![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() "Narzeczony dla mamony"
Na Polsacie leci jakieś nowe reality show... panienka ma sie zaręczyć z totalnie obleśnym gościem i dotrwać z nim do ślubu. jak nabierze rodzinę, która przyjdzie na ślub i sie na niego zgodzi to zgarnie milion dolców. Właśnie teraz to leci. Babka nie wie tak naprawdę o co chodzi, dopiero co poznaje zasady. Za 14 dni mają wziać ślub, a koleś jest totalnie obleśny. Oczywiscie to jest aktor...
Ciekawe... ![]()
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
![]()
zdaje się, że Polsat i TV4 wymieniają się programami
![]() ![]() a może chcecie wiedzieć jakie będzie zakończenie?? ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: "Narzeczony dla mamony"
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
HAHAHA Właśnie go zobaczyła! Ale ma minę!
![]()
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Ogładałam
![]() Nie, no narzeczony to "sam seks" ![]() Mmmmmmmmrrr.... ![]()
Jak kocha, to jest naiwna, a jak nie kocha, to jest zimna. Jeśli jest sama, to znaczy, że nikt jej nie chciał, a jeśli jest z kimś, to znaczy, że cwana. A gdy dostaje furii to jej się tylko tak zdaje... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
O której i w jaki dzień to leci? Może sobie looknę, choć nieczęsto włączam teleodbiornik
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Ogladalam na TV4 podobnie jak Martiq
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
a macie może jakieś zdjęcie jej "narzeczonego"?
![]()
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Widzialam ze dwa odcinki tego reality w TV4.
Ale teraz na polsacie jest z ta sama para? Jak tak to chcialam sie podzielic refleksja ze ta dziewczyna jest wedlug mnie bardzo ladna. Na "slubie" nie moglam od niej oderwac oczu. ![]() A narzeczony... Bez komentarza ![]() Ja w ogole nie moglam sie w tym wszystkim polapac, tzn kto o czym wie a kto nie. A i tak zakonczenie mnie zaskoczylo bo okazalo sie, ze polapalam sie zle ![]() //Zakrecilam ![]()
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Ines- zgadzam sie z 100% jesli chodzi o urode panny mlodej, ale widzialas jak ona chodzila ubrana? Np. buty na takiej byczej podeszwie... koszmar!!!
A kiedys byl taki program na clubie, nie wiem czy ogladalyscie , pewna rozglosnia radiowa postanowila, ze zeswata pare sposrod ludzi, ktorzy beda im nadsylac zgloszenia i para ta pozna sie dopiero na swoim slubie. Oczywiscie pracowal nad tym sztab psychologow itd... no i dziewczyna tez byla sliczna (ale pusta), za to facet byl okropny...ona oczywiscie odrazu mowila, ze sie zakochala... no ale na koncu okazalo sie, ze facet zapomnial powiedziec, ze jest juz zonaty :P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
W "Przekroju" był kiedyś artykuł na ten temat. Tak naprawdę w mediach wszystko już było, więc wymyśla się coraz to nowsze programy, byle tylko zainteresować widza. "Narzeczony dla mamony" i "Mój wstrętny, tłusty szef" to nowy typ reality, tzw. reality show z niespodzianką. Fabuła jest prosta - robi sie z uczestników idiotów, a na końcu oni dowiadują się o tym i mają właśnie ową niespodziankę. W "Narzeczony dla mamony" dziewczynę oszukuje się podstawionym aktorem, grającym obleśnego gościa", w "Moj wstrętny, tłusty szef" uczestnicy są pewni, że starają się o posadę u miliardera w wielkiej korporacji - oczywiście to nieprawda. Szczerze mówiąc wkurza mnie trochę, że ci podstawieni aktorzy zlewają potem z uczestników do kamery, że udało im się ich nabrac itd. Tym sposobem są oni jeszcze bardziej ośmieszeni w oczach widzów. Ale w sumie nikt nikogo nie zmusza do brania udziału w tego typu programach.
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Byłabym zapomniala, że do tego typu programow należy też oczywiscie "Wszystko o Miriam"
![]()
![]() |
#13 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To rzeczywiscie nie fair, ze z tych ludzi robi sie idiotów. Owszem, ida do reality show, ale nie wiedza ze beda w nim oszukiwani i obsmiewani za plecami (publicznie bo przed kamerami) przez realizatorow (bo chyba tych podstawionych aktorów mozna do nich zaliczyc). Nigdy nie zapomne miny tego kolesia który wygrał "Wszystko o Miriam" w momencie kiedy poznał prawdę. Naprawde strasznie mu wtedy wspolczulam ![]()
![]() |
![]() |
#15 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#16 | |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Cytat:
![]() Wiem, jestem podła ![]() Ale to dlatego, że wygrał facet, który mi się nie podobał, był bufonowaty i wnerwiający ![]() ![]() Za to cieszyłam się, jak wcześniej odpadło 2 sympatycznych - nie byli już narażeni na "wygraną" ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
ja już oglądałam to na tv4, bardzo fajny program, mnie sie podobał
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Narzeczony dla mamony,Nacja korporacja i Dom nie do poznania przeszły z TV4 do Polsatu.Na szczęscie te dwa pierwsze są emitowane o późnych godzinach i po raz enty nie muszę powtórek oglądać
![]()
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Tu są ich foty:
http://i.timeinc.net/ew/dynamic/imgs...__bigfat_l.jpg http://www.bigbtv.com/Images/Reality.../final/d24.jpg http://images.google.pl/images?svnum...s+Fianc%C3%A9+
![]() |
#20 |
Rozeznanie
|
Przed programem pewnie myślała, że dla miliona $ zrobi wszytsko......ale ten aktor jest rzeczywiscie rewelacyjny
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
A tu jest o tym aktorze, który gra paskudnego narzeczonego
![]()
![]() |
#22 |
Zadomowienie
|
Oglądałam na TV4
![]() ![]() Facet również musiał nieźle się nagimnastykować, aby zrobić z siebie takiego a nie innego 'typa' ![]()
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Facet wygląda na miłego ,tylko musi z siebie idiotę i obleśnego gościa robić
![]() Wczoraj przełączyłam na Polsat, a tu...normalnie aż oczy mi wyszły z orbit, czego to ludzie nie wymyślą... A tak na marginesie, to kobieta chyba nie ma szans, żeby kogokolwiek przekonać, że za niego wyjdzie...nikt chyba nie jest aż tak głupi, tym bardziej, że facet robi z siebie przesadnego idiotę. Ale, czego to się nie robi dla pieniędzy, prawda? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Wtajemniczenie
|
ja ogladalam ten program gdzies tak jesienia, nie ogladalam dokladnie wszystkich odcinkow ale ostatni caly, nie bede jednak pisala jak sie skonczy bo ktos kto oglada byc moze sobie tego nie zyczy
![]()
watek kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post16332141 Miłość nie polega na wzajemnym wpatrywaniu się w siebie, ale wspólnym patrzeniu w tym samym kierunku. /Antoine de Saint-Exupéry/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Oglądałam to na TV4, ale ostatni odcinek niestety przegapiłam
![]() ![]()
![]() |
#26 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Ja już wiem co będzie na końcu, w bo w tym artykule w "Przekroju" było napisane
![]() ![]()
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
jak ja nie cierpię takich programów - rany rety! przeważnie daję im szansę i oglądam pierwszy, żeby móc się do tego ustosunkować. tak się zastanawiam - jak jeszcze ludzie bardziej mogą dać się szmacić i jak tanią rozrywkę będziemy za jakiś czas oglądać w telewizji??
![]()
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Hehehe... ja tylko pierwszego Big Brothera oglądałam bo to nowe było i w sumie całkiem śmieszne. Pamietam jak sie Manuela wygłupiała przed kamerami i gadała do pana kamerzysty a on jej odpowiadał kiwajac kamerą na tak lub na nie
![]() ![]() ![]()
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
ja tez ogladalam i mialam czasami niezly ubaw
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:58.