|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4 |
BAN stały
|
Dot.: NOWY gorsecik i staniczek LupoLine (z metkami i w orginalnych kartonikach)
cinkapooh
u Ciebie podoba mi się jedynie ta turkusowa bluzeczka, ale wolałabym kosmetyki madzious niestety nic nie wybrałam wolałabym wymienić się na kosmetyki, najlepiej naturalne, więc jeśli macie coś z takich to ja chetnie.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Dot.: NOWY gorsecik i staniczek LupoLine (z metkami i w orginalnych kartonikach)
podobaja mi sie oba, jesli znalazlabys cos u mnie tylko za jeden z nich wolalabym numer 1
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
BAN stały
|
niestety nic sobie u Was nie znalazłam dla siebie..
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
a czego szukasz z kosmetykow naturalnych?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
BAN stały
|
z kosmetyków naturalnych szukam właściwie prawie wszystkiego
-kremu pod oczy (najlepiej Alva, Sanddorn Krem pod oczy, ale oczywiście inne też) -kremu do twarzy -Apotheker Scheller, Fluid oczyszczający z ogórka (w ciemnej brązowej buteleczce, nie tego nowego jasnego) -Nawilżający krem tonujący transparentny Lavery -Korektor Lavery -Kompakt puder Lavery -kolorówki Rhea (zielony korektor, mógłby być jakiś puder, różowe cienie, czarny cień, ewentualnie coś w beżu) -Alva, Rhassoul Intensywny żel przeciwko przyszczom -olejek z drzewa herbacianego -mascary Lavery -moze podkładu Sante -błyszczyków naturalnych (różowych, bezbarwnych, beżowych..) jestem otwarta na wszelkie propozycje |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
Niestety nie mam kosmetyków naturalnych, bo nie używam
![]() Ale może jednak cosik znajdziesz za staniczek? ![]()
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
przygarne oba.zapraszam do siebie.
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
co powiesz na cos z Yves Rocher?
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
zerknij do mnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
BAN stały
|
pIWONIA
podoba mi sie u Ciebie kilka rzeczy, ale nie wiem, czy gorsecik też Cie interesuje, te rzeczy to: BIAŁA BOXERKAwycięta na plecach rozmiar S ale będzie dobra też na M stan bdb BOXERKA POMARAŃCZOWA wycięta na plecach z fajnym nadrukiem rozmiar XS/S ale będzie dobra też na M stan bdb CIEMNO ZIELONA BOXERKA z fajnym nadrukiem rozmiar S ale będzie dobra na XS/S/M stan bdb DASZEK z fajnym nadrukiem stan idealny! (nienoszony, nie mój styl) POLO rozmiar wg mnie XS/S/malutkie M stan bdb PASEK czerwony z ciekawą klamrą |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
BAN stały
|
RedButterfly
a będziesz miała jeszcze inne torebeczki? podoba mi sie ta czarna z niebieskim kwiatkiem i te białe, ale to tak nie bardzo mój styl, zwłaszcza te białe..:| ale może jakbyś miała coś jeszcze.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zadomowienie
|
Może coś znajdziesz za gorsecik? Odpisz u mnie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zadomowienie
|
Hej
![]() Jutro się ( i swoje staniki ![]() ![]() A czy ewentualnie znalazłabyś coś u mnie? ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:05.