|
Notka |
|
Wspólne zakupy perfumeryjne Forum dla osób, które są zainteresowane wspólnymi zakupami - obszar perfumy. Chcesz kupić sprawdzone perfumy w dobrej cenie? Dołącz do nas. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Orto Parisi | Stercus - 11,90 zł/ml
Stercus - z łaciny "gnój".
Co Wy na to, żeby po raz kolejny zagubić się w ogrodzie Vincenzo Parisi - dziadka Alessandro Gualtieri? Po wizycie na wulkanicznej glebie na zboczu Wezuwiusza (rozbierane kiedyś przeze mnie Terroni) pora żebyśmy udali się w inne, mogło by się wydawać, nieprzyjazne miejsce - w okolice kompostownika ![]() To oczywiście w ramach żartu, bo chociaż zapach jest wyrazisty i wyjątkowy, to trudno doszukać się w nim czegokolwiek przypominającego odór kompostu, czy tym bardziej "gnoju" ![]() ![]() Rozbiórka dojdzie do skutku pod warunkiem zebrania się chętnych na wszystkie ml. Do min. 5 ml zapachu - szkło gratis. ![]() 1.Nazwa zapachu i pojemność: Orto Parisi, Stercus, 50 ml do oddania 25 ml. 2. Miejsce zakupu: Perfumeria LULUA http://www.lulua.pl/pl/zapachy/1043-...-ekstrakt.html 3. Link do opisu nut: https://www.fragrantica.com/perfume/...cus-24192.html 4. Cena flakonu i kwota wysyłki od sprzedawcy do Organizatora: 595 zł (odbiór osobisty) 5. Kwota za 1 ml zapachu: 11,90 zł 6. Termin zbierania wpłat: Na spokojnie. 7. Posiadane atomizery i ich ceny: [do ceny doliczona przesyłka atomizerów do mnie] szklane 5 mL - 7 sztuk - 2,10 zł (decant.pl) szklane 10 mL - 10 sztuk - 2,20 zł (decant.pl) szklane 15 mL - 4 sztuki - 2,90 zł (decant.pl) szklane 30 mL - 4 sztuki - 3 zł (decant.pl) szklane 50 mL - 2 sztuki - 2,70 zł (decant.pl) 8. Sposób robienia odlewek: strzykawka + bezpośrednie odpsikanie. 9. Koszt wysyłki do Współkupujących: polecony priorytet - 11 zł, InPost paczkomat - 12,28 zł 10. Planowany termin wysyłki do Współkupujących: Dwa dni po otrzymaniu wszystkich wpłat. 11. Lista udziałowców (kupujących)/lista rozliczeń: - princess_of_incense - 25 mL + flakon, ROZLICZENIE: legenda: A- mam dane P - mam przelew W - wysłano O - odebrano W poście proszę o wskazanie ilości ml, rodzaju atomizera i wysyłki. Edytowane przez princess_of_incense Czas edycji: 2018-08-03 o 16:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:05.