|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyj±tkowe miejsce, w którym podzielisz siê emocjami, uczuciami, zwi±zkami oraz uzyskasz wsparcie i porady spo³eczno¶ci. |
![]() |
|
Narzêdzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 1
|
![]() Przyjació³ka mojego ch³opaka
Cze¶æ ,
potrzebujê Waszej porady. Mój ch³opak od jaki¶ 4 -5 lat ma przyjació³kê, na pocz±tku mi to w ogóle nie przeszkadza³o bo nie widzia³am w niej ¿adnego problemu ale niestety sprawa siê zmieni³a. Ostatnio ona mia³a urodziny, chcieli¶my jej zanie¶æ prezent ale ze wzglêdu na nasze inne plany mieli¶my zrobiæ to wieczorem , wszystko by³o uzgodnione a ona w sobotê pisze do mojego ch³opaka ¿e chcia³aby siê z nim spotkaæ w niedzielê ale beze mnie bo pok³óci³a siê z ch³opakiem i nie chce ¿ebym j± tak ogl±da³a ( dodam ¿e wieczorem w sobotê polecia³a na imprezkê .. ) . Co mam my¶leæ o tym ¿e zwraca siê do niego misiu, kochanie itd na forum publicznym ? czy to jest normalne ? Nie wiem czy sama wymy¶lam sobie co¶, czy faktycznie jest z ni± co¶ nie tak ? Edytowane przez Trzepotka Czas edycji: 2018-06-30 o 18:57 Powód: Przywrócenie usuniêtego posta. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 032
|
Dot.: Przyjació³ka mojego ch³opaka
A co on na to? Mówi³a¶ mu, ze wed³ug Ciebie takie zwroty s± nie na miejscu? Spotka³ siê z ni± w te niedzielê?
Rozumiem przyja¼ñ przyja¼ni±, ale ta dziewczyna nie ma taktu, nie powinna tak siê zachowywaæ. Nie pozwoli³abym sobie na co¶ takiego. Na moje oko - ze swoim facetem jej sie nie uk³ada to siê bierze za cudzych. Chyba, ¿e jest taka slodko-pierdzaca i do wszystkich swoich przyjació³ sie tak zwraca.
"Naturalnie musisz wszystko przezwyciê¿yæ, Zanim zamiast s³oñca pojawi siê ksiê¿yc, Póki na niebie s³oñce ¶wieci, masz t± si³ê, Jak ka¿dy malutki cz³owieczek tej ziemii, osi±gn±æ co¶ przez wysi³ek..." Edytowane przez stitches Czas edycji: 2018-06-28 o 23:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 20 982
|
Tre¶æ usuniêta
Edytowane przez Trzepotka Czas edycji: 2018-06-28 o 23:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 879
|
Dla mnie nazywanie w ten sposob przyjaciela jest przekroczeniem pewnej granicy. Chyba, ze do kazdego tak mowi i jest to u niej norma
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 849
|
Akurat w tym, ¿e sama chce siê z nim spotkaæ nie widzê nic z³ego. Co do tego s³odzenia mo¿e porozmawiaj z ch³opakiem o tym? Ja mam tak± kole¿ankê, która do wszystkich (ch³opaków i dziewczyn) mówi kochanie, s³onko, itd.
![]() |
#7 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 65
|
Ja bym chyba pogada³a z ch³opakiem o swoich odczuciach. To, ¿e siê chcê z nim spotkaæ nie jest jakie¶ bardzo dziwne, ale ju¿ takie zwroty s± wg mnie trochê nieodpowiednie..Mo¿e on nie zdaje sobie z tego sprawy, musisz mu u¶wiadomiæ, ¿e co¶ jest nie tak i mo¿e on z ni± pogada. Jak nie podzia³a to powiedz jej wprost, ¿e nie chcesz, ¿eby tak siê do niego zwraca³a
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 | |
Wiza¿owy Kot Igor
Wiadomo¶ci: 17 524
|
Cytat:
Mi siê zdarza napisaæ do kolegi: ej, misiek (i dalej normalna tre¶æ wiadomo¶ci). Albo: s³uchaj, kot (plus dalej tre¶æ).
I don't have time for that! I'm a cat. We are rather busy you know? Zanim za³o¿ysz w±tek, zajrzyj tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1269209 Warto ws³uchaæ siê w S³owo: https://www.youtube.com/channel/UC5n...oyrF8xorb-IqVw No pasaran! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 770
|
Przyjació³ka mojego faceta równie¿ tak siê do niego zwraca. Czasami nawet pijana twierdzi, ¿e go uwielbia/kocha ;p ale kontekst zawsze jest taki, ¿e tylko jak przyjaciela.
![]() Mo¿e zacznij od r ozmowy z facetem, jakby co¶ do siebie mieli to w ci±gu tych kilku lat ju¿ by to mo¿e wysz³o ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 8 338
|
misiu, kochanie- do przyjaciela ? niedopuszczalne.
![]() |
#11 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 26
|
dziwna sprawa - uwa¿aj, bo jeszcze sprz±tnie Ci faceta. Znam takie przypadki.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 10 807
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
BAN sta³y
Wiadomo¶ci: 18 614
|
Cytat:
tylko do niego tak mówi? niektórzy maj± taki styl mówienia. je¶li tylko do niego, to co o tym my¶li Twój ch³opak. uwa¿am, ¿e je¶li ufasz swojemu ch³opakowi to nie masz siê czym przejmowaæ |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 341
|
Pogadaj z ch³opakiem i powiedz szczerze, ¿e denerwuje Ciê to, jak ona siê do niego zwraca. Niektórzy ludzie tak ju¿ maj± i nazywaj± przyjació³ misiaczkami, koteczkami, itd, nie maj±c na my¶li niczego z³ego. Ona mo¿e nie wiedzieæ, ¿e Tobie to przeszkadza. A je¶li Twojemu ch³opakowi zale¿y na Tobie, to powinien z ni± o tym porozmawiaæ.
Co do spotkania we dwoje po zerwaniu, to a¿ tak mnie nie dziwi. Lubiê partnerów/partnerki moich przyjació³ek/przyjació³, ale nie mówiê im o wszystkich swoich problemach i uczuciach, bo s± to czasem krêpuj±ce tematy i chcê siê nimi podzieliæ tylko z przyjació³mi i nikim wiêcej. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 688
|
Ja do swoich kumpli czêsto siê zwracam "S³oñce ty moje..." szczególnie jak czego¶ chce
![]() ![]() Akurat zawsze siê lepiej dogadywa³am z facetami ni¿ z laskami, wiêc moi najbli¿si przyjaciele na t± chwile to mê¿czy¼ni i no.. jeste¶my blisko. Tyle, ¿e w toku bycia w zwi±zku jako¶ tak naturalnie z czasem wysz³o, ¿e moi przyjaciele po latach stali siê te¿ przyjació³mi mojego faceta ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 30 163
|
Zale¿y czy dziewczyna ma taki styl bycia, ¿e do wszystkich wo³a per "misiu".
Mi by nawet do w³asnego faceta nie przesz³o przez gard³o. Wys³ane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#17 | |
Wiza¿owy Kot Igor
Wiadomo¶ci: 17 524
|
Cytat:
I don't have time for that! I'm a cat. We are rather busy you know? Zanim za³o¿ysz w±tek, zajrzyj tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1269209 Warto ws³uchaæ siê w S³owo: https://www.youtube.com/channel/UC5n...oyrF8xorb-IqVw No pasaran! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:12.