![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: Avene, Avon,Hauschka, SVR, Sephora, Pupa i inne. Zapraszam!!!
Za tonik znajdziesz coś?
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=144026 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() mam puder sypki clinique, kolor transparency, Blended Powder ![]() Interesuje mnie puder brazujacy sephora. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Dusia65, niestety podzieliłaś ię już pudrem clinique, który by mnie interesował...
Sylwia.gda, pozwół proszę zastanowić mi się do jutra wieczora. Obejrzę sobie odcień i pomyślę. Kurcze, żeby go było 45%... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Wyglądają tak:
http://www.wizaz.pl/produkty/baza/pr...ecenzja=118641 Pielęgnacja: ![]() Bogaty w wodę termalną ze źródła Avene (75%), Cleanance tonik składa się z dwóch faz: płynnej, zawierającej składniki o działaniu oczyszczającym (dokładnie i łagodnie oczyszcza skórę) oraz pudrowej, absorbującej nadmiar łoju oraz zapewniającej długotrwały efekt matujący. ![]() Dermoklar jest przebadanym dermatologicznie środkiem oczyszczającym o działaniu antyseptycznym i może być stosowany na całej powierzchni ciała. Dzięki specjalnie wyselekcjonowanym składnikom oczyszcza skórę dokładniej i delikatniej niż mydło. Nie zawiera barwników, środków zapachowych, wodorotlenków metali alkalicznych, drażniących skórę kwasów tłuszczowych, ani środków konserwujących, dlatego może być stosowany u osób ze skórą bardzo wrażliwą, alergiczną. Zawiera substancje o działaniu przeciwbakteryjnym, przeciwgrzybiczym i przeciwłojotokowym. Dzięki pH = 5,5 Dermoklar chroni naturalną kwasowość skóry i nie wysusza jej. Regularne stosowanie preparatu sprawia, że skóra staje się miękka i elastyczna. ![]() Bezalkoholowy tonik przeznaczony jest do pielęgnacji cery tłustej i mieszanej. Dzięki obecności salicylanu sodu oczyszcza skórę i poprawia jej kondycję. Doskonałe właściwości zawdzięcza ekstraktowi z szałwii. Zawarta alantoina łagodzi wszelkie podrażnienia. znajdziesz coś ![]()
![]() |
#7 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
interesuje mnie
Dry Flo i tonik Lysanel mój wątek w podpisie, poza wątkiem mam chyba Physiogel tube mała nową, nieotwieraną
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Opolanko, masz wiele faajnych rzeczy.... ![]() Najbardziej podoba mi się: Odsypka sypkiego pudru Clinique Gentle Light Powder Odcień Transculent 08 (transparentny) (tylko musiałabym sobie jutro obejrzeć w sephorze), aha i ile byś go mogła ew. odsypac??? ![]() podoba mi się jeszcze: Odlewka profesionalnego szmponu Absolut Repair L'oreal (100-150ml) Odlewka fajnego żelu do wlosow Wax Goldwell (normal) ok 50ml (jeśli nadaje się do prostych włosów) balsam do włosów INSTITUTE HOME ułatwiajacy rozczesywanie włosów (seria profesjonalna) ok 100-150 ml Oczywiście byśmy zgrały jakoś tak wymiankę, by była ona sprawiedliwa cenowo dla obu stron. Co Ty na to? Zgadzasz się? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Morenko, masz głownie samą kolorówkę, podczas gdy ja szukam raczej pielęgnacji (z wyj. pudrów clinique).
Wpadło mi u Ciebie jedynie: Schwarzkopf- profesjonalna maska odżywcza do włosów saszetka 25ml, ale nie wiem, czy na to się opłaca wymieniać ![]() Bluegirl, u Ciebie nic mi nie wpadło w oko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Jeśli kolor mi nie będzie odpowiadał podzielisz się ze mną produktami do włosów. Dobrze? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
SVR, tonik lysanel lotion active dla skóry łojotokowej, trądzikowej, nowy, nieużywany, poj. 100 ml
znajdziesz coś |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
Bardzo interesuje mnie puder Sephora. Jaka jest jego pojemnosc? To ten wielkosci plyty CD?
Znajdziesz cos u mnie za niego? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
Gothika, toniku już nie ma...
Bulba puder Sephora to ten: http://www.wizaz.pl/produkty/baza/pr...p?produkt=1885 ![]() zaraz do Ciebie zajrzę edit: Bulba, nic nie znalazłam, przykro mi. Edytowane przez -magdusia- Czas edycji: 2006-09-25 o 17:24 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Rozeznanie
|
Znajdziesz coś u mnie?
W wątku ciuszkowym mam długie korale ![]()
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
Aneta???, masz bardzo fajne kosmetyki jednak nie znalazłam nic co by odpowiadało wartościowo hauschce (bo przecież odsypki meteorytów nie dostanę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
Opolanko, jeśli nadal jesteś chętna na wymiankę to ja za hauschkę poproszę odlewki:
Odlewka profesionalnego szamponu Absolut Repair L'oreal (może 200-250 ml??) balsam do włosów INSTITUTE HOME ułatwiajacy rozczesywanie włosów (seria profesjonalna) ok 100-150 ml Odlewka fajnego żelu do wlosow Wax Goldwell (normal) ok 50ml ---- co to za żel??? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
a może chciałabyś jeszcze jednego królisia
![]() nowe kolczyki mam w wątku, a zdjęcia króliczków mogę Ci przesłać na maila, jeśli chcesz coś wybrać, bo mam akurat 10 nowych w domciu ![]() Pozdrawiam serdecznie, Ewa |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Martucha ma się u mnie świetnie ![]() A ja już zaczynam zastanawiać się nad sprawieniem prezentu mojemu chłopakowi w postaci np czerwonego dżonego, którego niedawno podziwiałam na Twojej stronce ![]() ![]() Kolczyki też mi się świetnie spisują, ale nie noszę ich co dzień bo fiolet nie do wszystkiego jednak pasuje ![]() ![]() A czym jesteś u mnie zainteresowana??? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zadomowienie
|
Przeszukałam juz całe miasto i jej nie znalazłam, więc dla mnie jest warto. Ale skoro nic nie znalazłaś, to pozdrawiam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
A Dry Flo jest w ciągłej sprzedaży w mazidłach (www.mazidla.com) ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:07.