|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() !! SZUKAM PALET oddam DIORA 5 CIENI - NOWE 730!!
Jak wyżej:
oddam nowiutką paletę cieni DIOR nr 730 Brun Casual za inną paletę: DIOR: 250 seascape, 390 mystic jade, 690 moonray CHANEL: dreams, golden eyes GUERLAIN: 291 jardin de paradis To w pierwszej kolejności, ale inne propozycje też rozważę, bo zupełnie nie trafiłam kolorystycznie, a zależy mi na używaniu innego zestawu ![]() Cienie są w 100% oryginalne, kupione w niemieckiem douglasie przeze mnie osobiście (w szale promocji ![]() Mój wątek wymiankowy tu: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=118913 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: !! SZUKAM PALET oddam DIORA 5 CIENI - NOWE 730!!
nie wiem czy Cię ta propozycja zainteresuje ale mogę oddać ten zestaw cieni:
1. poczwórne cienie Lancome, 4Mystique 2. pojedynczy cień Guerlain, Beige Patine (pudeleczko) 3. Cień pojedynczy Clarins zielony (pudeleczko i ulotka) 4. podwójne cienie Dior, 015 Diorsnow (mam pudełko z ulotką) wszystkie cienie mało używane, niektóre tylko maźnięte |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Tysiulko,
bardzo mi się ta zieleń clarinsa podoba, ale to raczej nie za paletę - a może znajdziesz coś u mnie za to w wątku? Lub może mam pogrzebać w zapasach, jeśli na coś pilnie polujesz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
hmm nic nie znalazłam
![]() szukam w tej chwili dobrego tuszu przede wszystkim bomi się skończył, cieni w naturalnych kolorkach, brązy, róże delikatne, beże... Jakiegoś rozświetlacza pod oczy, bazy pod cienie, preparatów matujących i zwężających pory... masz coś z tych rzeczy? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
1. isadora make-up highlighter, kolor 02 champagne, jasniutki beżo-róż ze zerebrzystą poświatą; lekki kremik, została 1/3, daje taki efekt jak kremowy rozświetlacz guerlaina; można na cała twarz, ja stosowałam w okolicach oczu 2. artdeco, cień magnetyczny nr 214, z wymiany ale nie do końca mój kolor, to takie średni kakaowy brąz złamay różem albo przypruszony kakaem róż; stonowany; została ponad połowa 3. nowy cień APC nr 19 czyli czysty złoty beż, przepiekny, mogę zrobić odsypkę połowy, bo jednak całego nie oddam ![]() pomyśl i daj mi znać ![]() A możesz opisać mi tę zieleń po swojemu: jasna, żywa, zgaszona? opalizuje czy mat? Edytowane przez ptiszonek Czas edycji: 2006-06-01 o 10:05 Powód: zdj |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
up - czy ktoś ma?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Ja mam Chanel Vanites, bez najjasniejszego koloru, reszta zyzucie nie wieksze niz 10 %. Moge dorzucic tester brazujacego pudru Chanel nr 22.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
pozdrawiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() pozdrawiam! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
niestety tych cieni ktore szukasz nie posiadam ale mam Palete Estee Lauder Graphic Color 01 ravishing auburn, kupiona w zeszłym roku w perfumerii w Polsce za 212zł po letnim makijazu
![]() zdjecia moge wysłac na meila bo niemam programu do zmniejszania a takich duzych nie załaduję tutaj. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
obejrzałam sobie te kolory na allegro, nie do końca moje, ale fajne i propozycja kusząca ![]() ![]() pozdrawiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:31.