Wrocław - Siłownia i Fitness - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Notka

Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2003-03-26, 22:36   #1
Kornelia-Orzechowska
Przyczajenie

GG do Kornelia-Orzechowska

Wrocław - Siłownia i Fitness

Witam Was Dziewczyny!
Chciałabym prosić o radę. Od niedawna poszukuję fajnego klubu fitness, gdzie możnaby chodzić na aerobik, funky, i inne takie [img]icons/icon7.gif[/img] W związku z tym chciałabym, żebyście mi poleciły takie miejsce we Wrocławiu, z którego jesteście rzeczywiście zadowolone, najlepiej gdzieś w okolicy Biskupina, Środmieścia. Będę też bardzo wdzięczna za podanie cen karnetów( oczywiście mniej więcej) i co on obejmuje. Z góry dziękuję za jakąkolwiek odpowiedź. Będę czekać [img]icons/icon7.gif[/img]
Kornelia-Orzechowska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2003-03-26, 22:36   #2
Kornelia-Orzechowska
Przyczajenie

dobre kluby fitness we Wrocławiu

Witam Was Dziewczyny!
Chciałabym prosić o radę. Od niedawna poszukuję fajnego klubu fitness, gdzie możnaby chodzić na aerobik, funky, i inne takie [img]icons/icon7.gif[/img] W związku z tym chciałabym, żebyście mi poleciły takie miejsce we Wrocławiu, z którego jesteście rzeczywiście zadowolone, najlepiej gdzieś w okolicy Biskupina, Środmieścia. Będę też bardzo wdzięczna za podanie cen karnetów( oczywiście mniej więcej) i co on obejmuje. Z góry dziękuję za jakąkolwiek odpowiedź. Będę czekać [img]icons/icon7.gif[/img]
Stary 2003-03-27, 10:02   #3
Kornelia-Orzechowska
Przyczajenie

[img]icons/icon40.gif[/img] Dziewczyny !!!
Czy naprawdę żadna nie jest mi w stanie pomóc??? Bardzo mi zależy na tej informacji. Wiem, że na pewno chociaż jedna się znajdzie i podzieli wiedzą [img]icons/icon7.gif[/img] Czekam i czekam. [img]icons/icon26.gif[/img]
Stary 2003-03-27, 10:02   #4
Kornelia-Orzechowska
Przyczajenie

[img]icons/icon40.gif[/img] Dziewczyny !!!
Czy naprawdę żadna nie jest mi w stanie pomóc??? Bardzo mi zależy na tej informacji. Wiem, że na pewno chociaż jedna się znajdzie i podzieli wiedzą [img]icons/icon7.gif[/img] Czekam i czekam. [img]icons/icon26.gif[/img]
Stary 2003-06-02, 14:35   #5
agkz
Raczkowanie

Fitness - Wrocław?

Jak w temacie [img]icons/icon7.gif[/img] Czy możecie polecić jakiś miły klub. Czy ktoś chodzi mże na Gwarną. Najbardziej interesują mnie Krzyki, ale jeśli jakiś inny jest sprawdzony i dobry to mogę przecież spróbować.
agkz jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2003-06-21, 14:33   #6
Artemis
Raczkowanie

Re: Fitness - Wrocław?

Hej!

Chodze na Gwarna od jakichs 2 miesiecy, jest OK Sympatycznie i wydaje mi sie ze niedrogo.
Choc szczerze mowiac nie wyprobowywalam innych klubow.
Artemis jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2003-06-22, 16:19   #7
sojda
Przyczajenie

GG do sojda

Wiem, ze oferuja tam przerozne formy aerobicu. Na jaki chodzisz i ile kosztuje karnet? Wlasnie sie zastanawiam, czy nie zaczac chodzic gdzies do klubu fitness, bo te moje cwiczenia w domu juz mi sie znudzily, brakuje mi pomyslow

Joanna napisał(a):
> Hej!
>
> Chodze na Gwarna od jakichs 2 miesiecy, jest OK Sympatycznie i wydaje mi sie ze niedrogo.
> Choc szczerze mowiac nie wyprobowywalam innych klubow.
sojda jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2003-06-25, 20:10   #8
Artemis
Raczkowanie

sojda napisał(a):
> Wiem, ze oferuja tam przerozne formy aerobicu. Na jaki chodzisz i ile kosztuje karnet? Wlasnie sie zastanawiam, czy nie zaczac chodzic gdzies do klubu fitness, bo te moje cwiczenia w domu juz mi sie znudzily, brakuje mi pomyslow
>
> Ja chodze na rozne zajecia, a oferuja tam zwykly aerobic, step, tai bo, aerobic na rowerach, body shaper, jest tez mala silownia.
Jesli chodzi o ceny to karnety na konkretne zajecia sa w roznych cenach zaleznie od pory dnia, ilosci zajec w tygodniu, mniej wiecej od 6 do 11 zlotych za zajecia. Mozna tez wykupic karnet np. za 46, 31 lub 15 zlotych i w ramach tej kwoty korzystac z zajec dowolnych a takze z silowni, sauny, solarium. Jednak ceny zajec z aerobicu sa wtedy nieco wieksze, ale nie jest to straszna roznica.
Stary 2003-06-26, 13:45   #9
agkz
Raczkowanie

Dzięki Joanna , a już myślałam, że nikt mi nie odpowie. Napisz proszę na jakie zajęcia chodzisz. Najbardziej interesuje mnie ATC, body shaper, TBC. Jakie są Twoje wrażenia, a może polecisz coś innego?
Stary 2003-06-26, 17:56   #10
Artemis
Raczkowanie

agkz napisał(a):
> Dzięki Joanna , a już myślałam, że nikt mi nie odpowie. Napisz proszę na jakie zajęcia chodzisz. Najbardziej interesuje mnie ATC, body shaper, TBC. Jakie są Twoje wrażenia, a może polecisz coś innego?

Niestety TBC MOSiR na Gwarnej nie oferuje. ATC jest OK. Mysle ze body shaper jesli jestes osobą, ktora dluuuugo nie uprawiała zadnego sportu bedzie zbyt meczace na poczatek. Proponowalabym w takim przypadku raczej ATC. Ja wlasnie na poczatek chodze na te zajecia na przemian ze stepem - polecam Moze w czasie wakacji sprobuje sie wybrac na body shaper, moze dam rade... W lipcu i sierpniu wybor zajec jest nieco okrojony, ale za to slyszalam ze ma byc jakis 10%-towy rabat. Najlepiej bedzie jesli przejdziesz sie do klubu i poprosisz o cennik, wtedy zobaczysz jaka pora i cena najbardziej ci odpowiada. Aha zapomnialam poprzednio, ze jest jeszcze cos takiego jak fat burning, plusem tych zajec jest to, ze nie wykonuje sie wtedy makabrycznych cwiczen na miesnie brzucha Ogolnie moje wrazenia sa bardzo pozytywne, poczatkowo mialam trudnosci z nauczeniem sie kroków, ale po paru zajeciach dawalam rade
Pozdrawiam i do zobaczenia na Gwarnej.
Stary 2003-06-27, 08:04   #11
agkz
Raczkowanie

Do zobaczenia, a cenniki sa dostepne na www.mosir.wroc.pl
Dzieki za info, rzeczywiscie, mialam 1,5 miesieczna przerwe w cwiczeniach i moglabym nie wydolic...
Zdecydowalam sie na karnet w, pochodze na rozne zajecia i zobacze, co najbardziej mi pasuje.
Jeszcze raz dzieki Joasiu
Stary 2003-06-27, 11:05   #12
sojda
Przyczajenie

GG do sojda

Wlasnie sie dzisiaj przespacerowalam do MOSiR-u na Gwarna i zafundowalam sobie karnet W. To moj "pierwszy raz", ale jestem pelna optymizmu! Moze sie spotkamy na jakichs zajeciach!
sojda jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2003-06-27, 14:15   #13
Artemis
Raczkowanie

Poprosze kierownika zeby dal mi upust na karnet za zwerbowanie dwoch nowych klientek
Powodzenia, mam nadzieje ze bedziecie zadowolone
Stary 2005-09-08, 21:18   #14
Denise
Raczkowanie

Lady Fitness Club -wrocław

Witam kochane Wizażanki
Czy któraś a Was dziewuszki wiec cos wiecej o LADY FITNESS CLUBIE mieszczacym sie we Wrocławiu? Wybieram się tam , ale tak sie przymierzam jak pies do jeża.... mają w swojej ofercie m.in. trening indywidualny i chce sie zapisac , ale nie wiem jaka tam jest obsluga i komfort ćwiczen... Bardzo są rozreklamowani ale wiecie jak to jest Czy ktoras fitnesska juz tam byla? Bede wdzieczna za wszelkie informacje , z gory dziekuje i pozdrawiam serdecznie
Denise jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-09-15, 18:31   #15
nniunieczka
Raczkowanie

Dot.: Lady Fitness Club -wrocław

A gdzie jest ten klub??

Pozdrawiam z Wroclawia
nniunieczka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-09-16, 12:34   #16
Denise
Raczkowanie

Dot.: Lady Fitness Club -wrocław

Czesc, ten Fitness Club jest na pl. Solidarności 1/3/5 to jest kolo ul.Legnickiej , moze sie orientujesz? Własnie szukam kogos kto by posiadał jakies blizsze informacje , Pozdrawiam
Denise jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-09-30, 21:44   #17
kirsza
Raczkowanie

~~~~ Lady Fitness Club ~~~~ Wrocław ~~~~ Ktore Zajecia Jakie Efekty??? Jakie ....

Prowadzace Tam Sa?? Ktora Najfajniejsza???

MIŁOŚĆ JEST WTEDY GDY JEDNO SPADA W DÓŁ A DRUGIE CIĄGNIE GO KU GÓRZE....
kirsza jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-10-01, 18:46   #18
Darkena
Raczkowanie

Question Active Fitness - Wrocław ???

Czy ktoś zna??? Poleca??? Jaka atmosfera no i skuteczność???
Darkena jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-10-03, 09:21   #19
dzindrzej
BAN stały

Smile Aerobik Wrocław

Chciałabym się zapisać na aerobik we Wrocławiu. Proszę was drogie wizażanki o jakieś adresy lub telefonu sprawdzonych aerobików Im tańszy tym lepszy
dzindrzej jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-10-03, 16:57   #20
dzindrzej
BAN stały

Dot.: Aerobik Wrocław

Żadna Wizażanka z Wrocławia nie chodzi na aerobik?
dzindrzej jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-10-03, 18:08   #21
karinka242424
Przyczajenie

Witaj tani jest bodyfit i wyglada na niezly karnet 2 razy aerobik + siłownia w tygodniu +2 razy w miesiacu solarium lub sauna kosztuje 64 zl Ja sie tam zapisuje
karinka242424 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-10-04, 14:20   #22
martaks
Przyczajenie

ja chodzę na spiską do mosiru, w ogóle mosir ma dosyć tanie karnety, mam wrażenie, sprawdź sobie dokładnie ceny i rozkład zajęć na ich stronie mosir.wroc.pl. ja chodzę do 17tej, wtedy jest tańszy karnet - 64zł, więc tylko o tych zajęciach mogę ci opowiedzieć, pozostałych nie znam, zwłaszcza, że są nowi instruktorzy i instruktorki, podobno świetne. jakbyś miała jakieś szczegółowe pytania, to pisz śmiało.
martaks jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-10-22, 15:29   #23
martaks
Przyczajenie

wrocław - gymnasion na czystej?

któraś z was może już była? jak wrażenia?
Stary 2006-10-29, 12:54   #24
plina
Zadomowienie

Dot.: Active Fitness - Wrocław ???

Chodzi Ci o ten na przy ul.Grabiszyńskiej? Ja tam nie byłam, ale kusi mnie, bo mam blisko
plina jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-10-29, 13:08   #25
plina
Zadomowienie

Wink Do Wrocławianek

Przed chwilą byłam na stronie internetowej Active Fitness Clubu (przy ul. Grabiszyńskiej) http://www.activefitness.pl/index1.htm i zainteresowały mnie zajęcia NIKE BOLLYWOOD

Są to jakieś nowe zajęcia w tym klubie :
"W obecnym grafiku zajęć znajdziesz zajęcia o wdzięcznej nazwie NIKE BOLLYWOOD, które są absolutną nowością! Wprowadzamy je po mającym miejsce w naszym klubie
szkoleniu tanecznym zatytułowanym "Wschód spotyka Zachód". To zajęcia fitness inspirowane tańcem hinduskim - w rytm muzyki bhangra, hip hopu oraz rytm-bluesa. Naprawdę warto się skusić..."

Przechodząc do sedna... Chętnie bym się na nie wybrała, ale samej trochę głupio. Jest może któraś z was chętna, by też zobaczyć na czym polegają zajęcie i ewentualnie uczęszczać na nie?
plina jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-11-04, 22:00   #26
martaks
Przyczajenie

Dot.: wrocław - gymnasion na czystej?

pozwolę sobie podciągnąc wiadomość do góry, może znajdzie się jednak jakaś dziewczyna, która już tam chodzi. kusi mnie, żeby tam się zapisać, ale jednak to spora inwestycja finansowa...
Stary 2007-01-02, 10:59   #27
zuza.wroc
Raczkowanie

Smile Fitness Biskupin Wrocław kto dołączy??

Fitness Biskupin Wrocław kto dołączy??
Zaczynam od jutra (fitness i siłownia)ale raźniej z kimś
Są chętni??
zuza.wroc jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-01-02, 11:18   #28
andzya
Zakorzenienie

Dot.: Fitness Biskupin Wrocław kto dołączy??

hello,mieszkam na biskupinie i tez myslalam o tym,zebym tam pojsc,ale ja moge dopiero od 10 stycznia,bo tedy mam wyplate i stac mnie bedzie na to,zeby kupic karnet
Stary 2007-01-02, 12:27   #29
kama98
Zadomowienie

To ja zapraszam na rózanke, bo ja chodze na fitnest trzy razy w tygodniu, i bardzo lubie te ćwiczenia, bardzo!
No dziewczyny zapraszam!
Stary 2007-01-02, 13:57   #30
andzya
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kama98 Pokaż wiadomość
To ja zapraszam na rózanke, bo ja chodze na fitnest trzy razy w tygodniu, i bardzo lubie te ćwiczenia, bardzo!
No dziewczyny zapraszam!

no ja mam tam troche daleko

Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości