|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Alkohol do 4 tygodnia ciąży!!! Przerazona
Witam
Tydzień temu, dokładnie 27.05 dowiedziałam się że zostane mama, byłam niesamowicie szczęśliwa ale zarazem strasznie przerażona. Ostatnia miesiączke miałam 25 kwietnia. Nieświadoma ciąży piłam alkohol, od 20 mają w związku z urlopem i obecnością znajomych piłam alkohol prawie codziennie, nie były to strasznie duże ilości, ale jednego dnia 2, 5 lampki wina, drugiego dnia nalewka z 6 keliszków do tego popołudniu piwko do grilla. Nie miałam żadnych objawów które wskazywałyby na to że jestem w ciąży. Strasznie się martwię że mogłam zaszkodzić dla dziecka. Czy któraś z Was drogie forumowiczki była w podobnej sytuacji? A z dzidzia jest wszystko ok. A najgorsze jest to że w piątek na dzień mamy wypilam 4 duże kieliszki wina. ---------- Dopisano o 19:00 ---------- Poprzedni post napisano o 18:40 ---------- Mam nadzieję że ktoś był w podobnej sytuacji jak ja, z tego stresu a tym bardziej z informacji które naczytałam sie na Internecie nie mogę spac, tak się martwię. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Alkohol do 4 tygodnia ciąży!!! Przerazona
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
21.05 powinnam dostać miesiączke ale w związku z tym że mam ja nieregularna to zapomniałam o niej. Nie pomyślałam że mogę być w ciazy
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie martw sie na zapas, bedzie dobrze ![]() Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
Natura wie co robi i przez pierwszych kilka tygodni to, co jesz czy pijesz nie szkodzi dziecku.
![]() |
#6 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Piłam alkohol do 5tygodnia ciąży, kiedy się o tym dowiedziałam. Większe i mniejsze ilości. Specjalnie się tym nie przejęłam, bo w sumie większość znanych mi kobiet piła na początku ciąży, bo najzwyczajniej o niej nie wiedziała
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Spokojnie, dzidzia pewnie nawet jeszcze nie była dobrze zakotwiczona. Ja piłam w 5 tygodniu bo gin nie poznał, że jestem w ciąży i miałam 2 mocne imprezy. Wszystko było ok
![]()
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
Dziękuję dziewczyny Za słowa wsparcia, mam nadzieję że będzie wszystko ok
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:27.