|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Avon Today woda perfumowana + balsam
NIEAKTUALNY
Witam ![]() Mam do wymiany zestaw Avon TODAY Tomorrow Always: woda perfumowana (50 ml, nieużywana, w zafoliowanym kartoniku) i perfumowany balsam do ciała (150 ml, również nieużywany). Wymienię TYLKO NA INNE ZAPACHY! Mogą być odlewki, resztki, mniejsze pojemności górnopółkowych itp. Zapraszam! Edytowane przez etnografka Czas edycji: 2007-06-09 o 18:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Avon Today woda perfumowana + balsam
mam Pur Blanca-Avon
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/originalslikestyle/ Edytowane przez Mariola13 Czas edycji: 2006-10-29 o 20:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Dzięki, ale niestety Pur Blanca to zupełnie nie moje klimaty (wolę cięższe, korzenne rzeczy)
![]()
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Mam resztke Benettona i moglabym zrobic odlewke Angela. Czy cos z tego by Cie interesowalo? Bo jesli tak, to czego jeszcze szukasz, zeby ew sobie dobrac?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
A Angel klasyk czy któraś "odmiana"? (powąchałabym jutro w perfumerii, bo znam tylko z testów na blotterku) Czego szukam? Generalnie zapachów "ekstremalnych", kilerów w stylu Opium, Samsary, Chanel Cristalle, Palomy Picasso, itp. dusicieli. Z niższych półek może być Far Away Avon, Cantate Yves Rocher czy jakieś inne orientalne. A, i chętnie przygarnę też korzenne zapachy męskie, kadzidlaki, niszowce itp.
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Dorzucam jeszcze 50 ml Primrose firmy Pollena, delikatny zapach kwiatowy.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Oj, to chyba jednak nie moje klimaty (odświeżyłam znajomość z Angelem i chyba się z tym zapachem nie polubimy
![]() A Far Away jest w atomizerze czy w sprayu pod ciśnieniem?
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Mam perfumy koh samui - zapach nie jest ciezki, taki bardziej mydlany, przygaszony, delikatny. Zdjecie u mnie w watku. Odpisz u mnie jesli mozesz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:03.