|
Notka |
|
Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Jakie smaki białka lub izolatu polecacie?
Ja obecnie stosuje mojego ulubieńca WPC Plus Protein od SFD. Smaki które wypróbowałam to Apple Pie, Salted Caramel, Salted Peanut Butter, Caramel Salted peanut butter, white chocolate rasberry, chocolate caramel nugat, walnut, creme brulee, gingerbread. Stosowałam również Izolat od All nutrition i sfd oraz Whey Protein od All nutrition. Jednak moim faworytem zdecydowanie jest WPC plus protein. Pod względem jakości, ceny, składu oraz smaku zdecydowanie wygrywa. Poniżej oceniam wszystkie przetestowane przeze mnie smaki (z wodą) :
Apple pie 6/10, smak i zapach dość chemiczny, mdły, ale da się przyzwyczaić Salted Caramel 8/10 smak idealnie wyważony między słodkim i słonym,szybko się nudzi Salted peanut butter 9/10 czuć masło orzechowe, dość słone Caramel Salted peanut butter 7/10 czuć i masło orzechowe i karmel, jednak szybko się nudzi White chocolate rasberry 9/10 super smak maliny, ale nie czuć czekolady, trochę zbyt słodkie Chocolate caramel nugat 5/10 mdłe połączenie smaków salted caramel i czekolady, szybko się przejada Walnut 3/10 jak dla mnie chemiczny, mdły, nie smakuje orzechem, błyskawicznie się przejada Creme brulee 5/10 tylko czuć bardzo słodką i mdłą śmietankę Gingerbread 10/10 jak dla mnie najlepszy, nie przejada się, czuć cynamon i smak piernika, zapach gotowego piernika w proszku, rewelacja. Nie za słodki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Jakie smaki białka lub izolatu polecacie?
Sfd kiedyś robiło wałki w składzie więc radziłabym uważać.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Wiem i ich sojowych przekrętach za dawnych lat, ale teraz mam nadzieję nie ma takiego problemu. PS aktualizacja co do smaków
White Chocolate Strawberry 9/10 Banana Cookies 10/10 Butter Cookies 9/10 Przyszły mi nowe smaki więc aktualizuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Nie lepiej wybrać sprawdzoną firmę zamiast mieć nadzieję, że ktoś Cie nie oszuka drugi raz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
O jezuuu najlepsze są: Czekolada z Masłem Orzechowym
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:43.