|
Notka |
|
Szkoła i edukacja Szkoła i edukacja, to forum dla osób, które chcą się uczyć. Tu dowiesz się wszystkiego o szkołach, uczelniach, kursach. Na forum NIE odrabiamy prac domowych! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Gdzie zrobić kurs wizażu?
Witam, skończyłam licencjat z kosmetologii, interesuje mnie kurs wizażu, który pomoże mi podszkolić moje umiejętności, gdyż z poziomu zajęć na studiach akurat z tego przedmiotu nie jestem zadowolona, najbardziej interesowałaby mnie Warszawa, któraś z Was może coś mi poleci?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Przyczajenie
|
Dot.: Gdzie zrobić kurs wizażu?
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny,
Polecicie jakąś dobrą szkołę w Warszawie? Najlepiej roczną, ale może być też kurs weekendowy. Zajęcia od pon do pt odpadają, pracuję. Zastanawiałam się nad Akademią Wizażu i Kosmetyki Alana Dąbrowskiego, ale bardzo mało opinii o tej szkole jest w internecie. ______ EDIT: Naprawdę żadna z Was nic nie może polecić?
dmuchawce, latawce, wiatr!... https://zakrolikiem.wordpress.com/ Edytowane przez Lilia909 Czas edycji: 2017-07-04 o 18:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Ja polecam studia wizazu i stylizacji, a nawet teraz wakacyjny kurs projektowania makijaży w Wyższej Szkole Artystycznej w Warszawie Koszt niewielki, bo tylko 420 zł xxx
Edytowane przez aniolek-tasmanski Czas edycji: 2019-06-24 o 11:57 Powód: link |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
marta_2030 nie wiem jak nauka w takiej szkole wygląda, ale w takich ogólnych policealnych szkołach chyba nie ma zbyt wysokiego poziomu. Poszłabym raczej do jakiejś specjalistycznej szkoły gdzie uczą tylko wizażu i jest dobra kadra.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
my z moją mamą robiłyśmy w Makeup College xxx super atmosfera
![]() Edytowane przez aniolek-tasmanski Czas edycji: 2019-07-26 o 08:27 Powód: link |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
PRO Make Up Academy. Jedyny słuszny wybór w Warszawie, dziewczyny przyjeżdżają z całej Polski
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
Jeżeli nie będzie Ci kłopot dojeżdżać do Białegostoku Polskim Busem, żakiem czy też Plus busem za 20 zł to polecam szkołę Vena art
![]() Jestem po dwóch kierunkach w tej szkole i uważam że trafiłam idealnie. Wykwalifikowana kadra, która co chwilę ma jakieś publikacje w gazetach, gwiazdy przyjeżdżające dwa razy w roku do szkoły. Pierwszeństwo uczestnictwa w warsztatach mają uczennice. 400h zajęć + praktyki w różnych miejscach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Tygrysica
|
Pytanie czy rzeczywiście potrzebujesz całego kursy czy doszkolenia. Możliwe, że kilka zajęć Tobie wystarczy pod okiem fachowca, który umie przekazać wiedzę i nauczyć. Ja uczyłam się malować w BeautyQueen http://beautyqueen.pl i jestem bardzo zadowolona.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:06.