|
Notka |
|
Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Implant brody, pytanie do dr Skupina
Witam,
mam 35 lat i z roku na rok moja broda robi się mniejsza. Nosiłam aparat ortodontyczny, jednak ortodonta stwierdził, że mam niedorozwój brody i aparatem dużo nie zdziała. Zgryz można skorygować aparatem, ale wizualnie nie da to w moim wieku żadnych efektów. Chciałam wykonać wypełnienie brody kwasami, jednak i tu doktor uznał, ze efekt mnie nie zadowoli, a kwasu będzie trzeba podać bardzo dużą ilość (koszta). Jestem już praktycznie zdecydowana na implant, jednak czy osiągnę nim zadowalający efekt? Dodam, że lubię swoją twarz od przodu, profil moim zdaniem jest tragiczny. Wykonałam też lipolizę podbródka, efekt był niemal zerowy. Dodaje zdjęcia. Bardzo proszę o odpowiedz. Edytowane przez oliwka111111 Czas edycji: 2018-02-22 o 08:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Implant brody, pytanie do dr Skupina
Wątpię by jakikolwiek doktor ci tu odpisał, nie czaje.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Dot.: Implant brody, pytanie do dr Skupina
Przepraszam jestem tu nowa, wiem że moderatorem jest/był? dr Skupin. Widziałam w wątkach jak odpisywał.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:11.