|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Spełniamy marzenia - Otwieramy biznes w 2018 roku!
Witajcie,
postanowilam zalozyc watek dla tych z Was, ktore planuja w 2018 lub wlasnie otworzyly wlasna dzialalnosc. Napiszcie, czym sie zajmujecie i dlaczego zdecydowalyscie sie na ten krok. Mozecie tez opisac watpliwosci lub problemy, jakie mialyscie na poczatku, a moze ktos bardziej doswiadczony bedzie mogl cos doradzic. Zaczne od siebie - odeszlam z pracy na etacie, poniewaz czulam, ze to nie dla mnie i nie chcialam poswiecic kolejnych lat na cos co nie sprawia mi satysfakcji. Posluchalam kreatywnej strony swojej osobowosci i zajelam sie fotografia, czym wczesniej przez dobrych kilka lat zajmowalam sie hobbystycznie. Zapraszam do dyskusji ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: Spełniamy marzenia - Otwieramy biznes w 2018 roku!
Przeszłam przez ten proces 2 lata temu, więc w razie potrzeby służę świeżym doświadczeniem
![]() Sklep odzieżowy otwarty w oparciu o dotacje z PUPu - praktycznie bez wkładu własnego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Ja również zaczynałam ponad 2 lata temu, ale chętnie powymieniam się doświadczeniami
![]() Od samego początku niezmiernie denerwują mnie kwoty podatków ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
[1=61a08125505a341f1365cc6 27294330b05bf0ff7_5eb5e47 234ae2;84323206]Jak się otworzy firmę w strefie ekonomicznej to ma się ulgi podatkowe.[/QUOTE]
Niestety, moje miasto się nie łapie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:49.