|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Slub w stylu Charliego Chaplina???
Witajcie Forumki!!!
Wpadlam na świetny pomysl,jak wiecie ślubuje 14.10.2006r.Ale od paru dni zadecydowlaismy zeby wziasc cichy tylko dl anas cywilny,a to dlatego iz po slubie wyjezdzamy za grnaice do pracy i chcemy miec juz wyrobione paszporty,dowody itd a wiadomo na to sie czeka +- miesiac a czasem dluzej.Wiec wpadlam na pomysl zeby styl slubu zrobic a'la Chaplin(nie wiem czy dobrze pisze)chodzi mi ze moj pryzszly mialby wystapic w cilyndrze,garniturze,i ew.lasece(wszystko czarne) tylko mam problem bo nie wiem w jakim kolorze i stylu mialabym uszyc sobie suknie.Moze zaproponujcie mi jakies suknie ew.zdjecia.Wklejam wam nasze foto.I bardzo prosze ucharakteryzujcie nas na tamten styl Champlinowski.
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Slub w stylu Charliego Chaplina???
Cos mi sie zdaje ze jesli chodzi o Charlie'go to chyba nie mial takiego sylindra wysokiego tylko taki smieszny a la melonik. Zreszta zlaczam zdjecie, moze bedzie cos widocznego. Ma tez takie smieszne spodnie w biale prązki. No coz inna moda
Pomysl wg mnie calkiem fajny, szczegolnie jesli "widzisz" swego ukochanego w takim ubraniu. Wogole pomysl ze slubem w jednym stylu jest calkiem fajny. Mnie z kolei podoba sie taki styl gangsterski czyli mezczyzni w czarnych garniturach w prazki, blyszczace buty, do tego kapelusze i cygaro Samochod slubny taki stary, z kolem zapasowym z boku lub z tylu, mam nadzieje ze wiesz o co chodzi. Do tego panna mloda w takiej "lejącej" sie sukni w stylu syreny, ze zwiewnym szalem. Ale sie rozpedzilam Co do twojej kreacji to mysle ze powinnać poszukac w google jak najwiecej informacji o Chaplinie i potem poszukac jakis damskich strojów z tamtych lat. Moze akurat na cos ladnego trafisz. Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
I jeszcze obiecane zdjecie, bo bylabym zapomniala!!!
|
|
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
Nio wiesz nie musi byc to 100% odwzorowanie ale cos kolo tego,napenwo mi zlaezy na tym cylinderku,i na tym bym ja do niego pasowala.Czekam na rady,i zdjecia pomocnicze...
|
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
Witaj zolza20! Ja tez do mojego slubu planuje tchnac troche ducha w stylu "vintage". Co prawda moj TZ nie wystapi we fraku, meloniku i z laseczka, ale mamy juz wynajete stare autko z lat 30tych, moja sukienka troche zahacza o ten klimat, bo jest cala z koronki taka troche syrenia (cos o czym mowila masza_20), a do tego dluuugi welon, natomiast sala wystrojona bedzie w tiulach i pnaczach - tak romantycznie hi hi,
Wrzuce pare fotek z moich zbiorow Powodzenia w stylizacji
|
|
|
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
i jeszcze takie...
|
|
|
|
|
#7 |
|
Raczkowanie
|
Panu mlodemu zasugerowalabum nieco zapuscic wlosy i zaczesac je do tylu z dodatkiem brylantyny, dla ciebie moze jakies fale
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#8 |
|
Wtajemniczenie
|
może moja stylizacja Ci pomoże?
wiem wiem fryzura mało z lat 20-30 ale fryzjerka zasugerowała, że będzie mi nie do twarzy w fryzurze "z tamtego okresu"
|
|
|
|
|
#9 |
|
Raczkowanie
|
Watek oficjalnie chcialam uznac za zamkniety.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:36.

Pomysl wg mnie calkiem fajny, szczegolnie jesli "widzisz" swego ukochanego w takim ubraniu.