|
Notka |
|
Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Mój chłopak nie chce żadnych bliskości
Witam, od 4 lat spotkam się z chłopakiem. Czekaliśmy rok na nasz pierwszy raz, ze względu na mój wiek. Dziwiło mnie to, ze on nigdy na mnie nie naciskał. Cieszyłam się bo myślałam ze mu zależy, jednak po jakims czasie zorientowałam się dlaczego potrafił tak długo zwlekać. Coraz rzadziej mnie całował, dawał tylko buziaki jak małe dziecko. Rzadko tez się kochaliśmy... robiliśmy to coraz rzadziej aż doszło do tego, ze teraz kochamy się dwa razy na miesiąc... mój chłopak po długich rozmowach stwierdza ze nie lubi seksu... nie dotyka mnie tez.. nigdy nie inicjuje żadnego stosunku, nie lubi kiedy ja go dotykam, zabiera mi ręce od siebie, dziwnie na mnie patrzy kiedy próbuje go pieścić, kiedy mam ochotę on odrzuca mnie albo patrzy przeze mnie na tv ... często jednak mnie tuli i chce tylko takiej bliskości. Pocałunki uważa za dziwne.. czuje się niekobieco i nieatrakcyjnie, mimo ze jestem młoda zgrabna dziewczyna i cały czas dbam o siebie.. nie wiem co robić, bardzo go kocham i zależy mi na naszym związku, ale bardzo się dusze. Wiem ze nikogo nie ma ponieważ każdą wolną chwile spędzamy razem ... podejrzewałam ze jest gejem, wydaje mi się to dziwne
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
BAN stały
|
Dot.: Mój chłopak nie chce żadnych bliskości
Nie widzę przyszłości dla tego związku. Chłopak może być gejem, może być aseksualny, może mieć problemy natury fizjologicznej, może mieć zahamowania wynikające ze złych doświadczeń albo wychowania. Nie wygląda jednak, żeby miał zamiar wytłumaczyć Ci przyczyny swojej oziębłości.
Szkoda się męczyć w takim związku. Zwłaszcza, że już widać negatywny wpływ na twoją psychikę. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:04.