|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Mam dermacol 217 na wymiane:)
Kupilam tydzien temu na allegro dermacol 217, niestety wybralam za jasny odcień.Chętnie wymienilabym sie na jakiś ciemniejszy odcień dermacolu,moj jest nowiutki tylko tyle co otworzony i raz spróbowany, moglabym sie wymienic na taki juz uzywany lub na coś innego.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Mam dermacol 217 na wymiane:)
mam dermacol 215- jak dla mnie za ciemny. byłabym zainteresowana twoim.
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
aktualny jeszcze dermacol 217?
Jestem chetna ![]() -Sunsilk zielony „Fale I Loki” odżywka- 2/3 opakowania -Sunsilk zielony „Fale I Loki” krem- 60% -Sunsilk fioletowy odżywka „Wygładzone włosy, Łatwiejsze układanie”- 2/5 -złota szminka Avon Color kolor Gold Dipped zostało ponad 50% -1/3 („odlewka”) różu w musie Maybelline kolor DollyPink - Inglot Pro Dry&Shine, nabłyszczacz do lakieru i przyśpieszacz wysychania; 60% -12ml mała tubka Pure Zone peeling do twarzy L'oreal -2 próbki Extraordinary Avonu -różne brokaty ![]()
Edytowane przez rzyrafka Czas edycji: 2006-06-06 o 18:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
hej, callinecko, rpzepraszam, że nie pisałam, ale wyjechałam nad morze. Dermacol nadal aktualny. Mój jest trochę używany, ale zostało go baaardzo dużo.
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
czesc znajdziesz cos u mnie za niego niegdzie go nie mozna kupic w moich stronach
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
Mam odcień 213, kupiony wczoraj i dla mnie jest ciut za ciemny. Bardzo chętnie wymienię na ten 217, tylko widzę, że od dawna nie wypowiasz się w tym wątku...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:51.