|
Notka |
|
Biżuteria Miejsce dla osób, które robią biżuterię. Tutaj możesz zaprezentować własnoręcznie wykonaną biżuterię, obejrzeć prace innych, podzielić się wiedzą. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Robicie zakupy w hurtowniach - w xx osób?
Z grubej rury. Kto pyta, nie błądzi, choć może dostać w łeb. Trudno
![]() W kilku wątkach przewinęły się zdania o tym, że ileś_tam osób robi hurtowe zamówienia srebra, czy korali. Czy jest to poza wizażem, czy może jakiś temat jest a ja jestem ślepa? Pytam, bo sama jak robię zakupy (szczególnie srebra), to hurtem - ale czasem braknie mi do poważnego rabatu i z chęcią dołączyłabym się do tych, które postanowią się ujawnić ![]() Odgórnie zaznaczam, że zawsze płacę ![]() Dość rzadko się udzielam na forach biżuteryjnych, dlatego nie wyrobiłam sobie tzw. "znajomości" i zdaję sobie sprawę, że mogę być osobą średnio zaufaną (o tyle, o ile). Dziewczyny, z którymi jakiś czas temu zamawiałam - z biegiem czasu wyrobiły sobie priorytety i przeszły na inne niż biżu, kierunki hand-made'u. Ps: W najbliższym czasie nie planuję, bo jestem goła i wesoła w sensie: wydałam i póki co jeszcze mam, nie zdążyło się zwrócić. Pytam na "zaś", bo może za 2-3 miesiąe powtórzę zakup.
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Robicie zakupy w hurtowniach - w xx osób?
Merci!
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:02.