|
Notka |
|
Dom, mieszkanie, nieruchomości Szukasz domu, mieszkania lub nieruchomości? Masz już upatrzone lokum i czeka cię remont? Dobrze trafiłeś - tutaj wymieniamy się wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
zatrudnienie kogoś do sprzatania
Cześć dziewczyny. Od jakiegoś czasu zbieram się do tego, aby zatrudnić kogoś do sprzątania (na razie tylko do mycia okien raz na jakiś czas). Macie jakieś doświadczenie w tym zakresie? Nie chciałabym nikogo przypadkowego, a nie obracam się w kręgach w których płaci się za sprzątanie, więc nie mam nikogo sprawdzonego. Gdzie szukać takich osób? Na co zwracać uwagę? Będę wdzięczna za wszelkie sugestie.
![]() |
#2 |
BAN stały
|
Dot.: zatrudnienie kogoś do sprzatania
Z ogłoszeń (OLX, gumtree). Na chacie takiej osoby samej raczej nie będziesz zostawiać to nie musi być jakaś ekstra zaufana osoba. Zobaczysz jak myje, czy się przykłada czy jest solidna i w przyszłości rozkręcisz współpracę.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dzięki za odpowiedź. Niby tak, ale mój Tż jest na tym punkcie przewrażliwiony i nie chce "byle kogo" wpuszczać do domu nawet jak nie zostawia jej samej w domu.
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Ja dodałam ogłoszenie na facebooku na grupie o pracy w moim mieście, dziewczyna sprzątała kiedy nikogo nie było w domu, zawsze wszystko ok
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:38.