|
Notka |
|
Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
|
Bielizna erotyczna z koronki o małym obwodzie
Dziewczyny, przeżyłam dzisiaj mały dysonans. W końcu przyszedł mój komplet erotyczny z Bonprixa. Założyłam go i okazało się, że mam nie najgorszy biust. Zawsze narzekałam na swoje piersi, że małe itp. Cały dowcip polega na tym, że w tym erotycznym staniku z samej, czarnej koronki mam większy biust niż w push-upie. Na dodatek ładniej się układa. Normalnie mission impossible. Mam wrażenie, że push upy deformują mi piersi. Już kiedyś zauważyłam, że gdy zdejmuję je wieczorem, to często mam na nich odbite gąbki. Najgorsze jest to, że jak noszę staniki o obwodzie 60-65, to w każdej sieciówce mam push upy w tym rozmiarze. Komplet bielizny erotycznej był na wyprzedaży. Nie ma już mojego rozmiaru. Zamówiłam dla urozmaicenia atmosfery w sypialni. Ale to najlepszy stanik i chyba zacznę go nosić na co dzień. Szukam czegoś podobnego - koronkowej bielizny erotycznej o małym obwodzie. Zero usztywnień, sam materiał z gumką pod miseczkami i z możliwością regulacji ramiączek. Nie mogę przestać zachwycać się moimi piersiami. Może nie są wielkie, ale wyglądają o niebo lepiej. Biustonosz mnie nie gniecie, jest mega wygodny. Mam dwie sukienki, w których mam trochę luzu w dekolcie po założeniu push upa. One na tym erotycznym staniku leżą idealnie. Myślę, że to magia gumki, która cudownie zbiera piersi i je unosi. One naprawdę są teraz normalne, a nie małe. Jak znacie namiar na jakąś bieliznę erotyczną o małym obwodzie, będę wdzięczna za podzielenie się. Obsessive ma wszystko dość duże i na dodatek są to rozmiary S/M i L/XL.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Bielizna erotyczna z koronki o małym obwodzie
nostros.pl / intimissimi.com / cosabella.com - poz. 2 i 3 to rozmiarówka włoska więc zaniżona wobec polskiej więc łatwiej o mniejsze rozmiary
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
A możesz powiedzieć jak się nazywa ten zestaw, żebym mogła go obczaić? Mam większy obwód niż ty ale za to piersi też małe i chciałabym zobaczyć jak to wygląda bo nie jestem w stanie sobie wyobrazić tego stanika.
Ja erotyczne rzeczy zamawiam na Aliexpress i mam stamtąd ładny stanik za 5 eur ale nie wyglądają w nim piersi jakoś cudownie :P Raczej normalnie... Rozejrzyj się na ali jest wszystko.
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Coś takiego?
https://www.zlotesklepy.pl/img/produ...x-czarny-1.jpg https://img01-olxpl.akamaized.net/im...-sosnowiec.jpg
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Piękna koronkowa bielizna szyta na miarę jest dostępna na fanpejdżu Grubą Nicią Szyte. Mam od nich już pięć kompletów i jestem zachwycona.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:47 ---------- Poprzedni post napisano o 13:44 ---------- Cytat:
https://www.bonprix.pl/style/biuston...=34&return=ref Co do Aliexpress, to nie lubię kupować na zagranicznych stronach. Wolałabym coś, co ma przedstawicielstwo w Polsce, nawet jak drożej wyjdzie ![]() ---------- Dopisano o 13:48 ---------- Poprzedni post napisano o 13:47 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:49 ---------- Poprzedni post napisano o 13:48 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Nie wiem czy mówimy o tym samym sklepie. Grubą Nicią Szyte Pracownia Krawiecka https://www.facebook.com/grubaniciaszyte/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
Tak, oni nie mają sztywnej rozmiarówki, po złożeniu zamówienia podsyłają instrukcje jak się zmierzyć i gdzie, potem wymiary odsyłasz a oni już szyją specjalnie na Twój rozmiar. Wg mnie to nie jest bielizna jak ktoś ma duży biust ale średni lub mały jak najbardziej. Dowiedziałam się o tej pracowni z tego filmiku:
https://www.youtube.com/watch?v=HIDIX4cEavQ&t=610s |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:26.