|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
w lutym - Norel, The Ordinary, Laura Mercier, La Vie est Belle, świece i woski
Hej
![]() Chciałabym wymienić poniższe rzeczy. Niestety mam bardzo mało czasu na wizaż, dlatego wybaczcie, ale będę odpowiadać tylko w wątkach osób, u których coś mnie zainteresowało. Na wymianę proponuję: The Ordinary Niacinamide 10% + Zinc 1% - serum, użyte dwa razy The Ordinary Buffet - serum peptydowe - użyte dwa razy The Ordinary Hyaluronic Acid + B5 - serum - użyte raz Norel Multivitamin - rozświetlający krem pod oczy - nowy, zafoliowany Lancome La Vie est Belle L'Eclat - nowa miniaturka Laura Mercier Ambre Vanille - flakon 50 ml, pozostało ok. 35-40 ml Yves Rocher Neroli - nowy flakon 50 ml Yves Rocher Accord Chic - nowy flakon 50 ml Yves Rocher Voile d'Ambre - nowy flakon 30 ml Świece zapachowe: Yankee Candle Sandalwood Vanilla - ok. 1/3 Kringle Candle Oak & Fig - ponad 1/3 Woski zapachowe: Kringle Candle Cozy Cabin - nowe Kringle Candle Frosted Mahogany - nowe Kringle Candle Kringle - nowe Village Candle Lemon Pistachio - nowe Country Candle Flannel - 3/4 całości Chętnie przygarnę na przykład: - cienie Nabla - perfumy - jestem otwarta na propozycje, chętnie np. Jo Malone - NeoStrata Bionic Lotion - nowe pędzle flat top i kabuki Zapraszam ![]()
Wymienię Edytowane przez Nola_ Czas edycji: 2018-02-12 o 10:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: w lutym - Norel, The Ordinary, Laura Mercier, La Vie est Belle, świece i woski
hej
coś u mnie za Norel Multivitamin - rozświetlający krem pod oczy - nowy, zafoliowany? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
Przekupka: 87 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: w lutym - Norel, The Ordinary, Laura Mercier, La Vie est Belle, świece i woski
Coś u mnie za wszystko The Ordinary, Ambre Vanille, woski? Może napisz orientacyjnie, jakich rzeczy szukasz i poszukam jeszcze poza wątkiem
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Chętnie przygarnęłabym coś z The Ordinary, znajdziesz coś u mnie?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Hej moze cos u mnie za całość lub część
The Ordinary Niacinamide 10% + Zinc 1% - serum, użyte dwa razy The Ordinary Buffet - serum peptydowe - użyte dwa razy Lancome La Vie est Belle L'Eclat - nowa miniaturka Yankee Candle Sandalwood Vanilla - ok. 1/3 Kringle Candle Oak & Fig - ponad 1/3
WYMIANA Edytowane przez mucia18 Czas edycji: 2018-02-12 o 05:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
coś za:
The Ordinary Niacinamide 10% + Zinc 1% - serum, użyte dwa razy The Ordinary Buffet - serum peptydowe - użyte dwa razy The Ordinary Hyaluronic Acid + B5 - serum - użyte raz
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Coś u mnie za:
The Ordinary Niacinamide 10% + Zinc 1% - serum, użyte dwa razy The Ordinary Buffet - serum peptydowe - użyte dwa razy The Ordinary Hyaluronic Acid + B5 - serum - użyte raz Norel Multivitamin - rozświetlający krem pod oczy - nowy, zafoliowany Lancome La Vie est Belle L'Eclat - nowa miniaturka ?
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Kupiłam i u mnie się nie sprawdziły.
http://www.goodhousekeeping.co.uk/fa...dvent-calendar
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za bufet i ha z the ordinary?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
Znajdziesz coś u mnie za:
The Ordinary Niacinamide 10% + Zinc 1% - serum, użyte dwa razy Norel Multivitamin - rozświetlający krem pod oczy - nowy, zafoliowany Lancome La Vie est Belle L'Eclat - nowa miniaturka Świece zapachowe: Yankee Candle Sandalwood Vanilla - ok. 1/3 Kringle Candle Oak & Fig - ponad 1/3 Woski zapachowe: Kringle Candle Cozy Cabin - nowe Kringle Candle Frosted Mahogany - nowe Kringle Candle Kringle - nowe Village Candle Lemon Pistachio - nowe Country Candle Flannel - 3/4 całości
Zapraszam do moich wątków: Kosmetyki: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post88129146 Ubrania (XXS-L), torebka, buty, biżuteria, dodatki do domu: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post83808431 Vinted: Madzik75 - stałe dokładki |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Konto usunięte
|
Coś u mnie za Yves Rocher Voile d'Ambre - nowy flakon 30 ml?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
Hej,coś u mnie za krem norel i sera the ordinary?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za:
The Ordinary Niacinamide 10% + Zinc 1% - serum, użyte dwa razy The Ordinary Buffet - serum peptydowe - użyte dwa razy The Ordinary Hyaluronic Acid + B5 - serum - użyte raz ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Może coś u mnie za krem pod oczy Norel i The Ordinary?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:45.