|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
jak ćwiczycie?
dziewczyny, opiowiedzcie jak ćwiczycie,kiedy, jak to u was wygląda czy same w domu, na siłowni, jakie sporty? no i jakto na was (ciało i psychikę) działa?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Re: jak ćwiczycie?
Przez 3 lata ćwiczyłam codziennie w domu. Potem poszłam do fitnes clubu i tam przez pół roku gimastykowałam się z gronem współtowarzyszek
![]() ![]()
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Ja chodze do fitness klubu. Kiedys 5-6 razy w tygodniu, teraz, po tym jak stracilam 5 kg (co w moim przypadku oznacza niedowage), 3-4 razy w tygodniu. Uwielbiam to! Mam cudownego trenera, bylego baletmistrza (chociaz nie ograniczam sie do cwiczen tylko z nim). Chodze na body shape, callanetics, stretching, combination high and low i ostatnio pilates. Nic mnie tak nie odpreza jak godzinka cwiczen a potem sauna. Moja sylwetka stala sie bardziej sportowa, miesnie delikatnie sie rozwinely. Juz chyba nigdy nie przestane cwiczyc o ile mi zdrowie pozwoli
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Ja cwicze w klubie 3 razy w tygodniu po 60 minut pilatesa i raz w tygodniu w klubie joge, joge staram sie tez cwiczyc co najmniej raz w tygodniu sama w domu. Cwicze tak juz prawie rok (w styczniu 2003 zaczelam - to bylo postanowienie noworoczne
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Ja ćwiczę 2 razy w tygodniu aerobic z callaneticsem ,1 lub 2 razy aqua aerobic,1 lub 2 razy siłownia ,w domku rowerek,streching ,czasem bieganie . Parwie codziennie próbuje pocwiczyć. Lepiej sie czuję,nie jestem taka ospała,mam więcej energii i mniej czasu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
bozzz ..kiedy to było
![]() ![]() aaaaaaa - rozmarzyłam sie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Mnie niestety nie stać na areobic w klubie czy siłownie dlatego też praktycznie codziennie wieczorem ćwicze w domu po 30/45 minut areobik ,callanetis lub stretching.Dodaje mi to energii i sprawia że z większa sympatią patrze na swoje ciało. A po sesji zimowej zamierzam chodzić raz w tygodniu na basen
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
ja chodzę 2 razy w tygodniu na kurs z jogi.
Czuję się po nim zrelaksowana i cudownie leciutko |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
Ja biegam 3 razy w tygodniu i 3 razy w tygodniu chodze na siłownie. Uwazajcie dziewczyny z ta jogą bo ostatnio podobno prze lekcje jogi werbuja do sekt!!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
pozwol ze odpowie ci facet:P ja cwiczylem w domu najlepszy efekt osiagnolem biegajac polgodziny co trzeci dzien pozniej co drugi na poczatek spacer polaczony z biegiem w miare poprawy kondycji proporcje sie odwracaja + troche brzuchow i cwiczen rozciagajacych ale najwazniejsza jest dyscyplina!!! pozdrawiam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() ![]() Rano - 10 brzuszków . 10 minut biegania w miejscu . 10 minut skakania przez skakankę . Szklanka wody do wypicia ![]() Popołudnie - ( jeśli zrobilam bląd w tym wyrazie to nie wnikajcie heh ) ![]() 15 brzuszków , szklanka wody do wypicia w czasie ćwiczeń , 10 pompek ,20 minut biegania w miejscu ,35 przysiadów oraz ćwiczenia na plecach z podnoszeniem nóg na zmianę ( 15 minut ) . Wieczór - ![]() OTO Mój planik a jak wasze ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Raczkowanie
|
Dot.: jak ćwiczycie?
Cytat:
![]() ale jesz normalnie prawda? moj planik wyglada tak: Godzina roweru przerwa na loda ![]() godzina roweru w domku sie rozciagam... po 2 dniach mialam nogi niedopoznania ![]() chcialam sie wziasc od dzias za a6w, ale w polowie jade na oboz, po wakacjach sie wezme ![]()
![]() |
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: jak ćwiczycie?
Jak pisałam wcześniej nie zaczelam jeszcze tego planu ale jem normalnie . Nigdy nie mialam ochoty przestać odżywaić się tak jak mi się chcę no ale mam jedną zaletę ....Mogę zjeść dużo i nie tyję . Dlatego jem normalnie . No ale oczewiiście zawsze jadlam dużo makaronów , kasz , pilam duzoooooooooo mleka i wody ............no i jem równiez duzo owocow i warzyw . Twoj planik tez spoksik jest hehe . Caluski !
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:46.