|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Czy to randka, czy nie? Powrót do ex?
Proszę o usunięcie postu. Zamiast rad uzyskałam jedynie obelgi odnoszące się do mojego podejścia do życia, więcej tu nie zaglądam i życzę powodzenia, tutaj rady nikt nie znajdzie...
Edytowane przez martanne99 Czas edycji: 2018-05-26 o 22:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Czy to randka, czy nie? Powrót do ex?
Może nie proponując nic, ale nadal utrzymując kontakt oczekiwal, że Ty też coś w końcu zaproponujesz?
Mysle, że jak najbardziej może byc Tobą zainteresowany, jesli chcesz potwierdzenia. Rozumiem, że się zgodzilas na to kino i jeszcze jest przed? Jest młody to imprezuje z różnymi ludźmi, nie ma w tym nic dziwnego, chyba, że doszły Cie jakies słuchy, że sypia z tymi dziewczynami, które nazywa tapecierami to uważałabym.
"Naturalnie musisz wszystko przezwyciężyć, Zanim zamiast słońca pojawi się księżyc, Póki na niebie słońce świeci, masz tą siłę, Jak każdy malutki człowieczek tej ziemii, osiągnąć coś przez wysiłek..." Edytowane przez stitches Czas edycji: 2018-05-25 o 18:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Dziękuję za odpowiedź!
![]() Może rzeczywiście myślał, że ja wyjdę z inicjatywą, ale po 1 spotkaniu sama nie byłam pewna na czym stoję. :/ Edytowane przez martanne99 Czas edycji: 2018-05-25 o 20:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
"Naturalnie musisz wszystko przezwyciężyć, Zanim zamiast słońca pojawi się księżyc, Póki na niebie słońce świeci, masz tą siłę, Jak każdy malutki człowieczek tej ziemii, osiągnąć coś przez wysiłek..." Edytowane przez stitches Czas edycji: 2018-05-25 o 22:54 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Serio, nie bój się czegoś zainicjować, to już ten wiek, że powiedzenie komuś, że kogoś lubisz, ze Tobie na kimś zależy nie powinno być niczym wstydliwym. Możesz to pociągnąć w jakiś żartobliwy sposób. Serio, weź miej jaja, dziewczyno, a nie, że rozmyślasz co mogło znaczyć jego spojrzenie w dół jak Ciebie zobaczył, niepotrzebnie się męczysz.
Nie dowiesz się, dopóki nie spróbujesz ![]() Edytowane przez patrycjapatib Czas edycji: 2018-05-26 o 18:19 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
lokalna gwiazda
|
W tej chwili to na dwoje babka wróżyła. Trudno orzec, czy chce zacieśnić dawną znajomość, czy ma do ciebie sentyment...
Idź z nim do kina, może złapie cię za rękę w czasie seansu i to będzie znak ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Hehe kazdy sie śmieje z takich dziewczyn, a jednocześnie sie z nimi zadaje.
![]() Co do problemu to po prostu idź z nim do kina i tyle. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Gazela inteligencji
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:02 ---------- Poprzedni post napisano o 12:59 ---------- Trochę osłupiałam, jak przeczytałam, że śmianie się z kumpel z paczki to „mądre podejście do życia” ![]()
![]() |
![]() |
#9 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Co się dziwisz, skoro autorka również odnosi się z pogardą do takich dziewczyn? Swój do swego ciągnie. ![]() A wszyscy kolegują się z takimi dziewczynami, bo one nie mają kija w dupie i potrafią się bawić/być kreatywne w tej zabawie. A że często po alkoholu to co z tego. ![]() Strach pomyśleć co jeszcze jest dla autorki "mądrym podejściem do życia"? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Kalor, niestety, ale to juz powoli zanika (rozpatrywanie w kategorii negatywnej cechy) i powoli jest to cos normalnego wsród "paczek"
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Gazela inteligencji
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:20 ---------- Poprzedni post napisano o 18:19 ---------- Dziwi mnie to bardzo, dla mnie takie zachowanie faceta zawsze było poważnym sygnałem ostrzegawczym - nie zdziwiłabym się, gdyby innej pannie opowiadałby coś podobnego na mój temat.
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Zapraszamy ponownie! Skłonność do mężczyzn nie szanujących innych kobiet szybko zweryfikujesz w przyszłości, gdy będziesz szukała tego jedynego faceta. ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Gazela inteligencji
|
Borze, jakie obelgi?
![]() Ja tam zwyczajnie ostrzegam przed takimi typami.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:45.