|
Notka |
|
Masaż Miejsce dla osób, które interesują się masażem wyszczuplającym i zdrowotnym. Dołącz do nas, podziel się swoim doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Szyja pomocy
Cześć
![]() Chciałabym się Was zapytać czy polecacie jakąś poduszkę do spania? Od jakiegoś czasu boli mnie szyja i szukam czegoś godnego uwagi. Z góry dziękuję za odpowiedzi. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: Szyja pomocy
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
A w jakiej pozycji spisz? Ja dobrałam sobie poduszkę i wszystkie bóle mineły. Dowiedziałam się od znajomego fizjoterapeuty ze moje bole były spowodowane napięciem w szyi. Radzę Ci się przejść do fizjoterapeuty.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Wiem wiem, do lekarza pójde swoją drogą ale poduszke tez bym chciała
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Na stronie dr sapporo. Tam bez problemu możesz dobrać sobie poduszkę w zaleznosci o pozycji spania itp. ja zdecydowałam sie na swing bo spie na boku i czasem na plecach. zajrzyj sobie na ta strone
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Najlepsze są te zapamiętujące chyba, memory foam czy jakoś tak. No ale też przy takich ciągłych problemach to fizjoterapia albo akupunktura http://akupunkturapokrywka.pl/gabinet-akupunktury/, bo to trzeba działać na te mięśnie posklejane, napięte. Pomaga naprawdę, jak ten problem znam niestety z życia.
Edytowane przez tasmanska Czas edycji: 2017-12-18 o 13:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Tak ja też polecam zainwestowanie w poduszkę. Mój mąż miał problemy z chrapaniem i zakupiliśmy poduszkę PIANO od dr sapporo - widziałam, że ta nazwa się już przewijała w komentarzach. poduszka pomogła a ja sama postanowiłam wybrać coś dla siebie wybór mają duży, ceny sa atrakcyjne a co dla nas najważniejsze to fakt, że to polska firma. A my wspieramy poslkich producentow
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
Cześć
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
Zgadzam się, że najczęściej nasza szyja jesy napięta i boli gdy źle śpimy. Ja całe życie spałam bardzo wysoko aż w końcu bol tak mi dokuczał, że dopiero po zmianie na poduszkę ortopedyczną mi przeszło. Te od dr sapporo pewnie też są dobre, ja sobie chwalę sissel.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
A może dobrze byłoby doradzić się w tym temacie znajomych?
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
Mi na ten problem pomogła poduszka-wałek z łuską gryki . Też zmagałam się długo z tym problemem i przyczyną była po prostu zła poduszka. Polecam takie poduszki, bo są o wiele tańsze od takich ortopedycznych, których ceny czasami były niebotyczne . Ja swoja kupiłam w bardzo dobrej cenie tutaj : www.facebook.com/grykowysen/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
Mnie też szyja boli często i jak przestałam spać na dwóch poduszkach tylko na 1 to bóle odrazu minęło
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Przyczajenie
|
Mi w szyi czasami kręgosłup tak chrobocze jakby sie kruszył, kiedy odwracam głowę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:57.