnet
![]()
![]() |
#29 |
Zadomowienie
|
To ja zapraszam na rózanke, bo ja chodze na fitnest trzy razy w tygodniu, i bardzo lubie te ćwiczenia, bardzo!
No dziewczyny zapraszam!
![]() |
#30 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ja mam tam troche daleko ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:11.