|
|||||||
| Notka |
|
| Ginekologia Miejsce, w którym rozmawiamy o ginekologii. Tutaj znajdziesz pytania i odpowiedzi związane ze zdrowiem intymnym kobiety. Rozmawiamy np. o antykoncepcji. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Ginekolog
Cześć słuchajcie dziewczyny mam pytanie odnośnie wizyty i ginekologa . Szczerze mówiąc nie wiem co zrobić . Potrzebuję pilnej konsultacji u ginekologa . Zadzwoniłam więc aby umówić się prywatnie ale w mojim mieście wizyta dopiero po 17 maju. Przypominaam ze to prywatnie a nie chce już myśleć ile bym musiała czekać na nfz . Nie wiem szczerze mówiąć jak się umówić na nfz . Czy w szpitalu tam gdzie jest oddział ginekologiczny czy jak . Jeżeli ktoś z was się orietune napiszcie
|
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ginekolog
Przede wszystkim nie dzwoń do przychodni, tylko pójdź do niej osobiście. Porozmawiaj z panią w rejestracji i powiedz jak wygląda sytuacja - a najlepiej powiedz z jakim problemem przyszłaś (oczywiście jeśli nie będziesz się musiała tłumaczyć przed pełną poczekalnią).
Wszyscy lekarze wiedzą, że zdarzają się nagłe sytuacje i pacjentka nie będzie czekać 2 czy 3 tygodnie żeby np. zacząć leczyć jakąś infekcję. Ta sama metoda działa u lekarzy wszystkich specjalności, jeśli lekarz wyrazi zgodę na to żeby przyjąć pacjenta to w razie nagłej potrzeby możesz mieć wizytę i za 5 minut. |
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Druga sprawa to zadzwoniłabym do innej prywatnej placówki. Nie wiem z jakiego miasta jesteś ale pewnie jest więcej niż 1 ginekolog.
|
|
|
|
|
#4 |
|
Przyczajenie
|
ja raz podeszłam do placówki obok mnie na oddział, do lekarza dyżurnego, i mi powiedział, co brać i ile
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Ginekologia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:04.