| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2006-06-17, 13:13 | #1 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2005-11 
				 | Figura

Witam.Od zawsze miałam problemy z metabolizmem,i uważałam,że to włąsnie przez niego gromadzi mi sie tłuszczyk.Od jakiegos miesiaca piję FIGURĘ 1.piję ją 2-3 razy dziennie,1 nie pomagała.Odkąd piję ją 2-3 razy systematycznie się wyprózniam,jednak wiadomo nie jest to naturalne...nie mam boleści brzucha,ani nadmiernych biegunek,jednak przynajmniej 3 razy dziennie chodze do WC  tym celu;]zastanawiam się czy "takie" wypróznianie spowoduje jakieś efekty uboczne?i czy pozbęde się tego tluszczyku ...?

| 
|     |   | 
|  2006-06-17, 13:32 | #2 | 
| xxyy Zarejestrowany: 2006-02 Lokalizacja: Kraków 
				 | 

Dot.: Figura

tluszczyku pozbedziesz sie poprzez cwiczenia   
				__________________ Nie należy sie bać zmian , które powo... | 
|     |   | 
|  2006-06-17, 15:57 | #3 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2006-06 
				 | 

Takich ziolek nie powinno pic cały czas poniewać można się do nich syzbko przyzwyczaić co prowadzi do'rozleniwienia' jelit i poźniej już nie będa wstanie same pracować. Raz na jakiś czas gdy masz zatwardzenie tak, ale nie codziennie. Pozatym to że np robisz kope co 3 dni nie oznacza że musisz odrazu pić ziołka    | 
|     |   | 
|  2006-06-17, 17:04 | #4 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2006-04 Lokalizacja: borough green 
				 | 

to uczucie "lekkosci" po figurze to wynik odwodnienia, a nie utraty tluszczyku. na tluszczyk dziala tylko odpowiednia dieta redukcyjna plus cwiczenia. a jesli masz problemy z wyproznianiem, poczytaj sobie o naturalnych sposobach na zaparcia ; otreby, warzywa bogate w blonnik, ciemne pieczywo, len, sliweczki, ciepla woda na czczo...jest tego naprawde sporo, a na kazdego dziala co innego, poszukaj, na wizazu jest sporo watkow o zaparciach, nie ma sensu rozlegulowywac sobie jelit senesem czy kruszyna. jak juz to z herbatek dziewczyny polecaja czerwona, bo ponoc przyspiesza spalanie tluszczu wlasnie. a jesli masz spowolniony metabolizm, musisz zastanowic sie nad przyczyna: za duzo nieskutecznego dietowania badz problemy z tarczyca...jak bedziesz wiedziec co, znajdzie sie na to rada   | 
|     |   | 
|  2006-06-17, 17:09 | #5 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2004-08 
				 |  Dot.: Figura Cytat: 
   Edytowane przez Milka19 Czas edycji: 2006-06-17 o 17:32 | |
|     |   | 
|  2006-06-17, 23:51 | #6 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-03 
				 | 

Przez picie Figury-wypłukujesz z organizmu wszystkie najważniejsze minerały - a co gorsza-możesz nabawić się hemoroidów    Polecam czerwoną, liściastą herbatę , która reguluje przemiany materii- bez osłabiania organizmu i bez działania przeczyszczającego. Pozdrawiam   | 
|     |   | 
|  2006-06-18, 10:27 | #7 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2006-04 Lokalizacja: Gdańsk 
				 | 

tez kiedys pilam figura ale nie polecam, fakt dziala zgodnie ze swoim przeznaczeniem ale jak juz dizewczyny wspomnialy nie jest zdrowa ja przezucilam sie na herbate zielona i raz dziennie xenne fix jest zdrowsza bo ziolowa

| 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Dietetyka | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:37.